Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Piano Solo je dechberoucí příběh skutečného života jazzového pianisty Luca Florese. Tragický osud jej zastihne již jako malého, když je v Africe svědkem automobilové nehody, při které zemře jeho matka. Od té doby v něm hlodá pocit viny za onu tragédii - a ačkoliv z jeho strany k žádnému provinění nedošlo, citlivého muzikanta bude tato drsná zkušenost pronásledovat po celý život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tenhle kluk nepije, nekouří, ani si nedá jointa.. A tak nechápu, jak může hrát tak dobře !! Luca Flores !!" ;) ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Celá rodina Luca Florese již déle ví, kam Luca doletěl. Ptal se moc hezkou hudbou. Kim Rossi Stuart předvedl perfektní rozpad osobnosti. A nejen bělovlasý Placido se na konci snímku v duchu ptal, zda tohle smí někdo své rodině provést. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jsem absolutní nepříznivec jazzu ,takže mě zaujal jen příběh člověka.Který dostal od života dosti naloženo.Pošramocená psychika je sviňa.Jinak Stuart je opravdu velký fešák  :-) ()

MurielRezek 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem  - úplnou náhodou - narazila na tenhle film. Neměla jsem vůbec ponětí o existenci tak mimořádného muzikanta, jakým byl Luca Flores. "Slova nás klamou svým významem, zatímco hudba je volná, může létat do nebe, sestupovat do pekla nebo se vznášet v limbu a já miluji ty hudebníky, kteří zpívají, píší a hrají každou notu, jako by byla poslední." Je to příběh o nezměrné bolesti a utrpení, které vynikajícího jazzového pianistu provázely téměř celý jeho krátký život. Příběh, ve kterém hudba vyjadřuje vše bez nutnosti slov, ve kterém se emoce sdělují pohledem, očima, výrazem tváře...Film je plný klasické hudby, jazzu, intimních melodií, drásavých a silných citů. Není v něm příliš dialogů, moc se tam toho nenamluví. Vzdát se své hudby, svého umění, opustit své nejdražší, jak bolestné takové rozhodnutí musí být...přesto, že HOW FAR CAN YOU FLY? Vyborný Kim Rossi Stuart v hlavní roli. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama