Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

predators 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je opravdu kabrňák a je velká škoda, že ve ztělesnění ninji jsou jeho schopnosti sotva poloviční. Opět je příběh o ničem a nechápu, jak může někdo naletět na trik s prázdnou truhlou... To taky potvrzuje, že záporáci jsou zde magoři. Navíc si nepamatuju, že by ninjové používali noční vidění! No a když pominu výstřiky krve v okruhu 360° a neschopnost trefit cíl 4-mi lidmi naráz, zbývají mi už jen některé povedené souboje, kterým se zase nevyhly zpomalovačky. Takže i své pro má své proti, ale dívat se na to určitě dalo. 42% ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Este na zaciatku 90. rokov by sa dalo uvazovat o priemere, ale v roku 2009? Florentine evidentne zaspal dobu, akcne sceny su samoucelne. Pribeh o pomste je slaby, Adkins je sice herec - picus, ale bojovnik masakrozne dobry a sa vie bit, ale cele je to podpriemerne, a nema to ani poriadnu reziu. 0 % ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že Scott Adkins je nejlepší filmový bijec poslední doby (a navíc velký sympaťák). Ninja dokonale naplňuje šablony filmového ztvárnění ninjů, tak jak jsme zvyklí. Je tu morálně nezkažený frajer, který kope pěkně vysoko, je tu kráska v nesnázích (která si ale dokáže poradit s protivníky docela dobře sama), je tu velmi, ale velmi zlý záporák, je tu troška mystiky a jsou tu tajemné artefakty. A proč ne, troška nostalgie nikdy neuškodí a hlavně, Scott Adkins se ukazuje opět ve skvělé formě, takže fanoušci bojových umění budou spokojeni. I když, jak už tu bylo tisíckrát řečeno, všichni vzhlížíme k Undisputed III, to jistě bude pořádná lahůdka. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

S imfom sme sa zhodli na tom, ze celkovo ide "remake" Americkeho ninju pre dnesnu teen generaciu. Je to, ako keby Vam znamy pribeh Vasej mladosti rozpraval Vas potomok. Podstatu by vystihol, ale v detailoch by dodal to, co je podstatne/priznacne/signifikantne pre jeho generaciu. A na zaver by pravdepodobne s uksrnom pomrkol na Vas s poznamkou v ociach "za Vasich cias to mohlo fungovat, dnes je uz ina doba...". A vlastne by mal aj pravdu. Ovsem reziserom je tu nastastie Florentine, ktory zatial ako jediny dokazal Adkinsove telo a zrucnosti naplno predat (a takmer nic na tom nemeni fakt, ze herecky je Adkins minimalne rovnako prkenny ako Dudikoff). Ninja nie je toho vynimkou - da spomenut na vyborne bojove sekvencie z Undisputed II., navrsuje tesenie na Undisputed III. a potvrdzuje to, ze Border Patrol s JCVD dokatovali naozaj zasahy producenta. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Sympatické akční béčko s kvalitními bitkami, ve kterých úřaduje výborný Adkins, jsem už potřeboval jako koza drbání. Pomineme-li bojové pasáže, je Ninja navzdory jednoduchému ději o chlup lepší než vyčpělé vězeňské drama Undisputed II. Náplň filmu a prezentace chladné oceli v rukou ninjů zasekávající se do lidského masa, doprovázená výšplechty krve, nabízí asociaci s Americkými ninji až po videohru Ninja Gaiden 2. Ninja akčňák pro dnešní generaci, proč ne... 6-7/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama