• AngelAngie

Jessica Stroup i AnnaLynne McCord jsou překrásné, ale to je tak vše ..(2.10.2008)

• Nathalie

Beverly Hills 90210: Klony útočí. (pilot) Co spojovalo generaci 1979-1988, čili dnešní dvacátníky? Na základce kluci sbírali hokejové kartičky, sledovali Želvy Ninja a později v neděli večer zapínali telku kvůli Béháčku, aby v pondělí kouleli očima nad scenáristickým kodexem: každý s každým + o všem si musíme promluvit. Aaaron Spelling je mrtev, ale známá adresa se vrací s cílem nalákat do téhl "vysněné" boudy další oběti. A na nás, kteří se na tohle díváme čistě z nostalgie, líčí past odkazy na staré známé a vizuálně v podobě Kelly, která se vrátila coby sestra/výchovná poradkyně a je chodící reklamou na dobrou estetickou chirurgii a její kamarádky Brendy. A hurá, jsme v novém miléniu, takže bratr "Brendy" je Afroameričan :) Kdybych coby žák měla dát vysvědčení téhle škole, pak hudební výchova za jedna, protože soundtrack je na tomhle zmrtvýchvstání nejlepší, ale v ostatních předmětech sotva prolézá- v pilotu se celý děj odehrává rychloposuvem, takže se do jedné hodiny vejde High School Musical, Gossip Girl, Mean Girls, Legally Blonde, What a Girl wants- a do toho středoškolského mumraje vpadá babča ožralkyně, rodinné problémy, ředitelská zodpovědnost, korupce a divoké partys. Nekompaktní, přeplácané, z mrzkých dialogů se s kolísavým hereckým ansáblem k nadprůměru nevylížete. Teenageři působí v jistých ohledech tak vyspěle, že si připadáte jako malé dítě sami, ale tam, kde bylo původní BH chtěně i nechtěně zábavné, působí tohle snobsky a pokusy o plnohodnotný humor lze spočítat na prstech jedné ruky. Jistý potenciál tu ale vidím. Nebo spíš: chci vidět:) 35%(5.9.2008)

• KarelR

Pilot: Na CW udělali asi to nejlepší, co mohli a 90210 je v podstatě Gossip Girl 2. Jestli je za to budete milovat nebo nenávidět je na vás, ale mně tohle nové pojetí sedí.(3.9.2008)

• Psema

Gossip Girl 2? Dovolte, abych se téhle urážce pro Gossipku od srdce zasmál. Kdepak, od začátku jsem tušil, že návrat na 90210 bude hodně bolestivý, ale že až takhle, to mě ani ve snu nenapadlo. Většina postav je absolutně nesnesitelná, dialogy jsou oproti původnímu seriálu ještě mnohem níž a celá GP magie okolo Beverly Hills je rozprášena již v prvních minutách, kdy zjistíte, že to u Nata vypadá jako v každé druhé neosobní kavárně, že se West Beverly High změnila na budovu, v níž chybí školní rádio a skutečné problémy, a bohužel se vytratilo i ono "drama", kdy jsem (i po letech) fandil některým postavám při závislostech na prášcích či alkoholu. Tihle přerostlí teenageři ať si klidně chcípnou v koutě a mně dají pokoj, jedinou zábavnou postavou je rozkošně nenávistná Jessica Stroup, která sice nemá vůbec co hrát, ale aspoň se neustále neculí, nešíří kolem sebe své rádoby trable a nezvládá při tom jen dvě herecké polohy jako nová "Brenda" Annie. Nejsmutnější ovšem je, že se seriál drží nad odpadní propastí jen proto, že si pomáhá nostalgickými berličkami v podobě Brendy a Kelly. Bleh.(6.9.2008)

1. série: Oproti původní Beverly Hills 90210 tady nejsou všichni až tak bohatí, krásní a dokonalí. To je velká škoda, protože to mě většinou baví. Občas pochybuji o hlavní hrdince Annie, ale snažím se ji respektovat. Ostatní "hvězdičky" se nám ale začínají pěkně vybarvovat... Velice nudný začátek se seriálu odpustit rozhodně nedá. To byla totiž ta chvíle, kdy měli ukázat, že mají na to, říkat si nová generace 90210. Nestalo se tak a jsem si jistá, že prvních 10 dílů odradilo spousty diváků. Někdy po 15. díle ale začíná přihořívat a seriál se pomalu staví na nohy. Poslední díly už jsou slibné. 60% 2. série: Obrovským překvapením je pro mě 2. série. Děj i styl se odhoupl od původní BH 90210 a začíná si tvořit svoji vlastní tvář. K lepšímu se také změnila znělka. Líbí se mi drsnější atmosféra a více intrik. Beru zpět, že Annie je nezajímavá. Trojice Naomi, Silver a Adrianna mě dostává! 90% Oblíbené postavy: Naomi, Erin, Adrianna, Navid, Liam(11.5.2011)

82/92 Aktuálně je 4. série za polovinou a konec je v nedohlednu. A tak to má být. Je sice docela škoda, že nové MP se nepovedlo, ale minimálně tady je možné tu a tam prožít nostalgii po 90. letech. 1. série byla ve znamení restartů hlavních nápadů každých pár dílů, ve druhé sérii už měli tvůrci více jasno, což se ukázalo jako zásadně dobrý tah... Ocenila bych sice více návratů původní sestavy, ale mezi nováčky kraluje Nip / Tucková AnnaLynne McCord - a ta společně se svou sestrou v podání Sary Foster - udělá taky dobře. Během 2. série nové 90210 dostalo ideální drive, každý má pletky s každým, hlavní motivy a zápletky se střídají fatálně každých pár minut, všichni se baví o všem a nechybí morální ponaučení :D Je to hravé, má to šmrnc a zároveň je to vaší vrbou, na věku nezáleží. A ve 3. sérii konečně došlo i na HIV. Doufám, že nakonec zkopírují všechna klišé, která najdou. Teddyho coming out už je hodně blízko modernitě dneška. A z toho plyne ten velice příjemný pocit, že se ty příběhy odehrávají tady a teď. Když se baví o filmech, tak jedině o současných, používají reálné technologie, navazují v každém ohledu na dnešek a to se nakonec stává hlavním primem celé show. Co na tom, že každé dva až tři díly se aktuálně nejvýraznější zápletky mění v marginálie zas a znovu. Raj Kher je tu od toho, aby aktuálně zaujal smrtelnou leukémií a připomenul, že zájem o vše indické vrcholí ;) Co si asi ti blázínci počnou, až nastoupí na výšku? Co by, budou zkrátka pokračovat tam, kde přestali a v podstatě se nezmění vůbec nic. A tak se skutečně děje. Nejdrsnější jsou samozřejmě nástupy nových postav, které jsou tak papírové, že by je stačilo jedním šmahem vygumovat. Ale co mi dělá skutečnou radost, je flexibilita Adrianna Tate-Duncan. S tou se dá provést naprosto cokoli. Je zábavné, jak jsou všichni ve 4. sérii tak rádoby dospělí, řeší tu vejšku, ty svatby, rozdělují se příběhy na ty, kteří už jsou do pracovního procesu, vrací se stiný minulosti. Začíná bydlení na pláži ;) Naomi je bitchována o 106 a to jí vážně svědčí, má aspoň důvod za důvodem k pomstě. A ačkoli se hodně snažila, nerd Max na ní byl krátký. A escortní Annie? Podobně skvělé jako pozdní Brenda. Jenom ten drogový Dixon to táhne k zemi. Ale jako vždycky je to maratónová věcička a epizodicky by to nemělo valného smyslu.(1.3.2009)

Já to se seriálem Beverly Hills 90210 nespojuju. Je to podle mě obrovská chyba. ,,90210" beru jako nový seriál. Sice se objevují další vztahy, aférky apod. Jenže mě to baví.(23.9.2008)

• oLí

4/10 Jak mu černoch natáh ! Dobře mu tak ! A ty náno nebreč, stejněs mu nedala ! A Dylan, kurňa, ten až se vrátí, ten to mezi holkama pěkně zamotal ! Chudák učitel ! ... a ten Ty, to je hroznej chlap ! Nebo jsem se v něm mejlil ? Vždyť on jí šel hledat ! Jo a rozvádět se nemuseli, vždyť mu dala facku a pak se spolu vyspali. A ten spadlej kondom, tims to podělala !(2.10.2008)

• mysiak

Náhodou celkom svieže, a úplne rovnaké ako originál.ale tak sú tam dôvody pre čo to pozerať..stará generácia, páradny OST a pekné herečky..vážne na oddych(5.9.2009)

• hellstruck

No, zatím nesleduji pravidelně, spíš jen tak namátkou a z toho co jsem viděla musím říct, že se opravdu nejedná o nic originálního, prostě parta lidí, která mezi sebou spí, intrikuje a tak podobně. Upřímně se v těch Barbínách a Kenech vůbec nevyznám, prostě mi připadají všichni stejní a nijak zvlášť mě to nebaví. Ale při čekání na Zoufalky nebo při vaření to jako kulisa funguje dobře. Mimochodem přirovnání ke Gossip Girl? To snad nemyslíte vážně ..(3.2.2012)

...Docela povedené pokračování Beverly Hills, potěší i návrat starých známých, teď v roli rodičů... Příjemné překvapení, seriál má na víc, než 50%... Píseň v úvodu seriálu je Time to Pretend od MGMT (stejná je v úvodu filmu 21 - Oko bere)...(27.9.2008)

• milka

Hodnocení po 7 dílech: Jedna z televizních klasik (ano, je to tak, ať chceme nebo ne) se pokouší o návrat a není to návrat dvakrát povedený. Jasně, každej ví, že ani originál nebyl žádná sláva, ale máme na něj asi každý trochu nostalgickou vzpomínku. Nové 90210 je ale jiné, je to totiž ještě hloupější. Zápletky jsou hloupé,naivní a už stokrát viděné a celé je to vlastně o ničem, i když sem tam se nějaký ten náznak dobrého nápadu objeví. Postavy a herci jsou ale většinou otřesní. To, že vypadaj jak z nejnovějšího Bravíčka jsem ještě čekal, ale trochu toho nadání pobrat mohli. Hlavní hrdinka je čím dál otravnější s těma svýma dvěma výrazama, její brácha je nevýraznej, další holka je rozmazlená fiflena a další protivná feťačka. Moc vřelej vztah si k nim prostě nevybudujete. Jenom Jessica Stroup je hezká a i fajn hraje a ten učitel je taky docela sympaťák. Jediný co to teda kromě těchto dvou zachraňuje jsou vedlejší roličky Kelly a Brendy ( a na moment i Nata) a soundtrack, kterej má v sobě všechny songy, který se zrovna hrajou. Suma sumárum je to naivní, hloupá pohádka o životě pro puberťačky, na kterej se ovšem ze zvrhlej důvodů ještě pořád koukám, protože se tý blbosti někdy rád ze srdce zasměju. Víc jak jednu sezónu ale nedám.(13.10.2008)

• Diego

The O.C. bylo dobré, vtipné, poutavé a hlavně dobře obsazené, ale jeho éra skončila a tak se uvolnilo místo pro další..přišlo Gossip girl..některý díly jsou nudný, vlečou se, ale díky menšímu počtu hlavních postav se na to časem da přivyknout = ), ale tohle je vysmech..20lety a mozna i vic hrajou role 16tylech, kde se resi, kdo koho pozve na party, jestli v americe vazne maj tak pekny, mlady kocky ucitelky ..hned menim studium =D, neskutecne nacincany, ujeceny az trapny. Takova High school musical serie, ktera si u 12+ najde sve divaky.(9.9.2008)

Spočiatku som novou generáciou 90210 pohrdal, ale teraz musím povedať, že som sa do nej zamiloval a hlavne do Jessici Lowndes.(18.3.2011)

• rcorp

Vypadá a hlavně zní to moc dobře na to, abych u toho výrazněji trpěl, ale jinak je to o ničem. Každopádně jsem zvědavý, kam se to posune za pár sérií, když už v pilotu se objevily drogové problémy, což byla (pokud vím) v původním BH až vyšší dívčí. :)(5.9.2008)

• Ichabod

To se mi snad zdá! Původní 90210 jsem měl hodně rád pro pestrou sestavu mladých lidí, sice jejich představitelé nebyly nijak zvášť talentovaní, ale působili zajímavě. Nextgen verze Brendona a Brendy jsou "nicka" a "negr" - co to sakra je? Jediné co mne zaujalo byl soundtrack, ale když jsem se prokousal nudou až k titulkám s remake/tardovanou znělkou už jsem měl bohužel jasno, že značka 90210 měla zemřít v cca polovině první generace, ono vlastně toto kromě zipcode ani nic společného s veleslavným seriálem nemá. Nevidím za tím nic než snahu Jennie Garth a Roba Estese (nehrál ten spíš sakra v Melrose Place?) pokusit se vydělat pár tisíc na živobytí, protože jinde by je nevzali ani náhodou. Kromě Shannen Doherty se nikdo do kina jinak, než jako divák nedostal, Jason Priestley si jde úplně jinou cestou a jako režisér malých filmů ostatní taky zastíní a tedy nemá potřebu se vtírat, Luke Perry se objevuje sem tam v TV, ale i tak pořád lepší než v novém 90210!!! I navzdory těm rokům mi přijde originál zábavnější, stylovější a přes tu naivitu a otřesné účesy pořád mnohem koukatelnější. Může mi někdo argumentovat zcela novým pojetím, ale 90210 má být vrcholem hloupého na teenagery zaměřeného mainstreamu a ne odpadem mezi deseti dalšími stějně zaměřenými seriály. I Aaron "junk-maker" Spelling se obrací v hrobě.(11.9.2008)

Me hodnoceni po prvnim dilu, takze nevylucuji moznou zmenu. Zatim to vidim tak, ze podivani se na 2-3 dily mesicne nemusi byt zas tak velkou ztratou casu. Docela zmena oproti v dnesni dobe modernim, tematicky vaznym serialum typu Lost, Heroes, Prison Break i kdyz podotykam, ze i tyto mi nejsou nikterak cizi.(26.11.2008)

Kupodivu vcelku koukatelný seriál ... Od předelávky jsem to rozhodně nečekala :) Dokonce jsou zde i celkem sympatičtí herci :) Ale co si budeme nalhávat, Silver rocks :D(31.8.2009)

Neřekl bych, že to je až tak nepovedené jak všude čtu. Každý zmiňujete, jak je původní BH skvělé a jak na to vzpomináte ale vše je pouze nostalgie. Přitom nová 90210 má lepší hodnocení než původní série. Až nová 90210 bude mít více sérii, tak za několik let zde bude ta samá nostalige a můžem si povědět. Mě se nová verze líbi! Postavy jsou daleko sympatičtější a co se týče vzhledu zde nejde nic vytknout. Celou sérii doprovází povedená hudba a skoro každá postava si prošla určitou proměnou. Navíc se zde objevují i staré postavy z původního seriálu (Brenda, Kelly, Donna, Nat) a občas nějaké narážky. Celkově si z určitých věci můžete vzít i nějaké "ponaučení" a vtip tomu nechybí. Suma sumarum mě první sezóna rozhodně zaujala a rád se podívám na další a ti co tohle hodnotí odpadem jsou už beztak značně vyššího věku a teen seriály je nezajímají....///edit: Vývoj seriálu mě nutí snížit hodnocení alespoň o jednu hvězdu. Zápletky se opakují, otřepaný děj a začínám ztrácet zájem.. (hodnocení za 1. - 4. sérii)(12.6.2009)

• KOZEL84

Vydržel sem to 8 minut !(8.12.2009)

<< předchozí 1 2 3