Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze (70)

lmc 

všechny recenze uživatele

Řekněme si to narovinu - Leverageje hloupočký seriál, napěchovaný klišé a opravdu velkou dávkou nereálných a těžce přehranýh scén. Navíc je to seriál snad s nejhoršími visuálními efekty, jaký lze momentálně potkat (díl s letadlem a jeho přistáním kdesi na silnici tomu nasadil korunu). Jedno se mu však musí nechat, a to je asi to zásadní - zábava. Poslední dobou jsem hledal seriál, který by mě chytnul. Pseudointelektuální seriály typu Heroes a Fringe jsem po dvou sériích vzdal, protože zašli do nesnesitelných zvratů. Leverage se táhne ve své klidné, scénáristisky poměrně tupé linii, ale ještě jsem nenašel dík, u kterého bych se vyloženě nudil. Navíc mě kolikrát dokáže rozesmát více než třeba poslední díly Big Bang Theory či How I Met Your Mother, kde už je znatelný těžký úpadek. Ale co je pro mně hlavní - za tři dny jsem sjel tři série a klidně bych si dal další, kdyby už byla na světě... v průběhu druhé série to začíná být těžče šablonovité, ale díky alespoň za postavu Parkerové, která mě opravdu, opravu baví. Dokonale oddechový a zábavný seriál - zapomeňte na hloupost a užívejte si... dal bych 4 hvezdičky, ale díky Parkerové plný počet. ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Solidní základ by byl, s ním se dá seriál rozvinout do mnoha směrů a vymyslet spoustu zajímavých a originálních epizod s dobrými zvraty i akčními momenty, příběh nám to s radostí dovoluje. Pilot nastavil příjemné tempo a jako úvod a návnada k dalšímu sledování posloužil bezchybně, jen možná příliš překombinovaně. Herci se dělí na dvě skupiny: do jedné patří ti sympatičtí s průměrně rozvinutou schopností ve skutečnosti vyjádřit nějaké emoce a nevypadat uměle, osoby ve druhé mi nesedli hned v prvním momentě, kdy jsem je viděl, ale řekněme, že na plátně si vedou o něco lépe. Naneštěstí, hlavního hrdinu vidím spíše v té druhé. Může to i vyznít jako o něco horší provedení Prison Breaku, máme tu podobné důmyslné plány a riskantní a promyšlené operace, které mohou působit trochu jednoduše, v několika případech téměř amatérsky. Jinak dobře odvedená práce a osobně by mi nevadilo, kdyby se takovýchto seriálů točilo více. 80%. ()

Reklama

baXter 

všechny recenze uživatele

Zatím po osmi dílech opravdu nerozumím takhle vysokýmu hodnocení ostatních. Ani jedna postava mi není sympatická, celá ta banda na mě vůbec nepůsobí takovým tím hrdinským či správňáckým dojmem, dovednosti ani jednomu členovi nežeru, obzlášt ne tomu černochovi "hacknu to, hacknu tamto, za pár sekund, všechno zvládnu..." Celý to je tak jaksi podivně uplácaný. Když to porovnám třeba s White Collar, tak i ty dvě hvězdy jsou moc. ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Ten umí to a ten zas tohle. A všichni dohromady udělají moc. Až na to, že se zde nejedná o tesaře, klempíře, zedníka a služku… tady jde o úplně jiné dovednosti. Umí krást, umí bojovat, umí podvádět, umí to s počítači a vede je bývalý pojišťovací agent. A když se zaměří na nějakého hajzlíka, tak mu dají vždycky dokonalou lekci. Svižný a vtipný seriál, kde každý je zajímavý originál, ale Parkerová je prostě neuvěřitelná. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Nevyhnem sa porovnaniu s "Prefíkanou bandou". Akurát tento seriál je teda o triedu nižšie. Podvody riešené často spôsobom deus ex machina. Stále je to príjemne zábavný seriálik, lenže zatiaľ čo na Prefíkanú bandu som číhal už pol hodinu pred jej začiatkom, toto mi ku životu nechýba a väčšinou na to čumím iba z dlhej chvíle. Podfuky sú tu menej uveriteľné, často príliš prekombinované a ku postavám som si tiež nenašiel cestu. Dobrá zapchajdiera, ale tam to začína aj končí. A každý, kto niekedy videl Prefíkanú bandu (ano, produkt plejsment tu robím zámerne), na toto rýchlo zabudne. Chýba tomu šarm a elegancia Pref.. No veď už vieš.. ()

Galerie (770)

Zajímavosti (2)

  • Ve třetí epizodě přijede Eliot (Christian Kane) na koni do stájí a říká: "Pony express is never late". Jedná se o odkaz na dokumentární seriál Into the West (od r. 2005) rovněž z produkce TNT, kde postava ztvárněná Christianem Kanem jezdí pro Pony Express. (Barrymore)
  • Mentora Parkerové (Beth Riesgraf) Archie Leach (Richard Chamberlain), který se v jedné z epizod objevil, je odkazem na Archibalda Leache, více známého pod jménem Cary Grant, který si ve filmu Chyťte zloděje (1955) zahrál právě roli zloděje. (Ragdoll)

Reklama

Reklama