Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honza je normální devatenáctiletý kluk z Ústí nad Labem po uši zamilovaný do své přítelkyně studentky a fotografky Terezky. Honza, po tragické smrti svého otce - vášnivého golfisty, vyrůstá jenom s maminkou a malým bráškou Lukáškem. Rodina se smrtí otce těžce vyrovnává, navíc se na ní řítí i existenční problémy v podobě exekutorů vymáhajících pohledávky za lichvářskou půjčku na byt.

Honza se k celé vzniklé situaci staví čelem. Nechce nechat všechny starosti na mamince, a tak místo plánovaných romantických prázdnin s Terezkou ve Francii nastupuje na brigádu do luxusního hotelu v Karlových Varech, kde pracuje jeho strýc Maxmilián. Právě probíhá Mezinárodní filmový festival a Honza má jedinečnou možnost „vychutnat si“ velký svět z jeho odvrácené stránky – jako myč nádobí a příležitostný číšník v jedné osobě . Pracuje celé dny a noci a všechen výdělek posílá rodině. Na večírku, kde Honza zaskakuje jako číšník se nechtěně dostane do sporu s hlavou partičky zlaté mládeže – golfistou Reném. Strýc Maxmilián zařídí Honzovi brigádu v golfovém klubu, kde se seznámí s krásnou PR manažerkou Alicí, která ho pozve na firemní golfový turnaj. V noci po směně najde Honza na odpališti pohozenou hůl a několikrát zkouší dávno zapomenutý švih. Staré instinkty se vrací. Golfový trenér Karel okamžitě rozpozná velký talent a nabídne mu pomoc. Svůj první turnaj Honza vyhrává. Otevírá se mu cesta do náručí P.R. manažerky Alice, a s ní i cesta do světa malého českého šoubyznysu. Honza brzy začne při své strmé cestě za úspěchem ztrácet půdu pod nohama. Přichází nejen o vztah s Terezkou, důvěru mladšího brášky Lukáška, ale nakonec i přátelství trenéra Karla. Alice ho zavaluje prací v reklamě a bez skrupulí na něm vydělává. Honza přestává mít čas na trénink a poslední kapkou je vážné zranění při tréninku na juniorském mistrovství republiky.. V nemocnici s ním Alice rázně ukončí smlouvu i vztah. A tady teprve Honzův příběh začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (315)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Totální hrůza, film, u kterého jsem se neudržel a hodnotil pro sebe každou minutu, kterou jsem u toho trpěl. Ani nevím, proč jsem na začátku napsal, že to je film. Spíše je to reklama, a to pořádně dlouhá. Vrcholem nechutnosti je, když ve filmu točili reklamu na nejmenovanou cestovku a to dokonce ještě několikrát opakovali jako zkažený záběr. Žeby film o točení reklamy? Češi vůbec nepochopili, co je to product placement. Cpou reklamu všude a totálně tím bourají příběh. Hlavně abychom si všimli sponzorů! I když, v tomto filmu příběh moc vybudovaný není a hlavní hrdina se dá těžko nazvat hrdinou. Spíše jsem ho kvůli jeho chování považoval za záporáka a tak můj vztah k němu i skončil...nepřál jsem mu happy ending. Co v tomhle reklamní klipu dělali Bob Klepl a Václav Postránecký, opravdu nevím...že by nečetli scénáře? ()

zette 

všechny recenze uživatele

Nevim, kdo mohl napsat tak dementni scenar a jeste ho udat pro film... Skutecne husarsky kousek:-). Nekonecna nuda, misty clovek nedokaze uverit, jak dlouhych muze byt 95 minut. Jedine, co me opravdu bavilo, byla postava bohateho mladeho blbecka, kterou vtipne ztvarnil Jaromir Nosek.Myslim, ze filmu nepomohl ani Gott nebo Skamene. Kocurova neni zadna herecka, za jeji obsazeni se ale asi zadny divak (muz) zlobit nebude. Ac jsem tedy film dost sepsul, cekal jsem daleko horsi pocin a za to pridavam hvezdicku. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Silne braková rozprávka o chudobnom umývačovi riadu, ktorý sa z večera do rána stal golfovou hviezdou, o jeho problémoc s láskou a samotnou existenciou, ktorú pozorne sleduje a teší sa z jeho úspechov aj sám Karel Gott. Samozrejme skrytá reklama nesmie chýbať pomaly na každom kroku, ako to už v dnešých sponzorom poplatných filmoch chodí. Výsledkom je tak samozrejme komédia, ktorá nepobaví, len rozosmeje - ovšem na miestach, kde to tvorcovia určite v pláne nemali. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

I něco zadarmo může být peklo. Zpožděná projekce filmu mi "dopřála" posledních deset minut této komedie (nějak se mi do každého druhého slova přirozeně vkrádají úvozovky). Těžko popsat své zhnusení. Zachytil jsem cameo Karla Gotta i slavný sportovní happy end. Od dob Bestiáře jsem neviděl tak fušerskou práci v kině. Kam klesl Václav Postránecký a nejvíce tragická "celebrita" Klepl již ani není vtipné. Neoficiálně uděluji jednu *, protože doufám, že zbytek nebyl tak hrozný (já vím, že zbytečně - ale chci být optimista). Bez hodnocení ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Filmová výloha sportovních a romantických klišé, product-placementu a českých (rádoby)celebrit, kterou nezachrání ani hezká kamera, zručně natočené scény z greenu a za všech okolností parádní Klepl. Nečekal jsem nic, dostal jsem dost málo, ale že bych měl závratnou potřebu VVV nenávidět, to zase ne. I když je pravda, že výstupy Kocurové a mistra Gotta šmelcují mozek a další orgány, jak to jen jde. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Na obalu DVD je chybně napsáno, že hlavní postava (Filip Tomsa) pochází z Prahy. Skutečným rodným městem Honzy je Ústí nad Labem. (Brůny)
  • Natáčení probíhalo také v Mariánských Lázních na kolonádě a na golfu (Asmodin)
  • Natáčelo se v Ústí nad Labem (hrad Střekov, Masarykova nemocnice, Masarykův park a Činoherní studio), v Karlových Varech (Mlýnská kolonáda, hotel Imeprial a Cihelny), v Praze a v Čestlicích (Aquapalace). (SONY_)

Reklama

Reklama