Reklama

Reklama

Robocop

Trailer 2

Obsahy(1)

V roce 2028 je nadnárodní konglomerát OmniCorp vedoucím lídrem v oblasti robotických technologií. Jejich drony jsou již dlouhá léta využívány armádami po celém světě a OmniCorpu přibývají na účtech miliardy dolarů. Jedinou metou, kterou se jim dosud nepodařilo dosáhnout, je úspěch na domácí půdě, kde jsou jejich technologie stále považovány za příliš kontroverzní. Ale v jistém momentě přijde ke zlomu. Alex Murphy (Joel Kinnaman) je milující manžel a otec, který pracuje jako policista a dosahuje vynikajících výsledků v boji s kriminalitou a korupcí v Detroitu. Až do chvíle, kdy utrpí rozsáhlé zranění. OmniCorp najednou dostane jedinečnou příležitost - zachránit špičkového policistu. A tak se v odvážném experimentu zrodí RoboCop - napůl člověk a napůl stroj, dokonalý protivník všech kriminálních živlů. OmniCorp už plánuje jeho nasazení v co největším počtu míst, ale nepočítají s tím, že uvnitř stroje je myslící lidská bytost, která nedokáže potlačit vzpomínky na svou minulost. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Martin741

A to zase hej, i keď ho tiež nijak extrémne nemusím. Ale ako herec vcelku v pohode (rozhodne lepšie ako niektorý z povolania, ehm).

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

nerdrage

Ale znělo to tak jako by jsi si z něho dělal srandu.... to nepopřeš.

No další Batman a Robin z toho nebude určitě.... a když už tak bez bradavek. :D

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Madsbender

Diky. Tchora povazujem len za plytku srajdu za ucelom vyzgrlat co najviac penazi od divakov. Akurat, ze do tejto plytkej srajdy nasackovali co najviac znamych tvari ....... 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Madsbender

Viem, ale ja som holt zakomplexovany debil. Co uz spravis, aj na takych slnko svieti. A seriem na interpunkciu a diakritiku .....

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Martin741

Ty si môj človek! Konečne mi tu niekto dá za pravdu. Ja sa tu stále dušujem, aký to bude pecka film, a miesto súhlasu sa tu na mňa iba valia kadejaký šabľozubí vlci ohľadom manévrovacieho priestoru, k tomu zombíci a dokonca samotný Loki sa ma snaží presvedčiť, že toto Robocop rozhodne nie je :´ fňuk. Asi som moc sentimentálny, ale toto bude stopercentná pecka. Zatiaľ som sa so svojou predpoveďou u všetkých nových megahitov trafil. Ale Sybila nie som, to uznávam.

na příspěvěk reagoval Martin741, Sabrewulf

Související novinky

Zemřel herec Michael K. Williams

Zemřel herec Michael K. Williams

07.09.2021

Ve věku 54 let tragicky zemřel známý charakterový herec Michael Kenneth Williams. Jeho nejslavnější rolí se jednoznačně stala postava Omara z chváleného seriálu The Wire – Špína Baltimoru. Objevil se… (více)

RoboCop našel režiséra

RoboCop našel režiséra

21.11.2019

Vycházející australský filmař Abe Forsythe (Little Monsters) byl čerstvě najat k režii chystaného filmu RoboCop Returns pro MGM a Atlas Entertainment. Forsythe tak nahrazuje Neilla Blomkampa, který… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Reklama

Reklama