Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně osekaná náhražka, která má v sobě více éček, než sálám Gothaj za 3 Kč v akci. Pokud se první dva Hostely přes daly sníst a to ještě s velkým sebezapřením, tak toto chemické cosi už ne. Herci unylí, scénář o dvou prázdných A4,gore žádný a ani humor to nemá - chybí tu romský fotbal s lidskou hlavou. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Z minulých dvou filmů, z kterých zrovna filmový zážitek dvakrát nesršel, se tvůrci po čtyřleté odmlce pustili do dalšího pokračování nelítostného zabíjení. Je to prostě nechutný a objektivně hodnotit lze těžko. Spíš nechápu sebe, že jsem našel odvahu a vůbec se díval. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vždy ma bavilo, ako táto séria dokázala zdvihnúť adrenalín a zrýchliť tep poniektorým užívateľom, no ja nevidím žiadny dôvod, aby som to hádzal do odpadu. Zmena prostredia tomu uškodila a je jasné, že z toho už nič nové nevzíde, navyše si treba dosť dlhú dobu počkať, kým príde na rad prvý pekný krvavý mord. Ale kto si počká, ten sa dočká. Mučeníčko je na úrovni, skalpovanie tváričky, chrobáčiky či šíp cez hlavičku (atď.) potešili, záver je dostatočne "akčný" - takže sa vlastne jedná o klasický béčkový gore štandard, ktorý síce hodnotím o triedu nižšie ako prvé dve o niečo zábavnejšie časti, ale nič viac som ani nečakal. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuji se, že mě první díl svou zlověstností dost naštval a pobouřil. Jeho tísnivá atmosféra možná někoho bavila, jiné zase rozesmálo, že „nás a naše východní sousedy“ představil coby bandu feťáků, kurev a násilníků. Tehdy jsem psal něco ve stylu, že tenhle výplach si dá do sbírky tak akorát nějakej nechutnej úchyl, kterého v mládí přitahovala anatomie nebo ho doma nepřiměřeně řezali. Dvojku jsem s díky vynechal, teď jsem měl tu čest zhlédnout třetí díl, který už nepíchá (i když lehce jo) do východoevropanů, přesto nezklamal a nabízí „scénáristický“ suterén, který se tentokrát přesouvá do města hříchu. I když si v některých momentech nevede až tak špatně, adrenalin divákovi těžko zvedne. Linie bohatých zvrhlíků, které baví sledovat mučení druhých nebo snaha o netradiční přebrání holky nejlepšího kamaráda, jsou spíš k smíchu. Sečteno, podtrženo: sadistická série si svoji pozornost absolutně nezaslouží!! ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Oproti předešlým dílům je to sešup dolu. Tohle je už fakt vyloženě béčkové. Atmosféra moc neexistuje. Prostě je to celé jen o tom, odbýt si pár brutálních scén, a to je vše. Povahový přerod "hlavních hrdinů" je neuvěřitelný. Tím myslím závěr. Většina lidí by se tak podle mě nezachovala.Na druhou stranu větší sračky existují, tak v rámci žánru hodnotím mírně podprůměrně. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama