Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro mne na pomezí dvou normálních a tří guilty pleasure hvězdiček. Zatímco první dva Hostely pracovaly se starým známým faktem, že za hlavním vlakovým nádražím v Brně začíná Balkán, třetí část pracuje se zákonem "co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas". Film je laciný, hloupý, nelogický, nicméně se alespoň celkem snaží překvapovat (a v jednotlivostech se mu to docela daří), takže jsem se nad očekávání bavil. Na video film tedy poměrně OK. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle krvavý úchylárny mi už začínají lézt pořádně krkem! Nejen, že to není dávno ničím zajímavý, ono je to čím dál víc nudnější a zoufalejší. Proč nemůžou u těhle filmů zůstat filmaři u prvního dílu?! Podobně, jako u SAW jsou další díly děs a hrůza. Základ filmu na morbidním týrání lidí, fajn...snad jednou, ale udělat kolem toho humbuk v podobě už třetího filmu? Pokud chce HOSTEL jít ve stopách SAW, tak proč ne. Od celkem ucházejícího prvního dílu to jde z každým dalším z kopce a tenhle snad poslední je jen neohodnotitelná ubohost. ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

sranda je, že todle už nemá s těma prvníma dvěma hostelama, který byli komedie (parodie)!!!, nic společnýho. Todle je prachobyčejnej horor, kerej se bere naprosto vážně a absolutně nedává smysl, že se to hlásí k těm hostelům, který se právě vážně vůbec nebraly. A ještě věčí sranda je, že trojka má nejlepší hodnocení, ačkoliv je z nich nejhorší, respektive nejméně originální. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak hororoví fanoušci se dočkali i třetího dílu a můžu říci, že po ostupu Eliho Rotha od série a nahrazením Scotta Spiegela je hned znát docela posun kvality dolů. Co se týče pointy, tak ta jde a během filmu dokáže pěkně překvapovat, s herci už je to slabší a já se těšil každopádně na pěkně krvavé a odporné mordy, které zde už bohužel nejsou tak dobře provedeny a jsou nedotažené. Neříkám, že třetí díl je odpad, to rozhodně ne, ale příště už si ho nejspíš nepustím. 35% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuji se, že mě první díl svou zlověstností dost naštval a pobouřil. Jeho tísnivá atmosféra možná někoho bavila, jiné zase rozesmálo, že „nás a naše východní sousedy“ představil coby bandu feťáků, kurev a násilníků. Tehdy jsem psal něco ve stylu, že tenhle výplach si dá do sbírky tak akorát nějakej nechutnej úchyl, kterého v mládí přitahovala anatomie nebo ho doma nepřiměřeně řezali. Dvojku jsem s díky vynechal, teď jsem měl tu čest zhlédnout třetí díl, který už nepíchá (i když lehce jo) do východoevropanů, přesto nezklamal a nabízí „scénáristický“ suterén, který se tentokrát přesouvá do města hříchu. I když si v některých momentech nevede až tak špatně, adrenalin divákovi těžko zvedne. Linie bohatých zvrhlíků, které baví sledovat mučení druhých nebo snaha o netradiční přebrání holky nejlepšího kamaráda, jsou spíš k smíchu. Sečteno, podtrženo: sadistická série si svoji pozornost absolutně nezaslouží!! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama