Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (238)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Atmosféra 6/10 Prostředí 5/10/// +největší asi v tom, že se tvůrci snažili o nějakou tu originalitu -nejméně potěší fakt, že potenciál je prakticky nevyužit/// Lepší jako dvojka ale stejně mi přijde že atmosféra toho prvního filmu nebyla překonána. Děj se nám ke všemu tentokrát přesunul na území Ameriky, konkrétně do Las Vegas. A já si říkám proč. To už se filmařům nechtělo stěhovat do Čech, nebo nám chtěli dokázat že i Amerika má svoje nebezpečné hostely? Jediné co vlastně zůstalo, tak je motiv. Konkrétně motiv bohatých zvrhlíků koukat na mučení a zabíjení a fakt že za to rádi zapaltí. Proto se asi vždy a všude najde nějaká organizace, který nějaké to chutné či nechutné maso někde na ulici sežene. Jediné co tohle všechno spojuje dohromady je čistě thrillerová zápletka o tom, že jeden chlápek chce ženskou kterou mu přebral jiný chlápek, konkrétně jeho nejlepší kamarád a tak se neštítí pozabíjet ani svoje přátele jen aby ji potom mohl utěšovat a tím si ji získal. Hmm, nic moc co? Si říkáte. Já to vidím podobně. Navíc šokující momenty by se dali spočítat na prstech jedné ruky. A ke všemu je tu spousta postav trestuhodně nevyužita. Takže hostel Part III potěší jen málo příznivců této série a ještě méně uspokojí jejich očekávání z pořádné porce masa. Asi je nejvyšší čas pozvat si na roadtrip pár přátel a natočit si Hostel IV. "Sakra, kde mám tu kameru"/// Celkem 50%/// ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Oproti předešlým dílům je to sešup dolu. Tohle je už fakt vyloženě béčkové. Atmosféra moc neexistuje. Prostě je to celé jen o tom, odbýt si pár brutálních scén, a to je vše. Povahový přerod "hlavních hrdinů" je neuvěřitelný. Tím myslím závěr. Většina lidí by se tak podle mě nezachovala.Na druhou stranu větší sračky existují, tak v rámci žánru hodnotím mírně podprůměrně. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ve třetím Hostelu se ze špinavých česko-slovenských uliček a továren přesouváme do noblesního města hříchu Las Vegas. Roth opustil palubu plnou uřezaných končetin a vydloubnutých očí, a na jeho stoličku zasednul Scott Spiegel, producent, kamarád Sama Raimiho a režisér kultovního Narušitele. "Bude to maso," chtělo by se říct, jenže to se díky zkrouhnutému budgetu nekoná. Vraždy jsou tentokrát na mírné úrovni a bohužel ani záporáci nejsou správně sleazy. Ještěže si na nás tvůrci přichystali alespoň těch několik překvapení, mezi nimiž vám zůstane v paměti hlavně to příjemně hravé intro. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak pekne po poriadku. V HOSTELI III nieje technicky vzaté žiadny hostel. Nie sme ani na Slovensku, dej sa presunul do pre američanov možno atraktívnejšieho Las Vegas. Podobne aj služby ´´klientom´´ sú inovované a na vyššej úrovni. Zábavnosť tu ale neklesla rapídne, ako sa možno čakalo a tak táto torture jednohubka utíši žánrový hlad. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem podařené pokračování. Nedostalo to ze mě sice nějak moc emocí a to jsem se na to těšil, ale na zabití jednoho rána(začal jsem koukat kolem 7 hodiny ráno) to bylo fajn. Nejlepší je přečkat tu jednu hodinu a pak se nechat navodit skvělou řezničinou ke konci. Konec byl fakt pěknej a nebylo to laciný a neučiný gore typu Srpský film. Navíc jsem měl strašnej úsměv na tváři když jsem viděl jak to tam konečně schytaj ty hovada. Pár herců hrály celkem obstojně. a nikdo mi moc nevadil. Jak jsem zmínil gore je celkem fajn a není ani nijak přehnané. Jen škoda jedné digitální smrti na konci ale chápu že jinak to asi nešlo. Film se rozjíždí poměrně dlouho ale to mi bylo celkem jedno. Prostě jsem se bavil. Sice nemůžu dát víc jak 3*, ale prostě jsem se bavil. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama