Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (238)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Hostelu v režii Scotta Spiegela (Scénarista Evil Dead II a producent prvního a druhého Hostelu). Jedná se o nejslabší díl celé série. Už tam nejsou ty klasický mučírny v podzemí jako v předchozích dílech. Místo toho tam je jedna místnost a oběti jsou za sklem aby se na ně ostatní úchyláci mohli dívat a vyžívat se v jejich mučení. Už tam vůbec neni ta atmosféra jako ve filmech Eliho Rotha, neni to už ono. Co se týče postav, tak v tomhle dílu už jsou úplně jiný postavy a vůbec to nenavazuje na předchozí díl. Gore efekty taky nic moc a zas tolik jich neni. Přesto mě tenhle díl bavil, nenudilo mě to, ale mohlo to bejt ještě lepší a delší. Ovšem konec filmu mě moc mile překvapil, ten je hodně dobrej. Na tomhle dílu je to dost vidět že už to nerežíroval Roth. Kdyby někdy vznikla čtyřka, chtělo by to propracovanější scénář a víc mučících scén, krve a gore efektů. To je jasný. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

To už sú amíci leniví zájsť do východnej Európy? Koho zaujíma Las Vegas? Ale vôbec to nie je zle vymyslené. Ale tam kde malo byť gore v štýle SAW, tam boli mordy, ktoré by nezaujali ani v osemdesiatych rokoch. Jedna slušná scéna je prekliate málo. Ale príbeh (aj keď béčkový) nebol ozaj zle vymyslený... ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Dvojka alespon navazovala na jedničku, ikdyž ztrácela na kvalitě. Což se tady říct nedá, ale co je pozitivní, že u tohoto dílu netřeba vidět předešlé, jelikož už jde spíše o zábavu zbohatlíků, kteří si vsázejí kdy obět co řekne, jak dlouho vydrží a co snese než umře. Zároven se kvalita vrátila opět k prvnímu dílu! 60% ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

sranda je, že todle už nemá s těma prvníma dvěma hostelama, který byli komedie (parodie)!!!, nic společnýho. Todle je prachobyčejnej horor, kerej se bere naprosto vážně a absolutně nedává smysl, že se to hlásí k těm hostelům, který se právě vážně vůbec nebraly. A ještě věčí sranda je, že trojka má nejlepší hodnocení, ačkoliv je z nich nejhorší, respektive nejméně originální. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, co očekává perverzní divák od pokračování Hostelů? Zvrácené mučení nebohých obětí! Čekal-li někdo něco jiného, pak je pěkně naivní. Těžko žádat originalitu, když dopředu je jasné, že cílem je pouze dopravit nic netušící chudáky do rukou zvrhlých katů. Zajímavou obměnou je vybraná společnost prachatých úchylů ( a úchylaček), kteří si tentokrát sami ruce nešpiní, ale sází se, jak a co která oběť vydrží. Průměrný dívatelný příběh však příliš brutálního mučení neukáže. Stahování z kůže nabízí jiné filmy v dokonalejším provedení, např. Dagon S.Gordona, a s hmyzem si lze vyhrát mnohem vynalézavěji. Umělé krve tvůrci třetího Hostelu moc nespotřebovali.... a scéna inspirovaná očividně Jacksonovou sekačkou (Braindead) si vystačila s náznakem a vrčením mimo kameru! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama