Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hopla. Musím říct, že jsem to tedy čekal mnohem horší. Snad proto, že z předešlých dvou dílů nijak extra neuslintávám. Celé to klasicky americky zesterilnělo. Vytratil se ten slovanský šarm a šmrnc. Kupodivu, na rozdíl od předešlých dvou filmů, mě docela (to docela berte relativně, váže se to k těm předešlým dílům) bavily mezigore scény, respektive scény tvořící nějaký děj. Občas jsem si tedy připadal a přistihl se při myšlenkách, že koukám na třetí pokračování komedie Pařba ve Vegas. Ty gore scény ne že by byly extra špatné, ale nemělo to vůbec ducha, náplň, koule, prostě extrémně sterilní, až se mi to chtělo odzívat. Chybou určitě asi je, že hlavní hrdinové se chovali stylem, který mě nutil s úšklebkem konstatovat, dobře vám tak, blbci. Ale to už je asi tradiční kolorit amerických filmů o americké mládeži. Dobrým tahem je obsazení Kipa Parduea, on ani nemusí hrát dobře, ale má v sobě něco (nebo ze sebe vyzařuje) co prostě poutá pozornost a odvádí od jeho případných hereckých nedostatků (které nepřichází). Balzámem pro oko pak je "asistentka" Thomase Kretschmanna. Trochu mě zklamal samotný závěr. Snad bych i řekl, že jsem si to užil lépe než první Hostel. 2,5* ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

"Vážení členové. V hlavním vystoupení elitního Loveckého klubu, zabíjíme vyjímečnou oběť. Hezky se bavte!" Nečekané se stalo realitou. Spiegel se vybodl na špinavé Slovensko prvních dvou dílů, na mrazivou atmosféru staré továrny, na zabijáky v řeznických oblecích a udělal z trojky honosné pokračování ve Vegach. Z Loveckého klubu udělal opravdu eletní spolek organizovaného zločinu a samotné mordy vyzvyhnul na vyšší laťku. I když jsou tam všehovšudy jen tři, tak u prvního mi dost zatrnulo a třetí "šípová kouřovka" měla parádní atmosféru. Závěrečných 20 min je v rytmu dobré akce a ten konec má vadu jen v tom, že záběr je na pomalu se zakrvácející lampu. A přes pár hlušších míst si nemám osobně na co stěžovat. Dostal jsem to, co jsem si objednal a řádně zaplatil! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, co očekává perverzní divák od pokračování Hostelů? Zvrácené mučení nebohých obětí! Čekal-li někdo něco jiného, pak je pěkně naivní. Těžko žádat originalitu, když dopředu je jasné, že cílem je pouze dopravit nic netušící chudáky do rukou zvrhlých katů. Zajímavou obměnou je vybraná společnost prachatých úchylů ( a úchylaček), kteří si tentokrát sami ruce nešpiní, ale sází se, jak a co která oběť vydrží. Průměrný dívatelný příběh však příliš brutálního mučení neukáže. Stahování z kůže nabízí jiné filmy v dokonalejším provedení, např. Dagon S.Gordona, a s hmyzem si lze vyhrát mnohem vynalézavěji. Umělé krve tvůrci třetího Hostelu moc nespotřebovali.... a scéna inspirovaná očividně Jacksonovou sekačkou (Braindead) si vystačila s náznakem a vrčením mimo kameru! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Takto - séria mala už svoj prvý štek naladený málo nad MUTE a nie na MAX , ako Final D / SAW / F 13 / HALLOW / T.C.M. / etc...čiže v tomto prípade pokúšanie HOSTEL o H-certifikát žiaden divák nemôže prosiť. Hostel bude stále HOSTELom a dúfajme , že sa dvere zabuchnú , kľúč Eli prehltne a nikomu ho nedovolí ani vykašľať. Je to žmýkanie vysušného a ak Ti neabsorbuje žiaden zo zmyslov nadsádzku, ani snímok vyfabrikovaný na gore ( bez všetkého filmárske naokolo ) tak to preskoč. Prípadne si predstav, že to takto skutočne funguje. Je nutné vidieť " oridžinál " odpad a bude svetlo. Keďže v odpadoch som sa už nahrabala dosť , tak uberám bodík len za absolútnu zbytočnosť. ( ten final fight , ktorý to celé rozvlní je oukej ) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti boli priemerným exploitation filmom, ale zároveň výbornou (nechcenou) komédiou. Akonáhle sa snažili zvážnieť, akurát im to ubralo na zábavnosti. Trojku dostal na starosť Scott Spiegel, tak som čakal najvtipnejší film série, opak je však pravdou. Hostel 3 by pravdepodobne jediný uspel aj ako vážny horor. Debility ubudlo a vystriedala ju bohužiaľ nuda, takže ho v podstate ani neni prečo pozerať. Vlastne sa mi páčila iba (prekvapivá) prvá scéna, potom posledná a ešte pár hlášok. Zvyšok je iba tá nuda. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama