Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle krvavý úchylárny mi už začínají lézt pořádně krkem! Nejen, že to není dávno ničím zajímavý, ono je to čím dál víc nudnější a zoufalejší. Proč nemůžou u těhle filmů zůstat filmaři u prvního dílu?! Podobně, jako u SAW jsou další díly děs a hrůza. Základ filmu na morbidním týrání lidí, fajn...snad jednou, ale udělat kolem toho humbuk v podobě už třetího filmu? Pokud chce HOSTEL jít ve stopách SAW, tak proč ne. Od celkem ucházejícího prvního dílu to jde z každým dalším z kopce a tenhle snad poslední je jen neohodnotitelná ubohost. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně slabej filmek a se sérií Hostel má společný jen klub Lovců lidí. I prostředí se změnilo a ze Slovenska se přesunulo do Las Vegas. Další rozdíl je v tom, že boháči už sami nemučí a nezabíjejí lidi podle svého, ale sázejí si na to. Některé smrti jsou spíš nudný a ani zde není tolik krve jako v předchozích dílech. Jako úplně špatný film to není, ale čekal jsem spíš průměr jako u předchozích dvou. Za mě 40% :( ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak hororoví fanoušci se dočkali i třetího dílu a můžu říci, že po ostupu Eliho Rotha od série a nahrazením Scotta Spiegela je hned znát docela posun kvality dolů. Co se týče pointy, tak ta jde a během filmu dokáže pěkně překvapovat, s herci už je to slabší a já se těšil každopádně na pěkně krvavé a odporné mordy, které zde už bohužel nejsou tak dobře provedeny a jsou nedotažené. Neříkám, že třetí díl je odpad, to rozhodně ne, ale příště už si ho nejspíš nepustím. 35% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Atmosféra 6/10 Prostředí 5/10/// +největší asi v tom, že se tvůrci snažili o nějakou tu originalitu -nejméně potěší fakt, že potenciál je prakticky nevyužit/// Lepší jako dvojka ale stejně mi přijde že atmosféra toho prvního filmu nebyla překonána. Děj se nám ke všemu tentokrát přesunul na území Ameriky, konkrétně do Las Vegas. A já si říkám proč. To už se filmařům nechtělo stěhovat do Čech, nebo nám chtěli dokázat že i Amerika má svoje nebezpečné hostely? Jediné co vlastně zůstalo, tak je motiv. Konkrétně motiv bohatých zvrhlíků koukat na mučení a zabíjení a fakt že za to rádi zapaltí. Proto se asi vždy a všude najde nějaká organizace, který nějaké to chutné či nechutné maso někde na ulici sežene. Jediné co tohle všechno spojuje dohromady je čistě thrillerová zápletka o tom, že jeden chlápek chce ženskou kterou mu přebral jiný chlápek, konkrétně jeho nejlepší kamarád a tak se neštítí pozabíjet ani svoje přátele jen aby ji potom mohl utěšovat a tím si ji získal. Hmm, nic moc co? Si říkáte. Já to vidím podobně. Navíc šokující momenty by se dali spočítat na prstech jedné ruky. A ke všemu je tu spousta postav trestuhodně nevyužita. Takže hostel Part III potěší jen málo příznivců této série a ještě méně uspokojí jejich očekávání z pořádné porce masa. Asi je nejvyšší čas pozvat si na roadtrip pár přátel a natočit si Hostel IV. "Sakra, kde mám tu kameru"/// Celkem 50%/// ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Z evropských zemí východního bloku do Las Vegas. Tahle pařba se ale až tak moc nevydařila. O co jde v sérii Hostel (a potažmo mnoha dalších podobných filmech), je asi každému jasné. Moderní trend zaměřený na lidské úchylky, zde zálibu v mučení a různě „originální“ smrti lidí na plátně, má zelenou. Zobrazení bývá dostatečně naturalistické, až člověk zapřemýšlí, zda jak tvůrci takových filmů, tak jejich diváci, nemají v hlavě o pár koleček víc, a zda by se neměli případně léčit tím, že budou v poutech celých 24 hodin nuceni koukat na Barneyho a Dorotku a popíjet k tomu růžový čaj. Zkrátka – tenhle hostel je někde v okolí Las Vegas, zase jsou lidi chytáni a zase před bohatým, znuděným publikem mučeni. Asi hodinu trvá, než se seznámíme s jedním ženichem a jeho kamarády, aby se posléze objevil jeden zvrat, trochu se nám to zvrhne v arénovku a v jeden pokus o útěk. Ačkoliv má jít o verzi „bez cenzury“, některé násilí kupodivu není vyjádřeno explicitně. Nelogičností samozřejmě celá řada, počínaje Ukrajincem, takže pokud někomu jde skutečně o ty úžasné vraždy, násilí a mučeníčko, ať si pustí 35. minutu a pak skočí na hodinu a čtyři minuty filmu, zbytek v podstatě může vynechat. Pokud bude na film koukat někdo, pro koho je série Hostel novinkou, může cítit v počátku filmu jisté napětí, oč tady asi jde, ale v té 35. minutě stejně už bude vědět, na čem je. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama