Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je léto a vše nasvědčuje tomu že všichni se budou výborně bavit – surfovat, koupat se, chodit do kina a púořádat večírky. Když ale Florence objeví tělo zavražděné dívky, nabere tato bláznivá komedie obrátky. Florence totiž zjišťuje, že kdykoli se v okolí stane nějaký zločin, je mu nablízku. Když i její noví kamarádi začnou jeden po druhém padat jako mouchy, začne mít i ona pochybnosti o své nevině. Černá bláznivá komedie Opravdu děsná plážová party je nepředvídatelná jízda, plná napětí a skvělé zábavy až do úplného konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No teda čekal jsem něco lepšího, ale dostal jsem průměrnou komedii která má snad nekonečnej a hlavně šíleně nudnej začátek. Pak už to celkem jde, ale opravdu ta první 45 minutová pasáž je až ubíjející. Naneštěstí pak se to lehce zvedne a dá se na to i koukat. I když popravdě na komedii jsem se zasmál tak 2*, takže nic moc, ale podle traileru to vypadalo na docela srandu jak jí mám rád. No herci taky za moc nestály a efekty byly úděsné, ale nejvíc mě štvala ta šílená kamera která neustále někam odskakovala. No na jedno zkouknutí se to dá, ale opravdu žádnej zázrak. ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Tento film doslova napodobuje Bčko z Xtých let a trošičku je paroduje. Vytahuje ze sebe to nejlepší co umí, ale nejsem si jist, že u většina publika najde zalíbení. U mě také zalíbení nenachází. A je to škoda, protože možná stačilo více parodovat a o trochu méně se vyžívat  v dlouhých nudných pasážích. 40% ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Notně ujetá béčková komedie s hororovou příchutí a ztřeštěnou hlavní hrdinkou. Psycho Beach Party nabízí pohled na lehce zakomplexovanou Florence, která se vetře k místním surfařům vedeným surfovým guru Kanakou. Zpočátku odmítaná Florence se nakonec opravdu začne učit surfovému umění a pod přezdívkou Chicklet se stává právoplatnou členkou party. Háček je v tom, že po vraždě v letním kině začne neznámý zabiják porcovat i členy surfařské bandy. Do všeho se ještě připlétá Chickletina žárlivá kamarádka, herečka z béčkových scifi hororů a tajemný plážový dům s krvavou legendou. Navíc vše směřuje do čím dál větší absurdity Chickletina druhá, pořádně pekelná osobnost a podivný párek vyšetřujících policistek. Snímek se vůbec nebere vážně a perfektní, nejspíš tak zamýšlené, laciné triky mu dodávají punc nespoutané zábavy. Vraždy, tedy spíše finální pohledy na oběti, jsou geniální. Dočkáme se mrtvého s varletem v puse, useklé hlavy rotující na kole invalidního vozíku a dalších šíleností. Dialogy jsou opravdu brilantní, za zmínku stojí především hlášky druhé osobnosti Chicklet. Pokud dokážete zkousnout absurditu tvůrců filmu, zaručeně dobře se pobavíte, já se bavil na čtyři hvězdy. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Tohle nebyl film ale průser. Nemůžu si pomoct. Jo, asi to měla být absurdní parodie na horory a kdovíco ještě, ale tohle se trochu zvrtlo myslím. Když si budeme pohrávat se slovíčkem absurdní, tak myslím, že například absurdní drama bylo svou leckdy obrovskou absurditou proti tomuhle ještě furt hadr. Tomuhle filmu se nedají věřit ani titulky, rádoby vtip volně přechází v trapnost a nevrací se zpět... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2000 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčelo se od 5. července do 24. července 1999 ve státě Kalifornie v USA, konkrétně ve městech Malibu, Santa Clarita a Azusa. (BMW12)
  • Během distribuce byly z filmu vystřiženy všechny erotické scény s Kanakem (Thomas Gibson) a Monicou Stark (Charles Busch). (slatkac)

Reklama

Reklama