Ricky Gervais Live 3: Fame (TV pořad)

Komedie

Velká Británie, 2007, 79 min

Hrají:

Ricky Gervais

Ricky je zpátky ve formě. Ano, pořád to samé (tlusťoši, gayové, Bible), ale i napotřetí mě to neskutečně bavilo... 100%(7.4.2012)

V poradí tretie a pre mňa zatiaľ najlepšie Rickyho stand-up vystúpenie. Najlepšie z jediného dôvodu: Rickyho vtipy sú čím ďalej, tým viac útočnejšie, kontroverznejšie, až kruté a to na miestach, kde sa to podľa všeobecnej morálky vôbec nehodí (deti s rakovinou, autizmus), čo sa ale zasa hodí mne.(24.3.2011)

Nejlepší stand-up, jaký jsem kdy viděl.(23.11.2010)

Ďalšie skvelé vystúpenie svetoznámeho komika Ricky Gervaisa. Trefný, čierny humor, ktorý mu umožňuje nebrať ohľady na nič a na nikoho a robiť si srandu absolútne zo všetkého a všetkých je tu na rovnako vysokej úrovni ako v jeho predchádzajúcich vystúpeniach. RIcky Gervaisa zbožňujem vo všetkých aspektoch v ktorých je ako osoba a tvorca začlenený. Človek, ktorý ma dokáže rozosmiať a aj ma prinútiť zamyslieť. Veľmi som si toto predstavenie užil a pevne verím, že sa objaví aj piate.(1.9.2011)

• snob

Hodně laciné. Hodně nevtipné. Bůh ví, kde jsem četl, že Gervais je lepší než Dylan Moran, ale byla to jediná skutečnost tohoto představení u které jsem se upřimně smál. Gervais Moranovi velikosti ani nedohlédne, natož aby jí mohl konkurovat. Sedět u stad-up představení jako bůh pomsty mě moc nebavilo.(15.9.2011)

robí si srandu zo všetkého a zo všetkých. nediskriminuje nikoho :D(20.8.2010)

I don't want to make any fat people feel uncomfortable, so next time, buy two seats...Rickyho zurnalisti kritizovali za to, ze sa navaza do tlstych ludi...takze tento krat tne aj do autistiov, gayov a kazdeho kto si len dovoli prejst okolo jeho velicenstva. Spolu s Like Totally Dylana Morana tvori Fame top britskeho standupu.(14.8.2011)

Třetí a zatím nejvychytanější stand-up... A největší prdel je, jak si dělá prdel z tlusťochů...(27.3.2012)