Reklama

Reklama

Dylan Moran: Like, Totally

všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 69 min

Hrají:

Dylan Moran

Obsahy(1)

Druhý záznam představení stand-up komika Dylana Morana, tentokrát z Londýna. Jeho zvláštní postavení ke všemu znovu napadá řadu témat, ať už stejných jako v předchozím představení, ale s novými vtipy, nebo úplně nová témata. "Cynický" Ir zasahuje znovu a je vidět, že i Londýňané jsou nadšení. (c.tucker)

Recenze (85)

genetique 

všechny recenze uživatele

Akože, totálna špička medzi stand-upom. Musíme si priznať, že toto je naozaj majstrovské dielo. Odporcom poviem len toľko, že nemôžme porovnávať 10minútové skeče a výstupy niektorých komikov, ktorí povedia jeden vtip a idú domov. Toto má gradáciu, pointu a celé je to pohodové, jednoduché a úderné. A to je to, vo co go. 85%. ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

How small does you cock have to be to make you walk into car showroom and say. "Hey listen, I need something a size of the school, to people know I am around." Prostě neuvěřitelná sprška naprosto neuvěřitelných postřehů. Dalo by se říci, že se na tomhle DVD Dylan hodně rozjel a začal urážet prakticky všechny kolem. Jeho nadnesený a silně cynický pohled na svět mne vždycky dostane. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

O facku méně vtipné než vynikající Monster, ale pořád tu máme skvěle fuckujícího Dylana Morana, který si nebere servítky vůbec s nikým, od vlastních dětí až třeba po Němce- odpad Evropy :-) Tenhle týpek má prostě svůj vlastní, mírně svojský, pohled na život... až mi bylo párkrát mírně nevolno od žaludku, když jsem se přistihl, že spoustu věcí vidím stejně :-) Jinak klasika- víno, cigárko, tentokráte i čaj a sem tam zapomínání, o čem, že to vlastně mluvil, z čehož pramenilo přeskakování z tématu do tématu- zkrátka všechno to, co na Moranovi mám(e) rád(i). ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

To máte stejné, jako když se z předpovědi počasí dozvíte, že od západu dorazí do místa, kde bydlíte, výrazné bouřky s krupobitím, přívalovými lijáky a silným větrem, který bude brát střechy, převracet auta a kácet stromy. Když má ta situace nastat, kašlete na zalévání zahrádky i přesto, že listy okurek se na znamení protestu odívají do hnědé barvy. Má přece být ta hrůza a proč tedy riskovat, že to přijde náhle a vy zmoknete na kost a utrpíte od krupobití otřes mozku? Proto se choulíte u na západ orientovaného okna a netrpělivě vyhlížíte tu slíbenou katastrofu. Dlouho nic, jen pár obláčků se líně povaluje po nebi. Pak vám začne tuhnout krev v žilách: slyšíte hřmění, které je čím dál silnější. Ale směrem na západ stále nic. Je vám to divné, proto seberete odvahu a vyjdete z domovních dveří. Temná oblaka na sever, temná oblaka na jih a ještě temnější oblaka na východ, zde dokonce i se světelným doprovodem. Dokonce se i na pár okamžiků zvedne vítr, aby vám pročesal vlasy a následně odcestoval do zaječích. Ná západě už nic vidět není, jen modrá obloha, slunce a letadla. Temné mraky, který váš dům obklopovaly se postupně vzdálují dál na východ, hřmění slábne až do ztracena, slunce se kloní k obzoru a vám dojde, že není jiné cesty, než ty okurky přece jen zalít. Večer pak sedáte k počítači. Na ČSFD píšou, že to bylo opravdu mimořádné. Kousek od vás padaly kroupy velikosti slepičího vejce, které přinutily lidi schovat se do sklepů, támhle na řece byl dosažen třetí stupeň povodňové aktivity a bylo nutno evakuovat tisíce obyvatel a v krajském městě vítr odstrojil katedrále střechu. Jen u vás jaksi nic. Irské psisko se snaží, to bych si zpochybňovat nedovolil, ale moc mu to nejde, respektive u mě jeho snažení nezafungovalo. Ano, záblesky tam byly, jenže na víc než na pár uchechtnutí a lehce pokřivených koutků úst to nebylo. Dylan Moran totiž celou dobu vaří z vody, mluví o všem a zároveň o ničem a ta slavná nekorektnost nebyla tak nekorektní, aby to nějakého moralistu muselo obzvlášť pohoršit. Možná by to chtělo nabrat užší okruh témat a ta následně rozpitvat (jak to dělá třeba Volker Pispers, i když to je úplně jiná kategorie). Na ČSFD tamní meteorologové předpovídají, že v Monsteru budou padat kroupy velikosti pštrosího vejce. Co myslíte, mám jim věřit? 50 % ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nevydrží to - na pódiu musí kouřit, jíst, pít. Sice se míň cuchá, ale zato častěji ztrácí nit. A zase všechno, i ty zdánlivě dobré věci, představuje vždy především z té temné stránky. Ale, bože, já ten jeho svéraznej pesimismus TÁK ZBOŽŇUJU! I tu nevyzpytatelnost, s kterou láme jedno tabu za druhým. Obzvlášť to jeho "And then the cage comes down!" zvolané zrovna když už to vypadá, že aspoň na půl minutu doopravdy zvážněl. Ale u něj to skutečně není potřeba, on ta životní moudra pronese i s burácivým smíchem publika v pozadí. ()

Zajímavosti (2)

  • Po posledním představení v Austrálii odcházel Dylan Moran z pódia ochraptělý a skoro bez hlasu. (TheJoker)
  • Dylan v tomto vystoupení použije slovo "fuck" či jeho variace celkem 27x. (dddddavidddd)

Reklama

Reklama