Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních filmů devadesátých let. Pravděpodobně nejúchvatnější úvodní titulky co jsem kdy viděl, fantastičtí herci, snad nejlepší záporák ze všech dílů, vynikající akce, skvělá hudba, jedna z nejromantičtějších scén co znám a další a další bomby uštědřuje Richard Donner divákovi po celých 118 minut. První dva díly byly vynikající, ale postrádaly srdce, či nějaký výraznější ženský element. Tím myslím samozřejmě vynikající Renne Russo, která svým příchodem oživila tuto skvělou sérii. Scénář je poměrně jednoduchý, avšak to v tomhle případě není tak podstatné. Akce tu je, humor tu je. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na první díly to nemá, ale pořád naprosto skvělá zábavá, prokládaná akcí, která je taky dobře udělaná. Mel Gibson je jako obvykle skvělej stejně tak i Danny Glover, Joe Pesci byl v druhým dílu o trošku lepší, ale rozhodně se tady neztratí a Lea Getze by nikdo asi líp nezahrál. Mezi ně se ve třetím díle vloží ještě Rene Russo a stvoří se tak hlavní čteveřice, která hýbá filmem. Co se týče příběhu tak ten už je slabší, ale zaručeně pobaví a ani nedává moc příležitostí aby se divák nudil. Tahle krimi komediální série, je jednou z nej sérií, které byly natočeny a jsou to taky o moje nejoblíbenější filmy ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování, které je slabší než první dva díly. Přítomnost Rene Russo je ku prospěchu věci a celkem mi do děje zapadla. Joe Pesci skvělý jako v předešlém díle (nemůžu si pomoc, ale při každém jeho objevení na place, umírám smíchy:-)). Gibson a Glover stále předvádějí co se od nich čeká, opět nechyní akce, humor, ale ani dramatické či vážné chvilky...... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Opäť neodolateľná časť skvelej série, plná akcie a hlavne skvelých hlášok. Nie často sa stáva, že filmová dvojica dokáže vymačkať zo svojich postáv všetko a udržať filmovú dokonalosť v štyroch pokračovaniach. Trošku mi tu však vadila až prílišná náhodovosť a ani Rene Russo mi s Riggsom tiež nejak nešla dokopy. 90%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Donner sem dal ešte viac akcie ako bolo v dvojke. Opäť sú tu starí známi Martin Riggs (Mel Gibson) a Roger Murtaugh (Danny Glover). Murtaughovi chýba iba krôčik do dôchodku, ale "vďaka" Riggsovi bude ten krôčik väčší, než sa zdá. Pomôže tomu aj Leo Getz (Joe Pesci), ktorý je ešte dotieravejší a otravnejší ako v dvojke, čo nie je na škodu. No ale máme tu aj novú tvár - Lornu Cole (Rene Russo), ktorá je v tomto filme krásna a neodolateľná. Keď v dvojke bolo veľa výbuchov, tak tu ich je doslova neúrekom a dá sa povedať, že film začína a končí výbuchom. Práve tu bolo najkrajšie vidieť v čom je celá séria Leathal Weapon majstrom. Komické a humorné scény behom sekundy vystrieda dojímavá scéna s emotívnou hudbou Erica Claptona. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Policista, který říká na adresu Murtaugha (Danny Glover) a Riggse (Mel Gibson) po zničení radnice v Orlandu "Bravo!“ byl starosta Orlanda Bill Frederick. (HellFire)
  • Martin Riggs (Mel Gibson) jí psí sušenky, aby se odnaučil kouřit. Gibsonova postava Max ve filmu Šílený Max: Bojovník silnic (1981) pojídá psí žrádlo z plechovky, aby přežila v postapokalyptické pustině. (Bauer)

Reklama

Reklama