Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Diskuze

stanod

stanod (hodnocení, recenze)

Akční / Krimi / Thriller - a co tam robi Joe Pesci? OK, pokusal sa byt akcny ale z krimi thrilleru urobil crazy komediu...

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Fujara777

v 90. rokoch sa tocili este dobre veci  ako Last Boy Scout, Enemy of the State, bondovka Zlate Oko ..... ide o to, ze tato seria uz vymekla a  aby oslovila co najsirsie publikum tak ju zbavili nadavok, krvavych scen, seu, surovosti .....

Fujara777

Fujara777 (hodnocení, recenze)

Čauce, mravce. Že používateľ tron napísal k tomuto filmu komentár, v ktorom píše nasledovné: "Chápem, že trojka vznikla (na rozdiel od prvých dvoch drsných častí) už v bezzubých 90. rokoch. Takže je schválne zbavená nadávok, sexu, krvi a drsných riešení."  Vedel by mi  k tomu niekto niečo povedať? Teda, že v 90. rokoch sa nakrúcali také opatrné veci? Ja si z 90. rokov pamätám seriály, ako napríklad Krok za krokom, a tie boli také mravoučné, alebo ako to nazvať. Nič také prudké ako bolo neskôr Dva a pol chlapa si z toho obdobia fakt nevybavujem. Vy ste si niečo také všimli?

na příspěvěk reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

chyba tu cierna pani Delores Hall. Soferovala auto pri nahanacke s R. Murtaughom /Danny Glover/

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Narcis: Moc díky. Podívám se na tam. Ta scéna kdy Riggs vystřílí celý zásobník na snipera jsem už viděl na youtube.com a když jsem zjistil, že je v director's cut, tak jsem si říkal, že musím to nějak sehnat. Na toho Leona se taky podívám. Další z filmů, kde u nás v prodeji nevyšel director's cut.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

tequilla: directors cut jednicky a dvojky jsem nasel na ulozto.cz (jinak je tam perfektni directors cut Leona) ... navnadit te muzu tim, ze je tam scena, kde jde Riggs s pistoli proti sniperovi ...

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Kéž by u nás v Česku prodávali director's cut edici u jedničky, dvojky a trojky. Po kinoverzích bych chtěl vidět režisérské sestřihy.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

donkocicak

donkocicak (hodnocení, recenze)

Zajimavé je, jak velmi věrně udělala dabing Čt 1. Pro někoho je možná v prvních chvílích nepostřehnutelné, že Gibsona nemluví Županič, ale Dlouhý ( já si toho poprvé taky nejprve nevšiml). Jinak ale zůstávám věrný původnímu dabingu, který se objevil na VHS. Čt 1 má ale u mě nesmírné plus - hlas Stanislava Fišera (Joe pesci). Namluvil ho nádherně, kdežto v původním dabingu mluví Pesci s prominutím jako "teplouš".

Reklama

Reklama