Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně krátká situační komedie s mladým Cary Grantem s lehce genederově nekorektním názvem. Julian De Lussac (Grant) hraje muže, kolem nějž se točí tři ženy. Bohatá obrýlená a ošklivá dcerka Suzie Flamberg, která chce jeho, dále Marguerite Cintos, podvodnice, která jej okouzlila, ale chce hlavně jeho peníze (respektive akcie, do kterých investoval), v čemž jí pomáhá její manžel Ramon. Třetí je telefonní operátorka v hotelu, kde Julian žije. Miluje jej sice marně, ale intenzivně mu pomáhá. Pro dnešek je zajímavé, jak tehdy telefonní operátorky vytvořily mezi sebou síť, která měla výborné informace o tom, kdo kde je, kam se chystá, s kým apod., jakousi obdobu dnešních internetových stop. Suzie toho v Julianův prospěch intenzivně využívá. Konec vše napraví, jak se říká v Oscaru Wildovi, s dobrými to skončilo dobře, se špatnými špatně. (Peabody)

(více)

Recenze (6)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Můj soukromý poklad! Zvuk se opožďoval, obraz byl jako dílo od kubistů, ale byl to SuperGrant - maniak - pro nějž risknu i případnou pidlookost. Tady se maestro rozehříval, což je nutnost před velkým maratonem, ale i tak svým titánským postojem zastínil i nezastínitelné. Lítá v papučích po pokoji, nechává na sebe padat omítku a pořád je to prdel. Možná se pletu, ale jak jsem řekl: byl to poklad. A ty se opečovávaj a ctí. Takže super a next, please!! ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchá romantická komédia, ktorá mohla obstáť len v dobe svojho vzniku. Cary je taký ako vždy, snaží sa pôsobiť vtipne a šarmantne, ale scenár mu toho veľa nedovolil, len sa stále do niečoho zapletie, čo mu pripraví Frances Drake. Práve jej úloha spojovateľky bola motorom filmu a vďaka nej bol film ako tak zaujímavý a aspoň trochu vtipný. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cary Grant bol hodne sexualne dezorientovany /homoromantika s istym Randolphom Scottom/, a tu sa tocia okolo neho 3 zeny - a na tom sa mam bavit ? Jo, Grant holdoval kdejakej sracke, ale obavam sa z to bol herecky talent a ze rozhodne vedel hrat. Film, kde sa nic nedeje - len cary Grant v slusnych kulisach /na 30. roky/ beha v papuciach, necha padat na seba omietku atd atd .......brutalne precenovany film, dufam ze klesne na triezvych 55 - 60 %. Ja dam 50 % ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

Zapomenutý a obtížně sehnatelný klenot s mladým a krásným Cary Grantem v obležení tří žen - kdo by se jim divil. Bohatá dědička, telefonní operátorka a exotická podvodnice krouží a krouží, mají na to jenom hodinu, takže vše jede ve svižném tempu. Nečekaně aktuální je kooperace sítě telefonních operátorek, které naslouchají, takže vědí, kdo se kam chystá, s kým, proč, prostě lidé tehdy nechávali podobné stopy jako dnes na webu. Milující telefonní operátorka Francis Drake toho v CG prospěch využívá několikrát. Sice nechápu, proč se tato romantická komedie odehrává formálně v Paříži, ale to je jedno. Vedle lásky tu hrají role ještě akcie chilských dolů, do kterých Cary investoval a které chce exotická podvodnice (Rositta Moreno) získat. Třetí je bohatá obrýlená a trochu zbytečně komická ošklivka bohatá dědička v podání Nydie Westman Je to celkově rozkošné a pokud máte rádi dobové komedie a Cary Granta (a umíte trochu anglicky - české titulky nevím zda jsou), sežeňte si tuto svižnou drobnost. Pokud ne a vnímáte to jako jeden z kolegů jako brutálně přecenovaný filmy, je mi vás líto :-) a užívejte si v klidu svoje - jak on píše " mylované" filmy ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Hodně kraťoučká komedie s jednoduchou zápletkou, kde začínající Cary Grant nijak výrazně hraje svého obvyklého svůdce žen. Jediná trochu živější postava je Frances Drake, jinak mě toho moc nezaujalo, na tak krátké stopáži se ani moc humoru nevešlo. Zatím nejstarší film s Cary Grantem, co se mi podařilo sehnat. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama