Reklama

Reklama

Neřízená střela

  • Velká Británie Wild Target (více)
Trailer

Victor Maynard je v duchu rodinné tradice profesionálním zabijákem. Dalo by se říci, že je ve svém oboru absolutní špička. Svou práci vykonává rychle, precizně a nezanechává žádné stopy. Jeho obličej nikdo nezná, dokonce ani jeho kolegové zabijáci netuší, jak přesně vypadá. Brzy oslaví 55. narozeniny, žije sám bez potomků a jeho matka se obává, že by mohl být homosexuální a nezanechat po sobě pokračovatele rodinné tradice. Jednoho dne dostává Victor zakázku na zabití mladé podvodnice a zlodějky Rose. Prodala svému zákazníkovi panu Fergusonovi padělaný obraz za 900 tisíc liber. Zdá se to jako snadný úkol, ale Rosino chování je naprosto nevyzpytatelné. Victor selhal. Victorova matka je velmi zklamaná a žádá syna, aby se svému zákazníkovi hned omluvil a svou chybu napravil. V tu dobu už má však Rose na mušce Fergusonův muž. Než však stihne Rose zabít, Victor ho zastřelí. Šokovaná Rose žádá, aby ji Victor chránil. Domnívá se, že je soukromý detektiv, a nabízí mu 30 tisíc liber týdně za svou ochranu. Nasedají do Rosina auta, kde však na ně čeká další zabiják. Toho si vezme na mušku mladík Tony, který se na místě činu vyskytuje spíš náhodou a ze svého konání je vyděšený. Victor v něm odhaluje velký talent, a vezme ho proto s sebou. Všichni tři se nyní musí ukrýt. Jako bezpečné místo určí Victor drahý hotel. Náhodou se v hotelu a na stejném patře ubytoval i Ferguson, kterého Rose podvedla. Ferguson si najímá nového zabijáka Dixona. Jeho úkolem je zabít Rose i Victora Maynarda. Úplnou náhodou Ferguson a jeho pomocník objeví Rose a Victora v hotelu. Okamžitě se za nimi vydají. Victor, Rose a Tony ujíždějí v malém mini cooperu, pronásledováni velkým mercedesem. Mají štěstí, jejich pronásledovatelé nezvládnou řízení, a těžce se zraní. Victor odveze Rose a Tonyho do svého domu na venkove. Zde budou všichni v bezpečí. Victor nabízí Tonymu, že mu poskytne zdarma šestitýdenní výcvik, a Tony rád přijímá... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (706)

Flego 

všechny recenze uživatele

Bill Nighy je úžasne zábavný, bezpochyby sa jedná o jednu z najlepšie stvárnených postáv nájomného vraha. Treba doplniť, že sa jedná o akčnú komédiu, takže stvárnenie postavy Victora Maynarda bolo o to náročnejšie. Našťastie Nighy pochopil svoju postavu dokonale, nezosmiešňoval ju, ani neparodoval. K úspechu sa nemalou mierou zaslúžili i ostatní protagonisti, takže vzniklo svieže dielko, pri ktorom sa dobre baví. ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná britská krimikomedie, která však nenabídne nic nového, co už nebylo stokrát jinak natočeno. Drží se totiž jedné ohrané šablony - Ti, kteří to ještě neviděli, by neměli následující závorku číst, protože by se mohli dozvědět, o jakou šablonu se jedná (On ji má zastřelit - z nějaké vyšší moci to neudělá - seznámí se - po začátečním odporu k sobě se sblíží - možná by si i vrzli, ovšem než k tomu dojde, tak ona zjistí, že ji měl zastřelit a uteče - zase se potkají - happyend). Film stojí na skvělém výkonu Billa Nighyho, ten byl opravdu výborný! Závěrem bych ještě dodal, že sice nejsem příliš náročný, co se módy týče, ovšem ty kreace, které na sebe věšela Emily, byly opravdu hrůzné! ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Když jsem včera viděl poprvé trailer na tento film, tak jsem se dost slušně pobavil a navíc jsem si uvědomil, že britskou komedii jsem neviděl už strašně dlouho. Proto jsem si to vynahradil dnes a nemůžu si stěžovat. Tohle je především pohodový film. Nesnaží se být přehnaně vtipný, ale ani nějak extra nad věcí - ty suché fóry zde opravdu fungují a jsou naprosto přirozené. Zkrátka přesně tak, jak to mám rád. A k tomu to obsazení! Billa Nighyho mám dost rád a v tomto filmu (opět) dokazuje, že žádná role mu není cizí. S Emily Blunt mám "malý" problém - čím víc ji vidím, tím víc se do ní zamilovávám… a to jsem s ní zatím viděl tři filmy… Rupert Grint mě docela překvapil, vypadá to, že po Potterovské sérii by neměl zapadnout no a Martin "mám bělejší zuby než obvykle" Freeman byl správně úlisný. Ačkoliv to místy trochu ztrácelo dech, byl bych sám proti sobě, kdybych tu nedal plný počet, protože jak říkám - tohle je krásně britský a pohodový snímek o jednom nájemném vrahovi, kterému se jedna zakázka "tak trochu" vymkne z ruky. 90 %. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi to tu jen tak válelo a já to furt odkládal na pozdějc a na pozdějc, ale ona to je fakt výborná komedie, Bill Nighy je naprosto úžasnej nájemnej vrah, bez něj by to fakt bylo poloviční, ale dobrej je i Rubert Grint, kupodivu a pěkná Emily Blunt a nekazí to ani fakt, že je to celý postavený na typický zápletce, že chladnokrevná zabijácká mašina nedokáže odstrnit cíl a místo toho ho začne chránit ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Agent 47 zestárl a ještě se zamiloval. Tak tahle představa mě dokonale rozesmívá a rozesmála mě i tahle komedie, která mi, nevím proč, atmosférou neustále připomínala Sklapni a zastřel mě. Ústřední trio je parádní, Grint mi začíná být celkem sympatický, k Emily netřeba slov a Bill ztvárnil čtyřicet sedmičku (nemůžu si pomoci XD) daleko zajímavěji než plešatej Olyphant. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama