Havran Ric (TV seriál)
Ric Der Rabe
Animovaný
Německo, 1999, 26x6 min
Nemecký animovaný seriál sprostredkúva rozmanité príbehy havrana s modrým perím - Rica. Jeho cesty sa pravidelne krížia s trojicou bradatých gaunerov, ktorí si s ním merajú svoje sily... (curunir)
Jordan
aj ja som sledovával tento miniseriál v pauzách medzi seriálmi na supermaxe a častokrát sa mi páčil viac ako samotný hlavný program - jendoduché, vtipné, zábavné, krátke a chytľavé . . . a dokonca sa mi to páčilo asi trošku viac ako mucha . . . ale len trošku;(1.9.2008)
curunir
S týmto kratučkým seriálom sa spájajú moje spomienky na TV SuperMax, kedy Havran Ric spolu s Muchou bežali v prestávkach na ďaľšie epizódy kreslených seriálov, ktoré však v mnohom tímto dvom nesiahali ani po členky. Havran Ric vyniká jednoduchou animáciou, taktiež aj hudobnou znelkou, ktorú si aj po rokoch stále pamätám, ktoré patria k veľkým devízam tohoto seriálu. 4* dávam snáď preto, že Mucha sa mi v mnohých oblastiach páčila a stále páči omnoho viac. (1. komentár k seriálu + žiadosť o pridanie)(26.7.2008)
Zhulda
Nejodpornější krátký seriál mého dětství.(13.10.2009)
see_sawandrew
Nikdy jsem neměl žádný animovaný seriál raději, a to i přes to, že tento klenot mého vyrůstání na Supermaxu je naprosto bez dialogů. Skvělá hudba a animace - důkaz, že pro vykreslení emocí jako úžas, úleva a radost není potřeba nijaká technická dokonalost. 90%(25.6.2010)
JoVanGogh
Môj najobľúbenejší kraťas zo Supermaxu. Má asi všetko, čo si divák môže priať: jednoduché vtipné zápletky, pričom nehrozí nuda, chytľavú hudbu, príjemnú animáciu, sympatické charaktery a výtvarno, ktoré si človeka hneď získa. Ja som ich doslova žrala.(7.10.2011)