Reklama

Reklama

Neuvěřitelná láska

(festivalový název)
  • Indie Kambakkht Ishq (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Romantická komedie o indickém kaskadérovi, který bere Hollywood útokem, avšak nemůže najít pravou lásku. (Stegr)

Recenze (26)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vedle Salmiče, akčního Devgana a například SRK jen tím "nejvíc nejlepším" Akshay Kumar a jeho věčný jednoduchý hrdina, který má ovšem srdce a svaly vždy na pravém místě. V Kambakkht Ishq si to rozdává na ostří nože s Kareenou, která byla pro bodobné bitvy pohlaví jako stvořena, protože jí opravdu nedělá problém zahrát chlapa, i když má na sobě blištivé mini. Úvodní buranský humor je v proudu příběhu smazán nástupem dvou Hollywooďanů - Denise a Slye. A společně s poctou této legendě "My name is John Rambo" vrcholí celek v oslnivou love story, která je tak strhující a pravdivá jako Děvče za výkladem a Divoch v jednom a proto jí mám tak ráda :))) Jenom jsem netoužila během dvou dnů zažít třikrát Bomana, ale tak to už je opravdu detail. Obecně zastávám názor, že by se Kambakkht Ishq mohl stát klidně novým Lagaanem co do nalákání nových bollywoodských fandů. #festivalbollywoodskehofilmu ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Kamabakkht Ishq vlastně není o moc hloupější než Pammal K. Sambandam, kterého remakuje. Jenže pokud má deklamovaný hit roku obdobné kvality jako vyloženě provinční snímek, tak prostě něco není v pořádku. A už vůbec není dobrou vizitkou pro jakýkoli remake, že v něm dobře fungují jen ty scény, které jsou do detailu okopírované z předlohy a zbytek vyplňuje na střídačku nuda či stupidní a nevkusný humor. Není to úplné zlo a nepocítil jsem u toho potřebu odběhnout si k Mišpuli pro aspirin, ale při srovnání s jinými bollywoodskými komediemi poslední doby (a to mám na mysli i ulítlosti typu Singh is Kinng) musím dát palec dolů. Zklamání z výsledku je tentokrát posíleno nejen mocným hypem, ale především faktem, že Sabbir Khan rozhodně nepodpoří dobré jméno indické kinematografie v očích těch, co si Kambakkht Ishq vyloví z torrentů jen kvůli kratičkému cameu Stalloneho. 30% ___________ P.S: Shodou mnoha podivných náhod a okolností jsem film viděl znovu na Bollywoodském festivale 2010 a připadal mi ještě o trošku snesitelnější. Ale třeba už mám nenapravitelně zničený vkus :) ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Občas si člověk dobrovolně pustí film, o kterém si předem myslí, že to bude srágoška. A je to tak. Sázka na jistotu. :-) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Během 6 minut je jasné, jak to dopadne. Vše je čitelné, trapně jednoduché (ne sympaticky vtipně naivní, jak byste od indických rem. komedií čekaly a většinu nedostatků jim púak odpustili, ale spíš odfláknuté); rány a facky jsou až okatě hrané, hlavní hrdina nesympatický, v ženských rolích, jak už to v Indii bývá, samé krásky, ale ty vám dobrý film neudělají. 30% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Akshay Kumar sice vypadal a choval se jako primitiv, ale občas jako zábavný primitiv, Kareena Kapoor nedokáže oslnit krásou jako to umí třeba Aishwarya Rai nebo Priyanka Chopra, ale do role protivné harpie na zabití sedla tak dokonale, že uvěřit jí závěrečnou proměnu bylo nemožné. Největší úspěch, největší salvy smíchu a dokonce potlesk v sále si tak vysloužil Sylvester Stallone ve svých dvou geniálních miniaturních výstupech, zejména pak za ten druhý balancující na hranici sebeparodie. Jinak to je typický rozmáchle pozlátkový Bollywood se vším všudy. Prostoduchý naivní humor, spousta písniček a tanečků, všechno dokonale vypulírované, blyštivé a samá cetka, vymydlení a jakoby z lifestylových časopisů vysypaní herci, přehrávající tak, že balancují téměř na hranici klasické sennettovské grotesky. Zkrátka jako by Malý televizní kabaret s Dvořákem a Molavcovou natočil Michael Bay v produkci Elle a Cosmopolitanu. Což znamená, že buď přijmete tradice a budete se bavit nebo ne a pak budete s kritickým okem rozšířeným neskutečně trpět. Volba je na vás. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkná indická komedie, která ale opravdu není akční. Je zde spousta vtipných pasáží, včetně jedna se Slyem. Film má spoustu pěkných písniček. Za mě 80% :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komédia s obvyklým vývojom a hlavne so značne predvídateľným dejom, čo bolo dosť na škodu veci. Pretože námet bol naozaj výborný - len škoda, že asi tak prvá polovica toho sa vyvíjala v takej mierne trápnej infantilnej atmosfére, keď sa hlavní hrdinovia navzájom urážali a obviňovali (často až úplne nemiestne). Potom sa to konečne začalo aj obracať k lepšiemu a v jednej chvíli to dokonca mierilo ku dráme. Koniec bohužiaľ neprekvapil - bol presne taký ako sa dalo tušiť už s poriadnym predstihom. Celkovo to však nebolo vôbec zlé, aj keď potenciál bol určite ešte vyšší. Celkom zaujímave bolo aj to zakomponovanie hollywoodskych hviezd priamo do deju. Kareena Kapoor bola znovu neodolateľná (ako už býva dobrým zvykom), ale k Akshay Kumarovi som stále nenašiel žiadnu sympatiu (ani teraz, ani vo filme Bewafaa, kde sa tiež objavil v jednej z hlavných úloh po boku Kareeny). ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film, pieseň Bebo, je úplna nádherná. Inak je to taká klasika okorenená Stalonom a Richardsovou, ktorá tam mimochodom vyzerala príšerne, to už aj Kiron Kher vyzerala mladšie. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Totálně střelený film, bohužel ale ne tím správným směrem. Parkrát jsems e uchcichtl totálně absurdním nesmyslům, jakože praštění žen atd. No ale prostě Bollywood, ergh Ale za tu druhou scénku se Slyem která mě fakt pobavila, ještě jednu hvězdu přidávám :D ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Někdy by se člověk neměl dívat na filmy, které se mu líbí koukat podruhé, protože pak na něm najde spousty, ale spousty velkých i malých vad, které mu ho zkazí. ()

šalenka 

všechny recenze uživatele

operace po indicku - pacient při operaci si zpívá...chacha...fakt dobrý film..sylvestr stallone - neměl chybu....a taky to všem ukázal jak se umí prát ()

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Velice mě potěšila camea Sylvestera a Denise a budovy nemocnice z Grey's Anatomy.:-)) Je to typický bollywood v hollywoodských lokacích, hlavní hrdinové jsou roztomilí, jen mě mrzí, že nám režisér vystříhal tolik scén, které pak ukázal v jedné písničkové sekvenci... fňuk :-) ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

vyborny soundtrack, zajimave pojeti Hollyvodu, par hodne zajimavych steku hollywodskych stara efektni akce kaskaderu a to je vse..jinak dlouhy nudny film vlastne o nicem:( ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná láska je jedním z nejslabších kousků indické tvorby, který jsem zatím viděl. A nedokáže to zachránit ani má neoblíbenější indická herečka Kareena Kapoor v hlavní roli, ani neskutečně sympatický Sylvestr Stallone v menší epizodní roličce. Film má po většinu času úžasnou hudbu, která jej táhne nahoru a s blížícím se koncem příběhu výrazně stoupá i kvalita filmu. Bohužel opravdu dobrá je pouze jeho poslední třetina, a tak musí divák v podstatě přetrpět velmi slabé první dvě třetiny děje, kde zrovna Kareena Kapoor mi lezla neskutečně na nervy (herecky je samozřejmě skvělá, ale její postava je vysloveně iritující) a její hrací hodinky snad ještě více. Díky povedenému závěru dávám 55%. ()

vojta1 

všechny recenze uživatele

Tento film posouvá hranice. Hranice množství neúnosných klišé na jeden film. To, čím mi plní zuby západní romantické komedie, je zde k nalezení v míře nehraničící s dobrým vkusem, ale s vkusem totálně zvráceným… Nejpalčivější je schematická proměna vztahu dvou hlavních hrdinů, kdy se, světe div se, z nenávisti stane láska. Ta totiž vyklíčí, aniž by byla jakkoliv zdůvodněná. Sexy modelka studující medicínu obrátí, když sympatický svalovec získá cenu za nejlepšího kaskadéra roku (asi jí začal imponovat slávou, takže láska se dívce vloudí do srdce potom, co se její protějšek stane populárním). V opačném směru jsme oloupeni o motivaci hlavního hrdiny. Ten po sázce, že dívku svede, propadne jejímu kouzlu… Bollywoodská kinematografie byla vždy eklektická vzhledem k Hollywoodu, ale je pravda, že má svoje originální prvky. Postavy protančí a prozpívají mnoho filmového času. Dojde na komedii, na drama, na akční film i na muzikál. Pro Indický prostor již od nejstarších divadelních příruček tak charakteristická postava vidúšaky (šaška) je ve filmu k nalezení. Samozřejmě humor je něco, o čem se této postavě ani nesnilo, za to trapností hýří na potkání. Zajímal by mě honorář D. Richards s S. Stallona, kteří oba měli podivné role v tomto filmu. Nemůžeme po hercích chtít, aby poznali, který scénář je kvalitní a který ne, ale máme snad právo žádat, aby poznali, který scénář je zoufale nepovedený. Obávám se však, že tolikaciferné číslo jim oběma ucpalo oční nerv natolik, aby si scénář nemohli pořádně přečíst. A na závěr příklad jednoho vtipu, který svou kvalitou poukazuje na shlédnutelnost celého snímku. Nevěsta na svatbě je zničená z toho, že se jí svatebčané porvali. Sedíc na zemi opřená o stůl popíjí nešťastně z lahve. Ve všeobecném chaosu před ní někdo skočí a jeho zadní vylučovací otvor se nachází přesně u její hlavy. A pak to přijde. Prdne si a odběhne dál... ()

Mišpule 

všechny recenze uživatele

Akshay usiluje o titul nejhoršího herce roku. Kareena s Amritou soutěží o nejafetovanější blbaňu roku. Film není akční, komedie už vůbec ne, protože trapným vtipům se opravdu zasmát nemůžete. Hudba a choreografie taky za moc nestojí. Ale pokud se i tak rozhodnete na tento film podívat, tak doporučuju buď hodně aspirinů nebo alkoholu, protože jinak se přežít nedá. ()

Reklama

Reklama