Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně není můj oblíbený žánr, přesto se Undisputed III celkem líbilo. Minimálně ty souboje jsou perfektní. Víc než málo mi však vadilo to černobílé přátelství, které se tam opravdu příliš nehodilo. On je ten film od základu vlastně dost přiblblý, mozek "kupodivu" zabrat fakt nedostane... ale to jsem čekal. Nad tři hvězdy nepůjdu, ale pobavil jsem se obstojně. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojce trošku slabší ale pořád jsou tu k vidění dobré fight souboje, které je hlavně potřeba nebrat moc vážně, k realitě mají hodně daleko. Boyka by se svojí nohou těžko mohl v ringu či v dole něco dělat a tak mi takovéto pokračování spíše připadá jako narychlo uvařená kaše, která svému potenciálu hází klacky pod nohy. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Minos Matsas: 1. 50 Cent - Ready For War ,2. 50 Cent and DMX - Ready For War (Remix Instrum) ,3. D Hustle and Deek Yazooky - Knock You Out ,4. Illegal Substance - Step To The Floor ,5. Main time ,6. Tom Erba - Bring It On ,7. Tom Erba - Krush You ,8. Steve Glotzer - Restless Spirit ,9. VIA Tbilisi - Suliko ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a ze zlého strejdy stal se strejda hodný, kterému teď, milé děti, budeme držet palečky, aby ostatním strýčkům pěkně nakopal prdel. Opět vynikajícím způsobem natočené bojové scény, ale protože příběh je tu na úrovni poměrně výrazně rozvinuté mentální zaostalosti, a protože se nejedná o záznam z mistrovství světa ani o porno, házím do ringu tři ručníky a končím. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Že by béčková předehra k Expendables a manuál k tomu, jak vysekávat poklonu divokým osmdesátým letům? O Florentinovi víme, že tohle umí jako nikdo jiný. Pečlivě opsané dějové osnovy doplněné fotogenickými zpomalovačkami a borci, kteří propůjčují končetiny moderním stylům (akrobacie je tu možná až příliš) a snaží se zvednout ze země skomírající akční žánr. Zápletka je klasicky muklovatá, tentokrát ovšem připomínající Krvavý sport víc než kdy dřív, nicméně člověku přijde, že Florentine nasázel do scénáře méně klišé než průměrný hollywoodský scenárista (schválně si pak zajděte na Prince z Persie), a to co zbylo je spíš sympatickým pomrknutím na pamětníky. Osou ovšem není uvěřitelná proměna hlavního bijce Boyky ze záporáka dvojky do chápavého antihrdiny ve trojce... většina replik je opravdu jen úvodem k nějaké té bitce. Špičková choreografie, bez výjimky šikovní a ještě šikovnější kluci a spousta času a správných kamerových úhlů, abyste o nic nepřišli a neměli pocit, že vám někdo trhá ten nejlepší žvanec od huby. Undisputed III je zkrátka fan service, hnaná touhou trumfnout úspěšnou a opěvovanou dvojku. Ne že by v oblasti driblujících kung-fu šikulů nebyla konkurence, ale na rozdíl od Florentinova Ninji nebo thajských příspěvků u Undisputed nepřetáčíte ani při dalších zhlédnutích. Děj není bez kouzla a charaktery jsou natolik sympatické, že tu rázem máme mnohem víc než jen výkladní skříň toho, co zvládají dnešní pošuci z ringů a tělocvičen. Chybí jen dobová patina a okoukané tváře, ale to při vší vůli nemůžeme mladým borcům vyčítat. Naopak... jejich poklona kořenům žánru působí čerstvě a dravě. A je v ní naděje, že až přestanou opisovat, vykročí vpřed tou správnou nohou. Dobře si zapamatujte jejich jména... kam přijdou, tam létají třísky a hvězdičky zatraceně vysoko. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Scott Adkins je v rámci série Neporaziteľný prvým hercom, ktorý si zopakoval svoju úlohu z predchádzajúcej časti. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 18. mája do 20. júna 2009 v Bulharsku. (m.a.t.o.)
  • Film nadväzuje na nezvyčajný trend série Neporaziteľný - robiť zo záporáka z predošlej časti novú hlavnú postavu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama