Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

predators 

všechny recenze uživatele

Sakra, ten černoch měl ale bílé zuby?! A ti dozorci s tím plešounem v čele mě pěkně srali! Stejně tak honba za jejich špinavýma prachama, které si ani nemohli strčit do prdele, mě totálně vytáčela. Postavil bych se jim, kdybych neměl zlomený malíček a naražený loket z tenisu! Ale ikdybych zlomil jejich nečestný steroidový odpor, spravedlnosti bych se nedořezal... Ha, tento film ve mně vyvolal přesně ty emoce, ke kterým byl stvořen. Bitky byly, řeknu to klidně a nebojácně, úžasné a všechna ta omáčka okolo byla přesně dle mých představ. Jo, nemusel jsem přemýšlet, ostatně, kdo by to o půlnoci dělal, že? Uuííí...80% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ještě o kousek lepší než minulý díl. Jestli to takhle bude pokračovat, tak .... Hodnocení 81% se tady možná jeví jako odvážné, ale film své kvality opravdu má, přestože jsem tomu hlavně v první polovině moc nevěřil. Boyka seká latinu a už zdaleka není tím šílencem z minulého dílu. Kdy byl neskutečným záporákem. Tentokráte se z něj stal klaďas se vším všudy, skamarádí se s černochem,kterému se snaží pomoct k útěku. On ten název možná trošku inklinuje k Vykoupení z jedné nejmenované věznice :) Pokud se týče soubojů, opravdových láhůdek se dočkáme až v závěrečném finálovém souboji. Scott Adkins i Marko Zaror jsou ultimátními bíjci. Hlavně u Adkinse začínám pozorovat že se mi stává čím dál více sympatickým. Dějová linka je povedená a jsem za ní upřímně rád. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Díkes Isaac za rovnaký pocit ako keď som ako 13-ročný videl prvý krát Bloodsport. Nostalgická slza zmiešaná s marným čakaním na ultimátne arénové Bé (ktoré sem tam plátala ázijská produkcia), len umocňovala zimomriavky pri každom chroupnutí v Bojkovom kolene. Proste so mnou mávala schéma, choreografia, Bojka, Dolor, všetko. A Marko Zaror (pre mňa nový objav, akým bol svojho času Adkins) si kolumbijského sick-fuck magora dokonale vychutnal a ak bude štvorka tak mám tajný tip. Inač roztočiť také dlhé pahýly, to musí byť energia! A meno Larnell Stovall si zapisujem. 85% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Podobně jako dvojka, tak i trojka těží ze všech možných šablon bojových filmů, nic diváka extra nepřekvapí, se vším tak nějak počítá a téměř u všeho má pocit, že to již někde viděl. A jistě i viděl. Přesto je však Neporazitelný 3 dobrou podívanou, která mi sedla o něco lépe než dvojka. Snad kvůli tomu, že Scott Adkins je zde na té správné straně (v tomto díle mu divák musí prostě fandit) a je tu širší spektrum bojových stylů. Souboj Adkinse a Crowdera neměl chybu, skvěle se na něj koukalo a také perfektně skončil. Vztah mezi Boykou a Američanem byl také dobrým kořením a finále snímku diváka potěšilo. Dávám tedy 4*. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Opět to samé v bleděmodrém: skvělé fighty, tentokrát nejen se Scottem Adkinsem, a videobéčkově zpracovaná dějová omáčka. A opět si to první budu pouštět dokola až do zblbnutí a to druhé pohánět dopředu rychloposuvem. Takže žádné překvapení. Možná trošku Marko Zaror, jemuž role kolumbijského badasse krásně sedne. Doufám, že brzy zatopí dalšímu srovnatelnému borcovi v akčním snímku s vyššími ambicemi, než nám předkládá režisér Florentine. Ale dost už řečí, už se třesu, až si pustím souboje Adkinse, Lateefa a spol. ještě jednou. Ne jednou, víckrát! A pak vytáhnout ručník, tatami, nohy strčit do strečmasteru a makat do zemdlení! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu můžeme vidět mnoho bojových umění od Boxu, Capoeiry, Savate nebo Taekwon-da až po mix bojových umění zvaný MMA v podání Yuriho Boyky (Scott Adkins). (canni)
  • Film nadväzuje na nezvyčajný trend série Neporaziteľný - robiť zo záporáka z predošlej časti novú hlavnú postavu. (m.a.t.o.)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu 95x. (Kuny27)

Reklama

Reklama