Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně není můj oblíbený žánr, přesto se Undisputed III celkem líbilo. Minimálně ty souboje jsou perfektní. Víc než málo mi však vadilo to černobílé přátelství, které se tam opravdu příliš nehodilo. On je ten film od základu vlastně dost přiblblý, mozek "kupodivu" zabrat fakt nedostane... ale to jsem čekal. Nad tři hvězdy nepůjdu, ale pobavil jsem se obstojně. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Minimálně stejně dobré jako předešlý díl, možná i lepší. Adkins, Zaror, Crowder a další předvadějí fascinující bojové a akrobatické kousky v příběhu, který kombinuje dvě asi nejvíce provařená klišé béčkových akčních filmů - mezinárodní vyřazovací turnaj (Florentine měl točit TEKKENA, to by bylo maso!) a klasickou vězeňskou báchorku o odepsaném samotářském muklovi, který prostě "musí vyhrát" (a skamarádit se s ukecaným černochem). Trochu mi vadí, že scénář není ještě stručnější a věcnější, jelikož - co si budeme namlouvat - vata mezi souboji stejně nikoho skoro vůbec nezajímá (tedy aspoň mě ne). Ovšem když už na ty zápasy dojde, těžko se odtrhávají oči od obrazovky. Náramně přehledné a dravé nasnímání (snad jen o něco méně zpomalovaček by neškodilo), namakaní a velice schopní fighteři a oku extrémně lahodící choreografie (Crowderovu capoeiru je radost sledovat). Až se Florentine, Adkins (který je cool i jako v podstatě kladný hrdina) a spol. budou schopni oprostit od těhle zoufale neoriginálních a hloupoučkých zápletek, předvedou světu ty nejparádnější bojové akční filmy, jaké lze v dnešní době natočit! __ Druhé zhlédnutí: Nejlepší arénový akční film, jaký jsem kdy viděl - ultra béčkový příběh vlastně vůbec nevadí a bitky jsou prostě parádní! 80 % ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se pan Adkins tři měsíce neoholí a vytáhne ze svého "hereckého" arzenálu dokonalý přízvuk východoslovenského cigoše, nevypadá už sice jako HomoNinja, nicméně do drsného ruského vraha má asi tak daleko, jako transvestita k machismu. Šilhavý Kolum-bijec s výrazem Jona Lovitze, který si vždy, než někoho kopne do hlavy, s chutí vystřihne trojitého odpíchnutého Rittbergera, je strašlivým soupeřem tak akorát pro Tomáše Vernera. WCJD už se zajisté neuroticky škrábe na své bouli a v kokainovém rauši sumíruje rozkošnou žalobičku na tento bezostyšný plagiát psychologického dramatu "Když Krvavý sport potkal Souboj cti". ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film, ktorý je priamym pokračovaním predchádzajúcej dvojky. Má výborný príbeh o skvelom ruskom bojovníkovi, Boykovi, ktorý kvôli zranenej nohe prestal bojovať vo väzenských turnajoch, ale rozhodol sa vrátiť a po víťazstve v miestej väznici sa dostane až na medzinárodný turnaj odohrávajúci sa v Gruzínsku, kde je cenou za celkové víťazstvo sloboda. So spracovaním som nadmieru spokojný, v tomto type filmu je príbeh často len výplňou medzi akčnými scénami, ale to nie je tento prípad, tu je celý dej výborný, bez zbytočných miest, vzťahy medzi dôležitými postavami fungujú, no hlavne oceňujem, že Adkins a jeho šéf, teda záporáci z dvojky sú tu na kladnej strane a obom sa kvôli ich zaujímavých prístupom nedá nefandiť. A zaujal ma aj skvelý pomerne nečakaný záver. Súbojov je tu celkom dosť a v rámci svojej kategórie sú perfektné, možno aj najlepšie. Natočené sú skvelo, s minimom strihov a so zaujímavými spomaľovačkami, fyzické schopnosti bojovníkov sú na veľmi vysokej úrovni a aj choreografia je výborná. Najviac sa mi páči súboj Adkinsa s Lateefom Crowderom, ktorého capoera je tu zobrazená zatiaľ najlepšie ako som kedy videl, svojimi obdivuhodnými schopnosťami poteší aj hlavný záporák Marko Zaror, ktorý má okrem iných perfektný finálový zápas s Adkinsom, len ten Adkinsov impulz k vzchopeniu sa v tomto súboji mi neprišiel moc vydarený, no všetka akcia tu je vynikajúca. Herecké obsadenie je skvelé, Scott Adkins vo svojej najlepšej úlohe, jeho šéf a mnoho zaujímavých postáv, len američan nie je tak dobrý, ako by mohol, ale časom sa mu dá fandiť. A čo sa týka réžie a technickej stránky, tak mi prišli ešte o niečo lepšie ako v predchádzajúcom diely, hlavne mimo akcie, takže úplná spokojnosť. Film splnil to, čo sa od neho aj dalo čakať, vo svojej kategórii patrí medzi špičku. Je na veľmi podobnej úrovni ako dvojka, ale príbeh má trojka lepší a dosť prospela aj zmena v Adkinsonovom postavení z hlavného záporáka na hlavného hrdinu. Som veľmi spokojný, potenciál bol využitý prakticky na maximum. 79% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Sakra, ten černoch měl ale bílé zuby?! A ti dozorci s tím plešounem v čele mě pěkně srali! Stejně tak honba za jejich špinavýma prachama, které si ani nemohli strčit do prdele, mě totálně vytáčela. Postavil bych se jim, kdybych neměl zlomený malíček a naražený loket z tenisu! Ale ikdybych zlomil jejich nečestný steroidový odpor, spravedlnosti bych se nedořezal... Ha, tento film ve mně vyvolal přesně ty emoce, ke kterým byl stvořen. Bitky byly, řeknu to klidně a nebojácně, úžasné a všechna ta omáčka okolo byla přesně dle mých představ. Jo, nemusel jsem přemýšlet, ostatně, kdo by to o půlnoci dělal, že? Uuííí...80% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Scott Adkins je v rámci série Neporaziteľný prvým hercom, ktorý si zopakoval svoju úlohu z predchádzajúcej časti. (m.a.t.o.)
  • Boyka (Scott Adkins) má tréninkové boty od adidas, avšak jeho kalhoty mají 4 proužky. (Kuny27)
  • Prvý film, kde herec Lateef Crowder (Santiago Silva) vyhral svoj súboj. (ywo666)

Reklama

Reklama