Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

lamps 

všechny recenze uživatele

Akční béčko jedoucí podle dlouhodobě stanovené osnovy, ovšem současně jedoucí tak přímočarým a efektním způsobem, že dlouhodobě nemá v daném žánru konkurenci. Souboje jsou neskutečně stylové a zábavné, příběh maximálně jednoduchý a skvěle završený a Scott Adkins má zaděláno na pořádně nabušenou kariéru-) Jeden z nejlepších akčních nářezů posledních let.. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelej dvojke prichádza ešte o chlp lepšia trojka. Florentin spravil rovnako lišiacky ťah ako Cameron v T2 a s hlavného záporáka spravil hlavnú postavu. Predošlý diel mal brilantnú akciu, no tu je tých fightov ešte viac a sú ešte lepšie, rovnako ako aj kamera, či Scott Adkins, ktorý by v takejto forme nakrájal na drobno aj Stathama. Škoda, že Isaac Florentine nenatočil celú trilógiu.Mohla by to byť pecka. 89% - 4* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Perfektne natočený akčňák z prostredia nelegálnych zápasov. Jednotlivé krvavé zápasy sú realizované fantasticky. Ale to nie je jediné, čo na tomto filme zaujme. Príbehovo to tiež nie je zlé, žiadna nuda. Dej je možno trocha klišoidný ako vystrihnutý z 80. rokov, ale to nie je na škodu. Aspoň u mňa, videl som to už štyrikrát a stále ma film bavil. Niet nad to, keď sa starej klasike podarí ušiť dôstojný nový oblek. 85/100 ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Opět to samé v bleděmodrém: skvělé fighty, tentokrát nejen se Scottem Adkinsem, a videobéčkově zpracovaná dějová omáčka. A opět si to první budu pouštět dokola až do zblbnutí a to druhé pohánět dopředu rychloposuvem. Takže žádné překvapení. Možná trošku Marko Zaror, jemuž role kolumbijského badasse krásně sedne. Doufám, že brzy zatopí dalšímu srovnatelnému borcovi v akčním snímku s vyššími ambicemi, než nám předkládá režisér Florentine. Ale dost už řečí, už se třesu, až si pustím souboje Adkinse, Lateefa a spol. ještě jednou. Ne jednou, víckrát! A pak vytáhnout ručník, tatami, nohy strčit do strečmasteru a makat do zemdlení! ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Je vidět že od předchozího dílu se Boyka něčemu naučil. Shodil ten hřebínek arogance a stal se z něj ještě víc příjemnější bojovník. Zápasy byly ale o stupínek slabší, což filmu ubralo. Příběh se mi zdál také lacinější. Vše zase vyřešily Boykovi skvělá komba. Scott Adkins se na tuhle roli náramně hodil. Stejně si myslím že souboj z předchozího dílu s Michaelem Jai Whitem byl lepší. Však nevadí. Za plný počet to i tak je. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)
  • Film získal na ActionFeste ceny za najlepšiu réžiu a najlepšiu bojovú choreografiu za rok 2010. (m.a.t.o.)
  • Ve filmu můžeme vidět mnoho bojových umění od Boxu, Capoeiry, Savate nebo Taekwon-da až po mix bojových umění zvaný MMA v podání Yuriho Boyky (Scott Adkins). (canni)

Reklama

Reklama