Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelej dvojke prichádza ešte o chlp lepšia trojka. Florentin spravil rovnako lišiacky ťah ako Cameron v T2 a s hlavného záporáka spravil hlavnú postavu. Predošlý diel mal brilantnú akciu, no tu je tých fightov ešte viac a sú ešte lepšie, rovnako ako aj kamera, či Scott Adkins, ktorý by v takejto forme nakrájal na drobno aj Stathama. Škoda, že Isaac Florentine nenatočil celú trilógiu.Mohla by to byť pecka. 89% - 4* ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Je to jako za mých mladých let. Ten film je opravdu jako vystřižený z osmdesátek. Tedy, alespoň soudě podle takové blbosti jako jsou desky se scénářem. Bitky, i když to jsou skutečně surové souboje na život a na smrt, jsou natočené skvěle. Díky tomu řádím film mezi mé akční TOP. Ale jak říkám, kašlete na příběh a pojďte společně skandovat: „Bojko! Bojko! Bojko!“ ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se pan Adkins tři měsíce neoholí a vytáhne ze svého "hereckého" arzenálu dokonalý přízvuk východoslovenského cigoše, nevypadá už sice jako HomoNinja, nicméně do drsného ruského vraha má asi tak daleko, jako transvestita k machismu. Šilhavý Kolum-bijec s výrazem Jona Lovitze, který si vždy, než někoho kopne do hlavy, s chutí vystřihne trojitého odpíchnutého Rittbergera, je strašlivým soupeřem tak akorát pro Tomáše Vernera. WCJD už se zajisté neuroticky škrábe na své bouli a v kokainovém rauši sumíruje rozkošnou žalobičku na tento bezostyšný plagiát psychologického dramatu "Když Krvavý sport potkal Souboj cti". ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní béčko se solidními souboji odkazuje na klasické snímky s Brucem Lee a Jeanem-Claudem van Dammem. Všechna vata okolo místy ubíjí, zápasy naštěstí na ni dávají zapomenout. Především žánroví fanoušci budou dozajista spokojeni. Snad bych jen poopravil text distributora - ano, Boyka se určitě pomstít chce, ale není to hlavní motiv jeho konání, tím je totiž možnost získat svobodu, byť se ukáže, že získat ji nebude vůbec snadné. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduché, ale účinné... opäť pokračovanie, predsa "neporaziteľný", človek by si bol povedal, že to už nemôže stáť za to, ale opak je pravdou. Otrepaný príbeh, ktorý našiel obmenu snáď v tom, že bol vysvetlený aj pre tých najmenších (do najmenších detailov)... frázy typu: "ťahali sme za nitky, aby sme sa tu dostali, koľko sme museli investovať"... omg + samozrejme krásny ruský prízvuk a "Gruzínska" príroda, ktorá ma značnú podobu naších lisnatých lesov... ALE tie súboje, hmm... dobré postavenie celkovej "choreografie", taktiež hlavní hrdinovia, síce nanajvýš trápni, ale funguje to... aj na mňa. 7/10 no a ten záver, neuveriteľné... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Boyka (Scott Adkins) má tréninkové boty od adidas, avšak jeho kalhoty mají 4 proužky. (Kuny27)
  • Scott Adkins je v rámci série Neporaziteľný prvým hercom, ktorý si zopakoval svoju úlohu z predchádzajúcej časti. (m.a.t.o.)
  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)

Reklama

Reklama