Reklama

Reklama

VOD (1)

Parťák jednoho policisty zemřel při hurikánu Katrina, ale tento policista objeví, že byl možná zavražděn. Vyšetřování pokračuje a zavede ho s jeho novým parťákem do hlubin kriminálního polosvěta. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer a Sharon Stone, říkal jsem si to by nemuselo být k zahození. Neviděl jsem hodnocení před zhlédnutím, tak jsem ani nečekal nic zvláštního, od téhle nakonec vyklubané nezkrocené slátaniny. Charles Winkler mě teda zklamal a jeho režie nestojí prakticky za nic. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

aLPaC odpad!

všechny recenze uživatele

Před 15 lety by se producenti za tyto herce nespíše nedoplatili, dnes jsou ale Sharon, Michael Biehn i Val jen stínem své někdejší slávy. Zvlášť Val, který toho za posledních 5 let natočil víc než předtím za celý život vypadá už opravdu k smíchu. K filmu můžu dodat, že téma určitě zajímavé (že by inspirace Pride and Glory?), nicméně scénář a většina dialogů jsou k smíchu, o kameře netřeba mluvit (i v Blair Witchi či REC, kde je amatérská kamera použita schválně to vypadá profesionálněji) a mexikáni s negrama nevypadaj moc drsně. Prostě kravina na druhou. ()

Reklama

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Rozjíždí se to poněkud pomalu. Charaktery postav jsou poněkud nejednoznačné, většina je napůl policajt a napůl zločinec. Zápletka není nijak komplikovaná a nakonec vlastně ani pořádně vysvětlená. Val Kilmer je výrazný hlavní hrdina, který má svoji vlastní jasnou a nekompromisní představu o morálce a při jejím prosazování nekouká na nějakou tu mrtvolu. Je to trochu prvoplánové, ale ta role mu sedne. S rolí Sharon Stone je to tak, že se asi někomu zdálo jako dobrý nápad ji angažovat, jí se asi zase nechtělo moc pouštět do žádných větších akcí. Tak to vyřešili tak, že do děje tu a tam vstupuje jako policejní psycholožka, ale vlastně je spíše taková narátorka, jejíž otázky a rozhovory s aktéry umožňují dovysvětlovat děj. No čím více o tom přemýšlím, tím více vidím, že slavné to není, ale osobně mi to nepřipadalo tak zlé, jak by hodnocení na ČSFD napovídalo. Za mě slabší 3, takový film na pozdní večer, kdy už člověk fakt o ničem nechce moc přemýšlet a jen tak zrelaxovat u videa. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabá, podpriemerná snímka, s ako tak slušným a prekvapivým koncom. Val Kilmer je tu odpudivý, 50 Cent v každom filme rovnaký, Sheron Stone nič extra, taká suchá postava, za pochvalu stojí Jose Pable Cantillo a jeho typická postava drogového mexikánca. Koniec bol síce prekvapivý, ale dej počas celého filmu bol predvídaný. Dvojke Kilmer - Cent to nepristalo. Neboli to žiadni Willis - L. Jackson. Akcie pramálo a keď sa strieľalo tak ste sa aj tak nudili. K nikomu sa neviete vžiť, nikomu nedržíte palce, len sa dívate raz na obrazovku, raz na hodinky. Žiadna známa ani výrazná pieseň vo filme nezaznela a tak teda neprichádza pomoc ani v podobe soundtracku. Škoda, potenciál tam bol. ()

MiCM 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné. Jednou za čas se podívám na film s obdobným hodnocením a často se stejným výsledkem. S nehorazným znechucením jak takové hodnocení mohlo vzniknout.. Perfektní film. Jak scénář, tak režie, hudba, herci. Napínavé, akční, seriózní a pravděpodobně velmi autentické a aktuální.. Režisér Krajních mezí, Pobřežní hlídky..myslím, že není co dodat. Kdo hodnotil zle, asi film neviděl, nebo se dívá na filmy zásadně v nejhorší možné kvalitě..ještě to asi pořád letí.. Jinak dobře tam zmínili: "Kdo dělá ve sračkách, těžko bude čistý.." I když to asi dělají s nejlepším úmyslem, nejde být svatý a zároveň nečeho v takovém světě docílit.. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Po filme Zlý poliš (2009) sa jedná o druhý snímok z policajného prostredia, kde sa vyskytli následky hurikánu Katrina, v ktorom si zahral Val Kilmer. (HUMOOOO)

Reklama

Reklama