Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten děj je takový celkem hodně unylý a není zde nic moc, co vás překvapí, ale Dolph Lundgren ve vlastní režii a podle vlastního scénáře jako bubeník rockové skupiny je prostě skvělý. Právě kvůli tomu jsem chtěl snímek vidět a v tomhle směru jsem nelitoval. Ten člověk má prostě charisma a tady to skvěle potvrzuje. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Mám rád takéto akčné filmy kde je hlavný hrdina uzavretý v určitom priestore, takže mi tento film celkom sadol. Dolph Lundgren ako režisér, scenárista, hlavná úloha - Výsledok je lepší než som čakal. Je to dosť dobrý akčný film s rutijným dejom, dobrými záporakmi a akciou ktorá je celkom dobrá Film si držal po celý čas slušné tempo a bavil ma. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak jako ve všechny ikony akčních filmů,i Dolph natočil tenhle film ve východní Evropě.Navíc se tady snažil oživit náčrt akčního hrdiny ve stísněnejch prostorách proti hordě zabijáků.Oproti jinejm jeho filmům je tenhle až na vyjímky docela koukatelnej.Jinak je Dolph hodně těžkopádnej,a v prvních dvaceti minutách filmu,kdy bylo ještě před koncertem,a on ze sebe ždímal jakoby rockovou hvězdu,bylo krásně vidět,jak děsnej (ne)herec to je.Ale jinak sem to přežil bez úhony,takže v poho.50%. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, že to točil chlap s Parkinsonovou chorobou, ale NAŠTĚSTÍ se to během rozuzlení vylepšilo. Námět? Opět styl jeden hrdina proti teroristům, co se chtěj mstít. Tentokrát to není ani na lodi se Seagalem, ani v mrakodrapu s Willisem a ani v bílým domě s Butlerem. Je to v O2 areně s Lundgrenem. (tu O2 arenu berte jako vtip.) Hlášky nic moc, akce celkem dost slušná a celkově je to takový průměrný, obyčejný akčnák, který s ničím novým nepřichází. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Ruské zpravodajské služby a speciální jednotky, včetně ochranky na tom už musí být hodně bledě, když je musí zachraňovat americký mariňák. Nebude ten režisér praštěný? Teda bez urážky, narad používám tyto narážky vůči konkrétním lidem, ale pokud někdo uráží diváka, tak musí očekávat adekvátní odpověď. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • S nápadem na tento film přišel sám Dolph Lundgren, když byl v Rusku a Madonna hrála na koncertě pro prezidenta Putina a jeho dcery, Dolph si představoval, jak by to vypadalo, kdyby se toho koncertu ujali teroristé. (Leopard105)
  • Starší dceru ruského prezidenta Annu ve filmu ztvárnila Ida Lundgren, dcera Dolpha Lundgrena. (korbitch22)

Reklama

Reklama