Reklama

Reklama

Běžný den v kanceláři se promění v děsivý boj o přežití poté, co 80 zaměstnanců kolumbijské společnosti Belko v Bogotě zjistí, že jsou pěšáky ve smrtící hře. Zatímco jsou uvězněni v budově, hlas z interkomu vyděšeným pracovníkům oznámí, že musí být během třiceti minut dva z nich zavražděni. Poté následuje další ultimátum. Z přátel se stávají nepřátelé a vznikají nová spojenectví, neboť na konci zůstanou naživu jen ti nejsilnější. (Cinemax)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

bezduchá píčovina pro bezmozky, dementy, kretény a pitomce. U takovéhle píčoviny je neskutečný hype i jedna hvězdička. Ty píčo ale jim tam bouchaly hlavy! ty krávo a museli bojovat omg! ty píčo to bylo napínavý a tak hluboce psychologocký!!!! mohl by argumentovat hloupé retardované prase pár minut před tím, než bych jeho život zhasl v mnou navržené plynové komoře.

na příspěvěk reagoval zuzza11

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Vůbec jsem se na tato nechtěla podívat a byla jsem k tomu dost skeptická, ale o to větší to bylo pak překvapení že mi film sedl. Ze začátku to byla taková uvolněná pohodová sranda a pak to začalo nabírat na obrátkách.

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

majo0007

Myslím, že gore nějaké bude, ale nebude to bůhvijaký masakr. Třeba, ale budeme překvapeni. Já bych uvítal gore orgie.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

aha, Wolf Creek, a rád bych se mýlil, každopádně trailer velmi nelákavý

Uživatel oLí smazal svůj příspěvek.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

nevím, jak jsem se dostal ke sledování týhle diskuze, ale proboha vždyd to vypadá jako naprosto průměrnej film v nejlepším případě... nic onanujte dál.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

McLean se se sice s Wolf Creekem příliš nevytáhl, ale dám mu ještě jednu šanci. Námět zajímavý, tak třeba nás tentokrát mile překvapí.

Reklama

Reklama