Reklama

Reklama

VOD (1)

James Brennan (Jesse Eisenberg), který právě absolvoval vysokou školu, se těší se na vytoužené prázdniny. Rád by projel Evropu, ochutnal německé pivo, navštívil světově proslulá muzea a oslnil nějakou krásnou dívku, nejlépe typickou Francouzku. Jenže se píše rok 1987 a v Americe právě probíhá ekonomická recese. Potřebné finance se na poslední chvíli v rodinném rozpočtu nenajdou, a tak Jamesovi nezbývá než vzít podřadnou brigádu v zábavním parku. Stokrát omleté disco spolu s vůní cukrové vaty, netrpělivými rodiči a uřvanými dětmi - nic horšího snad už Jamese potkat nemohlo. I tady však návštěvníci prožívají skryté příběhy, díky nimž je tohle zaměstnání snesitelnější. A když s vámi pracuje chytrá a hezká Em (Kristen Stewartová), může se i z pekla stát nebe na zemi. Vtipná americká komedie od tvůrců filmu Superbad, v čele s režisérem Gregem Mottolou, je plná sympatických postav a hudby osmdesátých let. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (384)

movie 

všechny recenze uživatele

Hodně sympatický a relativně decentní (od režiséra SUPERBAD) skok do osmdesátek, který docela pasoval na projekci ke konci léta. Je fakt, že se to táhne, 102 min mi přišlo cca. jak 150, ale nijak extra to nevadilo. Oblíbil jsem si většinu postav, bavil mě perfektní soundtrack a 90% všech triček z ADVENTURELAND chci mít v šatníku. Dal by se z togo udělat celkem dobrý seriál. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Greg Mottola ukázal už v predošlom filme, že točí viac než obyčajné komédie. Tak ako Superbad aj Adventureland splnil to čo ponúkol trailer. Teším sa na jeho dalšie filmy a verím, že ked to budú opäť komédie, každá bude stále iná a odlišná od tých predošlých. PS: Kristen Stewart ide konečne hore a verím, že nám toho ešte dosť ukáže. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Čistokrvnou komédiou by som teda tento kolotočársky film nenazýval. Čo takto: Pohodový príbeh o jedných prázninách, kolotočoch, dvoch babách a pár jointoch silne preložený hláškami typu: "Oh, ale ja som ateista. Teda skôr pragmatický nihilista, alebo existencionálny pohan, podľa toho ako sa to vezme." Pozitívum tohto filmu určite bude aj jeho soundtrack, veď aj ja som hneď po dopozeraní gúglil Whitesnake a Judas Priest a dostal som strašnú chuť na mandle v cukre. Proste príjemný jesenný film. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější americký panic Jesse Eisenberg v lehce komediálním a mírně dramatickém filmu o lásce, hledání se a práci v zábavním parku. Škoda, že Kirsten Stewart je sice dekorativní, ale hrát neumí. Proč je snímek situovaný do pozdějších osmdesátých let, je velkou záhadou, protože pro to není žádný rozumný důvod. Snad jen, aby u atrakcí v parku mohli furt dokola pouštět Falca. /28. 5. 14./ ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Docela se divím tomu pozdvižení. Filmek působí křečovitě, trochu utahaně, nemůžu říct, že bych se u toho vyloženě nudil ale upřený pohled ve mě tento snímek opravdu nevyvolal. Staví se tu hlavně na základech s názvem Kristen Stewart, nic proti, je to pěkná a sympatická herečka, jenže její postava mi moc nesedla. Scénář bohužel nemá šťávu, drží se v klidném bezvětří a to je určitě škoda, jelikož minimální potenciál má. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Kristen Wiig se v jednom z rozhovorů přiznala, že nemá atrakce moc v lásce. (Brousitch)
  • Režisér Greg Mottola chtěl původně natáčet ve skutečném Adventurelandu, ve kterém pracoval, ale nakonec od tohoto úmyslu odstoupil, protože se park hodně změnil. Natáčelo se v Pittsburghu, v zábavním parku známem jako Kennywood Park. (HellFire)
  • Film měl mít premiéru ve stejný den, kdy se znovu otevíral skutečný zábavní park Adventureland, tj. 27. března. (HellFire)

Reklama

Reklama