Un monde meilleur

Igor Pejic

Hrají:

David Belle

Pointa to zachraňuje.(28.5.2010)

5. 11. 2009 - 80%(6.11.2009)

• Korbitch

Policajt na tripu aneb nežer to, když máš jít do akce. Něco ve stylu Okrsku 13, Matrixu a Teletubies.(28.6.2011)

Krátkej akční snímek u kterého jsem se bavil celých 8minut.(17.8.2010)

• coudy187

Krátkej bonusovej snímek na dvd k Okrsku 13. Odehrává se ve dvou liniích. V té první se střílí a ta druhá (btw. stála za h*vno) je něco jako snový ( fakt netušim jak to mam nazvat ) svět. No ještě, že to bylo tak krátký, jinak bych z toho zcvoknul.(4.10.2008)

Mne se to dost líbilo. Slušne natočené, brutální a s vtipnou pointou. P.S. Un monde meilleur = A better world = Lepší svět...proto to uzavírání do sebe, kde není to "zlo", které se odehrává v reálném světě.(4.1.2009)

Toš nebyla to tak špatná akce, ale moc sem to přehazování linií nechápal no..(8.10.2008)

• smeidler

Snaha o "umění" nebo co to mělo být byla směšná.(5.2.2009)

• aronofsky

Tenhle kraťas s Davidem Bellem je o... o tom, jak David Belle střílí a střílí a občas se "uzavře do sebe". Celkem slušně nasnímané. Nic víc.(27.8.2008)

Ano, pravda... pokus ale neznamená ůspěch. Kdyby to zpracoval někdo lépe, myslim si ale, že spokojen bych byl. Ovšem představení ráje bylo zdaleka nedotažené, co se týka scén ve skladě - nepřehledné, nevýstižné, ale i částečně stylové, to upírat nebudu. David Belle herec není a zde to i dokázal, taková !!hodně!! velká jednohubka na kterou si ani nevzpomenete za pár minut. Hodnotí se přeci jenom celek a já musim říct, že tohle by mohlo být i kratší, nebo existence toho nemusela být, ale je to jen BONUS tak nebuďme tak kritičtí a vůbec zhodnoťte sami ---> Diskuze - 55%(20.5.2009)