Dark Moon Rising
Krimi / Horor / Romantický / Thriller
USA, 2009
Skutečná láska a osud se střetnu v životě maloměstské dívky, když se Amy zamiluje do tajemného cizince, který s sebou přinese rodinnou kletbu a nepředstavitelný děs, který ji následuje. Bender, který se o kletbu dělí se svým synem, přivede do Amyina malého města peklo. Když je Danova a Amyina láska vystavena zkoušce, Thibodeaux, bývalý policajt z jiného města, který byl z první ruky svědkem Benderovy touhy po krvi, Sam, místní šerif a bývalý detektiv vražd, a John, místní farmář a otec Amy, hodlají s Benderem a zlou sítí děsu, která je všechny spojuje, finálně zúčtovat. (konvax)
ricci.s
Prečo je tento film taký podceňovaný? Veď to vôbec nebolo zlé a po zhliadnutí totálne debilného Camp Hell mi to dokonca zlepšilo náladu. Celkom dobrý príbeh, sympatickí hlavní hrdinovia a chytľavá hudba sú najväčšími kladmi filmu. Masky boli také priemerné, vo vlkolačích hororoch som videl aj lepšie aj horšie. Tá stopáž mi vadila fakt asi najviac, 2 hodiny na takýto horor sú fakt trochu moc. Ale na druhej strane som sa nenudil, lebo sa to celkom dobre pozeralo. Aj pár scén ušlo. Takže aspoň trošku zlepším hodnotenie, lebo odpad ani jednu hviezdu si to určite nezaslúži.(11.10.2010)
Campbell
Stmívání s vlkodlaky? proč ne? Ale zase ty zamilovaný pasáže jsou úděsný, debilní, kretenský. Tady navíc podepřený naprosto vykleštěnýma dialogama. Nanešstěstí je tu ale i trochu té krve, ne nějak moc ale najde se tu. Bohužel samotný vlkodlak vypadá opravdu děsně. A to nemluvím o hercích kteří jsou naprosto debilní. Ale zase se tu ukážou některé známé tváře třeba Haig, Drago či Shaye. A film tak moc nenudí jako to Stmívání(a chlapy tu nevypadaj jak buzny). Příběh je sice blbé klišé, ale líbilo se mi že se tu snažily toho vlkodlaka chytit. Slabší 3* nejhorší na filmu je že trvá něco kolem 125 minut a některé scény se táhnou.(5.7.2010)