Reklama

Reklama

Mari to koinu no monogatari

  • Japonsko マリと子犬の物語 (více)

Obsahy(1)

Příběh dvou dětí Ryota a Aya, které naleznou opuštěné štěně a ujmou se ho. Uběhne několik let a ze štěněte je už dospělá Mary a matka tří malých psíků. Jejich životy by plynuly spokojeně dál, kdyby se ovšem nepřihodila katastrofická událost v podobě zemětřesení a následných záplav a tím je od sebe neodtrhla. Všichni se ocitnou v nebezpečí života a otázkou je, zda-li vyváznou živí a jestli se znovu setkají. (predators)

(více)

Recenze (6)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Zemětřesení bylo hezké a ten pes byl úžasný herec, navíc to bylo patřičně dojemné, takže hezká 4*. I když ty dvě děti nějak nerostly, ať čas ubíhal jak chtěl :) ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti by to chtělo ubrat cukru, protože je tu tak přeslazeno, že se tomu nedá uvěřit. Na rozdíl od opravdu dojemných filmů jsem neuronil ani slzičku, protože se do toho vžít prostě nedalo, ale natočené je to pěkně a působí to tak, že člověk cítí atmosféru pohody. Je to tak, film nefunguje z hlediska dramatu, jen z hlediska vytváření pohodové atmosféry rodinného filmu. Na jednu stranu je to prima, ale na druhou stranu je to škoda. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Budu hodnotit z pohledu dětí, pro které je tento film jistě jako stvořený. Všechno působí idilicky a pejsci, kolem kterých se příběh točí, jsou opravdu k sežrání:-) Do toho nám ještě hrají líbivé melodie a kapky slz jsou na spadnutí. A myslím, že nikoho nepřekvapí, jak to všechno dopadne...Jako jedinou slabůstku vidím délku filmu, protože udržet děti dvě hodiny u televize dá někdy zabrat:-) A ještě jedná drobnůstka na konec...film je v japonštině a nepředpokládám, že by jej někdo v brzké době nadaboval, takže musí stačit české titulky. Leda, že by bylo vaše dítě jazykový génius:-)70% ()

Roky100 

všechny recenze uživatele

Bohužel "jenom" 5*. Takhle dojemný film umějí natočit jenom asijati. 5 hvězd! je prostě málo! Film natočený podle skutečné událost roku 2204. Dějově trochu odbíhá od toho co se skutečně stalo, ale to nebrání tomu, aby člověk 2 hodiny v kuse nebrečel a nebrečel....a nebrečel. Prostě dojejmné rodinné drama, ale se Fším Fšudy! Hvězda filmu Mari (Shiba Inu - čti: šiba inu) - nechápu. Herecký výkon nad Oscara! Můžu jen vřele doporučit!!! Více na: http://mari-movie.jp/index.html ()

Reklama

Reklama