Reklama

Reklama

Snímek Cvokař představuje pestrou mozaiku hollywoodských postaviček: všechny tápou, všechny v tom velkém a zkaženém Městě andělů zkouší najít pravdu. Neurotický agent trpící obsedantně-kompulzivní poruchou, puberťačka neschopná vyrovnat se s matčinou smrtí a posedlá sledováním filmů, obstarožní herečka se svým nešťastným manželstvím i snaživý, ale Hollywoodem opomíjený mladý spisovatel... všichni mají jedno společné: psychiatra Henryho Cartera. Ironií osudu je, že Carter, na kterého se všichni s důvěrou obracejí, je z nich asi nejbezradnější. Tento prominentní cvokař s hvězdnou klientelou se ve skutečnosti není schopen vzpamatovat z nedávné osobní ztráty. Dny tráví pokuřováním trávy a přestává dbát na svůj zevnějšek. A co hůř - ztrácí veškerou dřívější víru ve svou schopnost pomoci pacientům. Střídavě tragický a škodolibě komický film Cvokař podává svědectví o síle mezilidských pout a připomíná, že nikdo z nás nemůže být sám. (Magic Box)

(více)

Diskuze

cepeckar

cepeckar (hodnocení, recenze)

AngelAngie, tri hviezdicky je u mna uz vyborny film, a rad si ho znovu pozriem, a ked som unaveny zaspim aj pri 5 hviezdickovom. ale inak sa Ti to pacilo, som pocopil z toho celeho, co si napisala :) (k tomu pomalemu tempu stacilo pustit volume, je tam kvalitna hudba)

Matt2626

Matt2626 (hodnocení, recenze)

Absolútne perfektný herecký výkon v podaní Kevina Spaceyho. Dokonale precítený film. Ale to môže pochopiť len niekto kto si niečo také v živote prežil. Film prakticky nemá hluché miesta. Silná emocionálna myšlienka a posolstvo je obalená dobrým scenárom aj réžiou, doplnená vtipom a rôznymi typmi postáv. Skvelý naozaj skvelý film. Videl som ho viac-krát no stále sa k nemu rád vraciam. 95%

Gastro

Gastro (hodnocení, recenze)

páčílo páčilo ale nemožen dať plné hodnotenie, velmi mi to pripominalo The Wackness a podobné filmy

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Hned si každej vzpomene na Americkou krásu ... zas je tady Spacey zhulenej jak doga, wtf ten všeřešící konec .. respektive všichni se obejmeme ... škoda toho, jinak by tento film určitě neupadl v zapomění tak brzo, mimochodem, už jsem viděl zepár příběhově velmi familiérních filmů s tímto tématem, čili jen průměr, byť vše sedí a hudba dobře zapadá ... chtělo to přeci jen inovaci, ne jen podvádějící celebrity, dítě nevyrovnané se s odchodem rodiče spáchajícího sebevraždu, to bych radši doporučil na žánrově se v stejné rovině pohybující se film Magnolia, která se až nedávno dostala do prodeje s cz dabingem, každopádně vcelku ucházející .. jen by to xchtělo už nové téma a ne to stejné tentokrát v bledě modrém a ne růžovém ... :-)

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Hmm, co nám jiného zbývá, když je ta česká distribuce natolik v nedohlednu. :(

Blizzard

Blizzard (hodnocení, recenze)

Myslim, ze da spousta lidi prednost te "nasi dnesni distribuci" Shrink.LIMITED.DVDRip.XviD-SAPHiRE 2009-09-14 21:47:05 :)

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Juhů, další tragédská roadmovie. Spacey válí a ostatní přicmrndávají. :)

Reklama

Reklama