Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

o čem to mělo být ? citát z Genesis na začátku, Adam, Eden, Strom života, budoucnost zchátralé Země... když už to bylo po stránce vizuální a "sci-fi či "horroru" taková nuda, tak aspon ta myšlenka by mohla bejt trochu líp srozumitelná.. divný.

petersmelik

petersmelik (hodnocení, recenze)

tak nudní horror treba fakt hladat.žiadne napetie ani herci sa nejako nepretrhli aby to vipadalo aspon trošku strašidelne.Moje hodnotenie 1* 10%

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

Já tu s tím vysokým hodnocením ani takový problém nevidím. Nechápu co vás všechny na tom filmu tak prudilo ( mě osobně na začátku jen blikající světlo ) jinak to bylo sakra zajímavé. :)

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

slusnej ulet, ale jo libilo se mi to :) a nechapu jak to muze nakej tupec hodnotit odpad kdyz videl prvnich 20 minut ?! ze by demence v pokrocilem stadiu ?

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Upřímně řečeno, jsem se na to nedodíval. Nemělo to nic, co by mě udrželo u obrazovky. ALE ! Možná je chyba na mé straně, že jsem se u toho nevyhulil -to bych snad pak ohodnotil líp - ale asi taky nic nepamatoval.

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

Takže stojí za to se na to aspon 1x podivat? :-) nemam to mam rovnou odsoudit...

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Pročítám si okolní komentáře a... odsuzovat Eden Log na základě sledování prvních dvaceti minut jako nesmyslnou magořinu je skutečně vtipné :)
Otázek nabízí film dost, ale každý myslící divák nemůže mít problém na všechny ty nejdůležitější najít před koncem odpověď

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

: Chlápek se probudí v jeskyni. Neví, kdo je ani kde je. Jde. Prodírá se. Nahlas dýchá. Občas objeví nějakou podivnost. Jde dál. Objeví level 2. Vyleze do levelu 2. Potkává další různé věci a lidi. Objeví level 3... Nakonec vyleze na povrch a zjistí, že to byla všechno jeho chyba a jeho kolegů. :-)

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

Může mi někdo prosím napsat stručně o čem ten film je ???? Vypadá to lákavě temně a morbidně.... ale po tom co čtu ty komentáře tak mě to odrazuje

spivo

spivo (hodnocení, recenze)

Jedna z nějvětších kravin,co jsem kdy viděl!!! Jak takovou píčovinu může vůbec někdo natočit!!! PROSTĚ NEUVĚŘITELNÁ KRAVINA!!!!!!!!!!!!!!!

Miloško

Miloško (hodnocení, recenze)

súhlas, ja som to ani nedopozeral,a to možem podobne filmy,kde logiku treba hladat,hladat a hladat. nezmyselny film.

6adrian6

6adrian6 (hodnocení, recenze)

Ty co dali 5 hviezd to bud nevideli alebo uz newiem co sa to s ludmi deje....

Miloško

Miloško (hodnocení, recenze)

Presne ako hovoríš,akurat som na to myslel, nedavny horor Eden lake,má v cestine podobny nazov ako tento scifi horor. Proste ked sa nad tym zamyslite, tak tieto preklady musi robiť neaky psycho analytik. myslim ze spol.magicbox je na tieto preklady expert :-)

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Ty distribuční názvy snad vymýšlí nějaký program v počítači ne? Loňský thriller "Eden Lake" - český název "Jezero smrti". Toto je "Eden Log" - český název "Jeskyně smrti" ... X-P

AnimeFan

AnimeFan (hodnocení, recenze)

Nedomrdek neuvěřitelnýho kalibru! Když se pomažete hovnama a pudete s blikající baterkou natáčet do sklepa tak to bude daleko lepší než tohle...

Luka84

Luka84 (hodnocení, recenze)

Tak tady jsem trošku na rozpacích :) Tomu filmu prostě nerozumím. Myslím, že to je B-éčkový film. Nevím, co nám chtěli autoři vzkázat.

Reklama

Reklama