Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

Raven0 

všechny recenze uživatele

Ona to není vyloženě nuda. Příběh by mohl být i zajímavý, kdyby nebyl tak šíleně rozkouskovaný a skoro až nepochopitelně nestravitelný. Vše ale spolehlivě pohřbí herecké výkony, papundeklová brnění vojáků, vtipné dialogy a pseudo-intelektuální, mnohoznačný konec s přihlouplým rádo-by poselstvím... Přímo do nebe volající blábol. PS: ani ta "temnota" není moc cool a atmosférická, spíš je na škodu. Člověk půlku filmu čumí do tmy... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Chceš vědět jak vyrobit zaručeně nejedlý hororový eintopf? Smíchej Kostku s Legendou, strč tam něco z Resident Evil 1 a pro jistotu tomu dej look Vetřelce 3, jako "originalní bonus přihoď mudrujícého architekta toho celého bludiště a dej to pak k promíchání masochistickému frantíkovi. A tradáááá je tu Eden Log. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Aby se tvůrci filmu vyhnuli slátanině, ve kterou se snímek nakonec proměnil, měli upustit vícero informací, o co tady jde. Když ani hlavní postava netuší, kdo je, kde je a proč, a postavy, jež potká, mu to také neobjasní, pak divákovi nezbude než se potýkat s nesmyslnou nudou. Tipnul bych si, že k natáčení stačilo použít nějakou starou opuštěnou tovární halu, herců také nepotřebovali tolik, takže náklady mohly být docela nízké. O to víc se tak mohlo zapracovat na smysluplném ději, ale nestalo se. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Já fakt nevím, co si o tom myslet. Začátek velice slibný, hustá atmosféra, náznaky něčeho hrůzného, tajemného. Ale druhá polovina filmu mi příjde strašně natahovaná, pointu divák odhadne brzo a všechno se nějak zpomalí. Nechám to ještě uzrát, ale to, že jsem si už za hodinu nepamatoval, jak se to jmenuje, asi o něčem svědčí. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vcelku dobré hororové sci-fi připomínající na jedné straně vynikající Pandorum - vizuálem, mutanty, temnou atmosférou plnou slizu, špíny a smrti v rozdapajícím se postindustriálním prostředí klaustrofobických chodeb, a na druhé straně připomínající počítačové hry - zejména stylem narace kdy se divák, stejně jako zmatený hlavní hrdina bez paměti, probouzí v neznámém prostředí a postupně se po úrovních propracovává z hlubin nevědomosti k povrchu... a překvapivé pravdě. Pro běžně "normálního" diváka zřejmě ne příliš stravitelné, ale milovník divných sci-fi béček (Pandorum, Kostka) či japanoindustriálních psychofilmů (Tetsuo, Gusha no bindume) bude ve svém živlu. 7/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama