Wargames: The Dead Code (video film)

Drama / Thriller

USA, 2008, 96 min

Stuart Gillard

• rozbris

Film se spoustou nejasných scén, které musí být jasné i lidem kteří jsou jen obyčejní domácí uživatelé. Hackeři se u tohoto filmu museli smát. Ale na podívání dobrý, a dokonce se i nasmějete:-) [myslím u těch nelogických scén]:-)(19.8.2008)

Pokračovanie jednej z mojich starých srdcoviek... Nostalgická spomienka - rozpočet - scenáristické chyby = 50%.(13.1.2010)

• jura-roy

Film o převzetí moci samostatného uvažování a rozhodování počítačů nad lidmy vypadá jinak. A jednoho dne, až toto bude realita, to rozhodně nebude vypadat jako tenhle film :D . Nápad možná dobrý, ale prachbídně realizovaný.(12.9.2008)

• Yancl

Big problem tohoto filmu je v tom, že je celý nesmyslně postavený na hlavu. Nic nedává smysl, nápad je absolutně mimo mísu, nulové napětí a je toho víc ... ale dá se to přežvejkat - jednoduše vypnout mozek a sledovat klučinu ( hackerského guru ) jak bojuje svůj boj proti 'našlapanému' systému. A že člověk občas koulí očí ... [38%](25.2.2009)

Ano, je to fantazmagorie. Ano, počítačoví odborníci a hackeři u toho musí určitě nevěřícně kroutit hlavou, div jim neupadne. A...ano, po celou dobu jsem se dobře bavil. Průměrný film, hvězdička navíc za nadprůměrný soundtrack a Colma Feoreho.(4.2.2010)

• TedTonks

To jako nějaký inteligentní počítač zabíjí lidi, o kterých tvrdí, že jsou to teroristé, kteří chtějí zničit svět? To je jako celé? O tom je celý ten film? A to proboha nemohli alespoň najít hezčí přítelkyni? Která nemá nos tak moc nahnutý nahoru?(26.3.2011)

• rudelino

Blbost - vhodné akorát pro teenagery(6.12.2008)

• mimozakon

Najsamväčšia vec, ked spustili konzolu RIDLEY, tak páni konštruktéri tam nechali znakovú sadu z 80 riadkového analógového monitora..(17.2.2009)

• sue2008

Nějak mi asi unikla pointa toho filmu....to si jako někdo zahraje počítačovou hru, tak ho pro jistotu zničíme atomovkou. Jediné co se mi na filmu líbilo, byly prostřihy na záběry z bezpečnostních kamer(14.5.2009)