Reklama

Reklama

I Am Legend: Awakening - Story 2: Isolation

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2007, 7 min

Obsahy(1)

Svetom sa šíri vírus doktorky Krippkinovej. Riaditeľ väznice ADX Florence, ktorá je prezývaná Alcatraz Skalnatých hôr, sa z nej rozhodne väzňov evakuovať. Jedného zajatca, ktorý je nebezpečnejší než všetci ostatní, ale ponechá svojmu osudu. Keď však vo väznici vypadne prúd, dostane sa opäť slobodu... (Ampi)

Recenze (9)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Gradací rozhodně nejlepší, pravděpodobně také animací. Jen mě to nějak nevzalo... Délka sehrála taky svou roli stejně jako zbytečně moc povídání, které stejně nikam děj neposunulo. Chytrostí nejhorší díl. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl, který měl možná zůstat někde v izolaci daleko od diváctva. Vizuálně příliš kostrbaté, o příběhu se nedá moc mluvit a závěr překypující záští je spíše k smíchu. Ale zato se mi hodně líbilo pár creepy ztvárnění infikovaných, ne že ne. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Určite najpohybliejšia epizóda, ktorá ma zaujímavú atmosféru. Mám však trochu pocit, že som to úplne nepochopil - hlavne hrdinove kecanie a činy mi nejak nešli dohromady... ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Určite najslabšie čo je vidieť na DVD...a ani to tam vôbec nemuselo byť, pretože to nemá moc spoločné s filmom... ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Bylo to slabší než jednička sice, ale tady by první 4 minuty daly použít i jako začátek filmu a proto dávám stejné hodnocení jako u jedničky... HODNOCENÍ: 40% (3*) ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

I druhý díl má pěknou animaci. A to dokonce o něco pěknější než první díl. Nicméně je to stejně o ničem jako první díl. ()

hypnos11 

všechny recenze uživatele

Příběh z Indie je možná ještě delší, ale mnohem lépe graduje a především oplývá hutnější atmosférou. Zde jsem si ale povšiml povedené hudby. Jinak to není moc zajímavá složka celku ()

Reklama

Reklama