Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raději se přestěhovali, ale i v novém domě nemají klid... ďábel bydlí v sousedství. Kanadský thriller podle skutečné události.  Zatímco je Jim na služební cestě, do jeho domu se někdo vloupá. Jeho manželka Laura a dcera Erin jsou doma, přistihnou zloděje a prožijí tak velice traumatický zážitek. Ačkoli se policii násilného zloděje podaří chytit, Laura a Jim se rozhodnou přestěhovat se do domu s moderním bezpečnostním systémem, který stojí v pokojné komunitě s ostrahou. Nejenže nadále čelí nebezpečí ze strany zlodějů, dalším nepřítelem se pro ně stává i navenek přátelská sousedka Janice Riversová. V Janice se probudí nenávist a vražedné sklony v okamžiku, kdy její dcera neuspěje a nedostane se do školního fotbalového týmu, do něhož se dostala Erin. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

oskar10001 

všechny recenze uživatele

Keď v noci nemôžeš spať a dávajú tieto nesmierne "kvalitné filmy." Tak ale už keď som začal pozerať, tak som dopozeral. Milá harmonicky fungujúca rodinka. Otec furt na služobných cestách a matka s dcérou doma poslušne z ničoho nič prepadnuté, nič sa im nestane a táto veľká zápletka vyvrcholí presťahovaním sa a totálne uškriekanou susedkou (ďakujem krásne za krásny dabing), ktorá je nesmierne chorá na hlavu. Aby celý film spočíval v tom, že dementnej susedke nevezmú dcéru do futbalového tímu a vaše áno a ona vás chce za to zabiť. Uff. V podstate od prvej chvíle bolo jasné, že suseda nebude v poriadku a ako sa dej vyvíjal (ak sa to tak dá nazvať, že dej), tak bolo vždy jasné, že za tým môže "milovaná suseda," ktorá sa zaháňa s nožom a nakoniec prerazí zábradlie a drbne o poschodie nižšie. #wellwell Jediné plus, ktoré potešilo je vhodný výber herečky pre postavu psycho-susedy. 30% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu dávam jednu hviezdu čiste z dôvodu Shannon Lawson v role Janice Rivers. To je tak klišéovité a tak neskutočne utrhnuté od reality, že sa človek nemôže ubrániť tomu, aby sa nezačal rehotať na plné kolo. Jej šialenstvo je skoro dokonalé a je to príšerný herecký výkon, ale priniesol mi toľko zábavy, že si tú jednu hviezdičku zaslúži. Najmä keď šteká ako pes. :D ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Susedské peklo by dokázal natočiť aj priemerne inteligentný primát. Typický neinvenčný televízny thriller, kde hudba naznačuje kedy a koľko sa treba báť a zrzavá susedka je úbohé stelesnenie hrôzy a strachu. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Fotbalově založená dcera, blbý manžel, vyděšená manželka a totálně nesnesitelná sousedka. Pravdivý příběh? Možná, ovšem jako film to moc nefunguje. Skutečně se leknete pouze během jediné noční scény v novém domě (když jsou otevřeny dveře a vběhne do nich kočka), jinak se vše dá v pohodě předvídat - hned při prvním setkání se sousedkou vidíte, že je divná; manžel samozřejmě musí odjet do zahraničí a nejde se mu dovolat; kočka se konce filmu nemůže dožít a je jasné, že manželce nikdo z třetí strany nevěří... Všechno vrcholí až v posledních deseti (!) minutách, kdy se sousedka definitivně "zblázní" a jde si to s hlavní hrdinou vyřídit pěkně ručně. A ani tahle část nepřekoná zbytek filmu, působí tak strašně divně, nepřirozeně, přehrávaně. No a závěrečná scéna filmu, kdy se všechno srovná a od hlavní hrdinky se dozvíme, že "Tohle je přeci náš domov!", to je vážně už trochu moc (aneb chci bydlet v domě, kde mě chtěla má sousedka zabít). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Scénář byl inspirován dvěma pravdivými příběhy. (ČSFD)

Reklama

Reklama