Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mirek, který je v Paříži v exilu, zmešká autobus, který ho musí odvézt zpět do rodné země, a donutí ho to, aby požádal o pomoc své krajany žijící ve francouzském hlavním městě. (sator)

Recenze (2)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Mirek (Bob Klepl ještě s vlasy) přijel do Paříže studovat, dokonce měl i na několik měsíců pronajatý byt. Ale rozhodne se vrátit se do Prahy o měsíc dřív a byt na něm vyžebrá známá Magda (Eva tehdy ještě Horáčková), která bydlí v daleko horším bytě a ráda by se před svými rodiči (Jan Vlasák a Jana Březinová), kteří mají přijet za ní na návštěvu, trochu předvedla. Mirek se tedy zbavil bytu, vybral si z banky zbylé peníze, o které promptně přijde díky zloději, který mu ještě nastříká sprejem do očí... a to je jen začátek řady nešťastných příhod, které pokračují např. scénkami s francouzsky hovořícím Tomášem Hanákem či sexem se Zuzanou Bydžovskou, přičemž chvíli zkouší bydlet i u jiné známé, Dany (paní režisérka Bojena Horackova). ()

sator

všechny recenze uživatele

Mirek, který je v Paříži v exilu, zmešká autobus, který ho musí odvézt zpět do rodné země, a donutí ho to, aby požádal o pomoc své krajany žijící ve francouzském hlavním městě. ()

Reklama

Reklama