Reklama

Reklama

Hellboy II: The Golden Army - Prologue

všechny plakáty

Obsahy(1)

Animovaná pověst osvětlující vznik Zlaté armády ve filmu Hellboy II. Skřetí kovář nabídne králi elfů vykování zlaté armády čítající sedmdesátkrát sedmdesát vojáků. Král souhlasí, avšak po jedné bitvě, kdy vidí, čeho je tato armáda schopna, ji nechá uvrhnout do hlubin země. Korunu, která umožňuje ovládání této armády, rozdělí na tři části a ty ukryje. Malý Hellboy, který tuto pověst vyslechl, se zajímá, jestli je pravdivá... (Herráček)

(více)

Recenze (23)

T2 

všechny recenze uživatele

Veru už priamo vo filme to bolo v rámci vysvetlenia príbehu dosť odbité a toto o nič viac nevylepší dojem. /40%/ ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 2/10 Děj 3/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// +zdařilí dabing a zvuky -slabá animace/// V zásadě je tohle ta nejnudnější část z Hellboye 2 převedená do ještě slabší a méně atraktivnější animované verze. Takže docela zbytečný kousek./// Celkem 40%/// ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Nic zvláštního. Prostě je to vyprávění o zrodu Zlaté armády. A s tím jsem se vlastně setkali na začátku Hellboye 2. Akorát že tady se jedná o animované zpracování. A ještě k tomu dost chabé. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vážně musím souhlasit, že tento animovaný doplněk je slaboučký a to po všech stránkách. Ničím extra zajímavý, animace taky nepatří k nejpovedenějším, ale tak skalní fandy Hellboye snad pobaví. Já mezi ně ovšem nepatřím, takže v tomto případě prostě nedám ani průměrné ohodnocení. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli bych zařadil tenhle "kraťas" do databáze, jelikož je vcelku sporné, zda jde vůbec o samostatný snímek. Mně osobně se nicméně tato verze zjednodušené, klasické, kreslené animace zamlouvá daleko více, než ta "digitálně renderovaná", jež byla nakonec použita ve filmu. ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

Proč takovýhle kravinky vůbec zasíraj databázi? *BOOM!* Další naprosto smysluplné hodnocení + komentář pro Mr. Filutu (a mnoho dalších, že...?) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vyšel v komiksové podobě dokonce i u nás a je o tom, jak vznikla zlatá armáda, o které je druhý hellboyovský film. V komiksové podobě se jednalo o sešitek, který byl v podstatě marketingovým nástrojem na podporu filmu. Dával se zdarma. Přidaná hodnota filmu je v pouze zvuku a trochu rozpohybovaných obrázcích, ale to je všechno, jinak se pořád jedná o panely z komiksu. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Zbytečná práce. Ale musíme si uvědomit, že ta kresba nebyla vytvořena na tento krátký film, byla hlavně pro comics (který dávaly nějaká multikina ke vstupence na Hellboye 2), proto je kresba tak statická. Ale miniaturní rozpohybování nebylo vůbec nutné. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vizualizované legendě / pohádce o Zlaté armádě, vyprávěné malému Hellboyovi před spaním, i přes opravdu úspornou animaci (motion comic) neschází atmosféra. Příjemný bonus k/z celovečeráku. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Neovlivněn Hellboyem II (viděl jsem ho moc dávno na to, abych si pamatoval detaily) hodnotím tenhle kraťas jako vcelku zdařilé převedení nějaké pověsti.... (dokonce i ta animace mi do toho starověkého světa seděla...) ()

simply 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Hellboye mám hodně ráda a část se zlatou armádou je v něm nádherně zpracovaná. Bohužel tato animace je celkem dost odfláknutá a ve výsledku hodně nezajímavá... ()

Reklama

Reklama