Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh malého Jakuba (P. Mang), jenž našel své mamince Zuzaně (N. Konvalinková) toho pravého muže a sobě tatínka. Inzerát, v němž pan Vlk (I. Vyskočil) nabízí za prázdninové vedení domácnosti zdarma pobyt na své venkovské chalupě, svede dohromady tři lidi, svým způsobem nešťastné: Vlka, „skoro starého mládence“, jemuž neklape známost s mladou dívkou (D. Patrasová), paní Jelínkovou, která po smrti manžela marně hledá pevnější citový vztah, a malého Jakuba, jemuž žádný z matčiných nápadníků zatím nedokázal nahradit otce. Situace se zkomplikuje ve chvíli, kdy maminku po otravě houbami odvezou do nemocnice, a Vlk se musí o chlapce postarat sám… (Česká televize)

(více)

Recenze (43)

patrikus 

všechny recenze uživatele

Milá prázdninová inscenace se skvělou hudbou Petra Hapky a dobrými herci. Zvlášť díky za vzácného Pavla Soukupa v jedné z vedlejších rolí, škoda, že takovýchto příležitostí nedostával více... Scénář velmi povedený, až mi to občas připomínalo pero J. Hubače... Úsměvná scéna s Josefem Somrem mě docela pobavila... Až na tu bídnou televizní kameru velmi povedené dílko.... ()

roswelll 

všechny recenze uživatele

Pod režijním vedením pana Ludvíka Ráži vznikl další velice pohledný film o hledání dětské duše svého mužského vzoru. Druhý tatínek v pořadí Jakubovi nesvědčí a prázdninový pobyt u osamělého muže mu otevře nové možnosti získat muže do rodiny. Po počátečním nesmělém seznamování k sobě chlapec a "třetí" tatínek získávají vztah a tato situace je natolik silná, že oba dospělí ztrácejí své původní partnery. Rozhodne silná vůle chlapce, který se nemíní svého nového tatínka vzdát a po návratu maminky z nemocnice odjíždí, aby se vzápětí vrátili zpátky a připravili tolik očekávanou trofejní štiku. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Malý Jakub si nemůže zvyknout na nového otce či přesněji mamina přítele a on zase nemá moc v lásce rád Jakuba. Ale máma je naštěstí na straně Jakuba a tak odpoví na inzerát kde jistý pán nabízí na léto zdarma starání se odomácnost v jeho chalupě. A tak se tam vypraví ,jak už to bývá nejdřív sám majitel je proti jelikož netušil že tam bude i se synem ,ale stejně ja tam nechá. Pak se mám přotráí houbama a musí do špitálu a pan Vlk odváží Jakuba domů jenže tomu se nechce. Doma ho ,ale mámim přítel nechce a ještě ke všemu má jinou ženskou doma. A tak si ho zpátky vezme na chalupu a stará se o něj. Jak to skončí je asi jasný. Příjemný tv film z J.Vyskočilem a N.Konvalinkovou. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Nádherný film kde malý kluk získal srdce od člověka kterého si jako tátu zamiloval. Ikdyž bylo od začátku jasné jak to všechno dopadne, tak ikdyž to není skutečné a byli to jen herci, tak jsem klukovi i v tom filmu přála ať je šťastný že má tak milého, statečněho a vnímavého tátu. Jenom ho tak ještě neoslovoval. :-) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Třetí táta" aneb kterak Váňa Jumpedout k mladému a ke staré přišel. Starý mládenec Vlk potřebuje ve svém chlévě ženskou ruku a tak si na prázdninový pobyt pustí do baráku svobodnou matku Konvalinkovou s parchantíkem Vaš-kchu. Jejich postupné sbližování je náplní filmu. Kdysi velmi silný nadprůměr, ovšem nepředpokládám, že bych příběh stejně silně vnímala i dnes. Zůstanu u hezkých 60% a třeba se někdy naskytne příležitost přidat, ubrat nebo potvrdit stávající hodnocení. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Jako chalupa pana Vlka (Ivan Vyskočil) posloužila Kouřimecká rybárna, filmová nemocnice byla zase LDN v Bubenči. Dále se filmovalo na Branově a v Berouně. (rakovnik)

Reklama

Reklama