Reklama

Reklama

The Secret Life of the American Teenager

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2008–2013), 87 h 16 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Shailene Woodley, Ken Baumann, Daren Kagasoff, Megan Park, Francia Raisa, Greg Finley, Mark Derwin, Steve Schirripa, Molly Ringwald, India Eisley (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(121)

Obsahy(1)

Americký teen seriál soustředící se na život 15ti leté hudebně nadané Amy, toužící jít na prestižní univerzitu a poté hrát v NY orchestru. Sny se jí ale rozplynou ve chvíli, kdy neplánovaně otěhotní. Seriál sleduje i osudy ostatních Amyných spolužáků a rodiny... (D&R)

Recenze (13)

kikka20 

všechny recenze uživatele

No musím přiznat, že první díl mě nenatchnul. Ale když se člověk koukne i na další díly, tak je to celkem v pohodě. Zkuste se zamyslet jak by bylo vám, kdyby jste se dozvěděli, že jste těhotní. (no pouze holky samozřejmě) :D Asi by ste se taky neradovali kdyby jste to měli v patnácti. No je to prostě průměr ... 3* ()

hotjason1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Coura, další coura, ku*evník, potom... Koho tu ještě máme... Ach ano... Naivního a ne moc populárního mladíka, křesťanku, která nechce mít sex... křesťana, kterej mít sex chce... a tak podvede křesťanku... Pak tu máme ještě několik lhářů, pokrytců, kteří se podvádějí navzájem, pak ještě jednoho kterej sám podvádí... Kriste pane proč se na to dívám? A tohle je hodnoceno jako pro děti vhodné? ()

Reklama

Mithal odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je neskutečná blbost, jediné, co se zde řeší je sex, sex a sex. A když v šesti minutách narazíte na deset zmínek o sexu, tak už cítíte, že je něco špatně. Kromě toho jsou všichni hrdinové tak úžasně cool, sexy, duševně vyspělí a emancipovaní. Ale nijak mě nepřekvapuje, že americká mládež tento seriál zbožňuje. ()

RobbieM@N odpad!

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Shailene Woodley je kus, tenhle seriál i přes tuhle milou skutečnosti může soupeřit se sračkama českých luhů a hajů, v mnoha věcech je i překonává, to co tvůrci dali dohromady i třeba v jednom dílu je k neuvěření, je to tak absolutní sračka....až je škoda vůbec psát komentář, tak to berte jen jako upozornění proti radioaktivnímu materiálu. ()

Marrianna odpad!

všechny recenze uživatele

První díl má cca 43 min. Z toho 42 minut obsahuje stupidní a nereálné dialogy o sexu - typu máš sex? Chci mít sex, nebudu mít sex, sexuju, jestli sexovat nezačnu asi umřu.... Stupárna na entou okořeněná křesťanskými důvody proč sex nemít. Tak jestli se takhle chovají Američtí teenageři, chápu proč mi Bůh daroval české občanství. Ubohé, plytké, trapné.. Jediné mini plus vidím ve školním poradci - ten mě docela bavil ale ani jedním procentem plusu nevyváží tolik humusu nastrkaného do čtyřiceti minut. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama