V utajení (TV film)

Akční / Drama / Krimi / Thriller

USA, 2008, 79 min

John Herzfeld

• Terva

Na co si to ten pitomec Melville hrál? Hned na začátku filmu se mi zhnusí jeden z hlavních hrdinů. No to zas bude film. Zábavná věta : Pojď, miláčku domů, přestaň vraždit a krást, uděláme si dítě, budeš dobrý taťka.....(15.8.2009)

• Arius

Slabé, postráda to akúkoľvek atmosféru, vierohodnosť a o hereckých výkonoch sa netreba ani baviť. Mal som pocit že sledujem epizódu lacného seriálu.(26.9.2009)

Celou dobu jsem si myslel, že sleduju pilot k nějakému novému seriálu. Takové Jump Street 21 po 20 letech. Jediný problém jsem měl s nesympatickým hl. hrdinou a tak jsem raděj držel pěsti záporákům. Nakonec to nebyla špatná volba :) 5/10(12.11.2009)

• dris

Jako pilotní díl seriálu bych to akceptoval a hodnocení možná o hvězdu zvýšil jako film i když TV film je to slabé. Závěr: Škoda jako seriál by to nemuselo být špatné.(24.7.2009)

Průměrný americký akční film. Peter Stebbings mi v tom filmu trošku neseděl, neuměl svojí roli zahrát a celkově narušoval jinak celkem věrohodný tým. Jinak je však film koukatelný, i když ničím nepřekvapí.(15.7.2009)

Tak nevím díval jsem se na film nebo na nějakou epizodu krimi seriálu to mi řekněte.(25.8.2009)

No do kelu!!! To čo za konec bol? Zrazu bác titulky a hotovo. Ani hlavného hajzlíka nechytili. Ako keby im zrazu došli peniaze na dokončenie filmu.(17.7.2009)

• Sundance.cz

Nejdřív jsem si vážně myslel, že je to úvodní film k nějakému seriálu. Ale nebyl. Takže co ten konec? Film má mnohem více slabých stránek, než silných. Za mě 30 %.(9.1.2012)