Reklama

Reklama

Propracovaný detektivní thriller s Melem Gibsonem, který se v hlavní filmové roli objevuje poprvé od roku 2002, kombinuje skvělý scénář s přímočarou akcí. Detektivovi Thomasovi Cravenovi umírá v náručí jeho vlastní dcera. Během vyšetřování její vraždy proniká Thomas stále hlouběji do nebezpečného světa zločinů velkých korporací, vládního krytí a vražd, které je mají utajit. Jeden z nájemných vrahů, kteří zametají a čistí důkazy, ho navede směrem, jež změní pátrání na divokou temnou cestu až na hranici vykoupení. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

SeanLSD

SeanLSD (hodnocení, recenze)

Ale rozhodne by ma zaujímal aj ten seriál... ak sa rozvíja ekologická línia a získáva to až apokalyptický rozmer, musí to byť pecka.. - aj bez nášho milovaného kresťana-alkoholika...

SeanLSD

SeanLSD (hodnocení, recenze)

Vôbec nemienim skrývať nadšenie ! Čím menej akcie, tým viac reality. Čím menej drsných ksichtov, tým viac charizmy. Čím menej bitky, tým viac herectva. A keď už k akcií, bitke či drsnosti dôjde, je to vďaka tej realistickosti neskutočné zadosťučinenie .. to, čo Gibsonovi hrdinovia vždy vedeli tak parádne sprostredkovať ! Skvelé, že si uvedomuje pribúdajúci vek, zostáva na poli, kde ho máme radi, ale zároveň sa posúva. MG opäť nesklamal ! Mne sa teda sakramentsky vyplatilo čakať !

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Pro mě třetí nejlepší film od Gibsna. První je série Smrtonosné zbraně ; druhý film je Výkupné a třetí tohle ... ! :)

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

néé já bych to neviděl tak černě...čeká až se po něm lidi v americe začnou sápat a zase něco pěknýho natočí...:)

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Každopádně s Melem jako s akčním hrdinou je asi konec..

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Gibsona kariéra je v i, takže je to možná poslední dobrý film co jsme s ním viděli...

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Tenhle film se mě dost líbil - není to nic extra, ale Gibson mi tam parádně sednul, film má spád, aji napětí... Po všemožných rozporuplných filmech je tohle ten, na kterej bych se s chutí podíval ještě několikrát... ;-)

Sonnery

Sonnery (hodnocení, recenze)

Jamper: Chápu. Ale kdyby jsi chtěl natočit film podle reálu, tak jak by jsi ho udělal? Nechal by si, aby hlavní hrdina zabil víc lidí než rakovina?

Jamper

Jamper (hodnocení, recenze)

Sonnery : tak samo že jede podle scénáře ale taková role po tak dlouhých letech v takové sračce hrát , když si vezmu filmy jako ODPLATA ,PATRIOT atd. to jsou filmy kde hraje na plno jak mu zabijí někoho ale toto co natočil ? oni mu zabiji dceru a on tam jede na půl plynu jak kdyby mu to bylo šuma fuk . Tady měl hrát roli drsného poldy co mu zabily dceru ale místo toho tu hraje ploužák který se sotva někde pohne , no fuj film teda čekal sem dobrý film s Melem a přišla odplata nehorázná teda !!!

Jamper

Jamper (hodnocení, recenze)

To je pičovina vůbec nechápu jak takovou roli mohl Mel Gibson vůbec sebrat , vůbec to není ten starý dobrý Mel ale pouze ploužící Gibson který hraje na půl štávy !! Fuuuuuuuj doufám že to byla poslední sračka co natočil a natočí něco živějšího jak jsme u něj zvyklý !!!!!!!!!!!

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

JokesMan: souhlasím s tebou, že na čsfd se objevuje stále více znalců filmu, na druhou stranu se i ty názory musí respektovat, jinak to holt nejde...nadávat nemá smysl. Věc druhá je, že ani mě tenhle film tolik nezaujal, jak jsem se těšil. Bylo to takový klidnější, než jsem chtěl. a mimochodem Gone, Baby, Gone mě taky těžce nebavilo :)

JokesMan

JokesMan (hodnocení, recenze)

10x lepší než Gone, Baby, Gone.. Začátek trochu slabší, nečekal jsem to a Melova reakce na to, co se stalo. ČSFD začíná kvůli několika tzv. znalcům filmu dost upadat. Tenhle film byl dobrej, pár chyb tam určitě bylo, ale už dlouho jsem tolik netěšil na další zadostiučinění:) Líbilo se mi to víc než Hurt Locker..

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

jaká chyba? nějak jsem nezaregistroval, ale jinak souhlasim...taky mi to přišlo hrozně nudné...

aye

aye (hodnocení, recenze)

Nuda nuda nuda. Od začátku až do konce. Chybí akce, chybí chytlavý příběh nebo zápletka, dialogy jsou nudné, prostředí je nudné. Navíc je ve filmu chyba, které mě přímo praštila do očí a to jsem obyčejnej divák. Palec dolů

Mikecat

Mikecat (hodnocení, recenze)

Veľmi som sa na film a Mel-a tešil - a - NESKLAMAL. Kto tu vypisuje,že 80min.nudy tak asi nepočúval dialógy a nevie si dať 5+5 dokopy. Veď čo sa tu prejednáva sa deje stále okolo nás,len peniaze prachy,ludia sú nepodstatný a všetko sa ututlá...A PREČO SA TO VELA ĽUĎOM NEPÁČI?LEBO JE TO JEDNODUCHÝ PRÍBEH,NIČ TU NEVYBUCHUJE?POSTRELENÝ ĽUDIA UMIERAJÚ ATĎ....ODPORÚČAM ALE HLAVNE STARŠÍM VYZRETÝM DIVÁKOM.

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Mně to připadlo takové reálné ze života, vždyť ho za těch pár dní potkalo víc akce, než kohokoliv za celý život. Nemám ráda filmy přehnaně akční (pokud to není komedie.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

nemusel bejt čistě akční, to jsem ani nechtěl...ale thriller sám o sobě také může nabídnout hodně akce, té skutečné reálné akce.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

souhla s většinou, ten film měl být drsný, a pokud si to Mel tak nepředstavoval, atk svůj motherfucker face neměl cpát na plakát, kterej nás akorát namlsal do kin :D

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Pomalejší, ale hlavně díky Gibsonovi to má atmosféru devadesátek. Těch 70% by si to podle mě zasloužilo.

Astonisha

Astonisha (hodnocení, recenze)

nudné a nezáživne ...od tohto filmu som skôr očakavala Mela ako drsneho pomstitela.........

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Po včerajšej návšteve kina som odchádzal spokojný ! Dôvod? Videl som opäť skvelý film s Melom Gibsonom - mojim oblúbencom, ktorý ma opäť nesklamal a predviedol, že aj vo svojom veku dokáže ešte stále natáčať skvelé filmy, nielen ako režisér ale stále aj ako herec ! Zaslúžené 4 *

BEJB

BEJB (hodnocení, recenze)

Aj keď tam snaha bola stále to je nuda, nuda, nuda a ešte raz hroznáááá nuda! Gibson je fajn a preto dávam 2*

dvd.exe

dvd.exe (hodnocení, recenze)

čekal jsem trošku víc , nenadchne ani neurazí , trošku moc vážné na Mela , ani špetka humorného okamžiku není divu když film začíná tím že zastřelí jeho dceru která stojí vedle něj , myšlenka - stará odrhovačka o tom jak špatní lidé dělají super tajné věci a něco se jako vždy pos...... ,

Pode

Pode (hodnocení, recenze)

Dávám 4*, protože si to zaslouží víc, jak 65% ...jo, už jsem viděl mnohem lepší s Gibsonem ale pořád to bylo super.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Ono to vlastně hodně stojí na "Gibsim". Nebýt tam on, tak po tom filmu neštěknou ani akvarijní rybičky.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Nebylo to špatné. Dávám lepší 3* Gibson umí zahrát a film drží hodně nad vodou.

okkac

okkac (hodnocení, recenze)

MartinezZ. Musím s tebou souhlasit. I přes pomalé tempo děje, je zde vidět, že je to prostě ostrouháno z 5-hodinové minisérie. Všechny situace jsou příliš krátké, charaktery nerozvinuté a člověk ani nestíhá vše vnímat a dát si sohromady.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Ve čtvrtek jsem si mohl vybrat - buďto zajít do kina na DiCapriův blázinec (Shutter Island) nebo jít držet palce mstícímu se dědovi. A ještě že jsem šel "do blázince". Na hraně temnoty je totiž vážně dost... na hraně. Za nějakou dobu to bude určitě sobotní megahit na Nově, ale víc z toho nikdo nevyždímá.

Příběh je jen lehce pozměněné to, co už každý x-krát viděl a, ač to bude znít cynicky, sledovat dění okolo toho, že otci zabijí dceru před očima a ona mu umře v náručí, je tak trochu nuda. Film je natočený podle dřívějšího staršího seriálu a dovolím si tvrdit, že ačkoliv jsem tento neviděl, dozajista tam byly ingredience přidány tak, aby to celé drželo pohromadě. Teď někdo vzal stejný recept, ale nechtělo se mu čekat, až se to uleží a vykyne - a tak tu máme za hoďku a půl něco, co moc nedrží pohromadě a ani to nijak zvlášť nechutná. Škoda. (2,75/5)

PS: S tím, co všude píší v recenzích, že by bylo lepší sledovat děj z pohledu Jedburgha, musím jen souhlasit. Jedna z mála tajemných/zajímavých postav a on se tam jen "mihne".

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Malarkey: Předpremiéra v Palace Cinemas v Praze a Brně + novinářská projekce, k tomu si vem, že nežijeme za minulého režimu a můžeš to vidět dokonce i v zahraničí. Takže bych byl s těmi počty opatrnější. Krom toho, i kdyby to všichni viděli z nějakého ripu, tak je to přeci jejich věc/smůla, ne?

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Zítra půjdem do kina s krásnou přítelkyní na Vlkodlaka a další den na Gibsona. Těším se.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Opravdu skvělej zážitek. Napínavý od začátku do konce....Gibson předvedl skvělý herecký výkon....takže jsem si film v kině užil...

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

takže to do dneška vidělo 128 "odborníků" a lidí, kteří si film bezesporu z kinoripu užili :-D

runci

runci (hodnocení, recenze)

dam ** za oci m. gibsona a * sebe ze som to dopozeral :-) spolu ***

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

19.2. na to jdu do kina,tak snad to splní mé očekávání...

Botič

Botič (hodnocení, recenze)

tak to prrr já nehodnotím film z kinoripu ale regulérně jsme ho viděl v kině...a vyvolený nebo přizdisráč taky nejsem :o)

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Gibson hraje dobře a je to katolík. Což schvaluju a na film se těším. A doufám, že se Gibson v soukromém životě vzpamatuje.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

tak tak :-) ale pravda je, že pár vyvolených a přizdisráčů co se naserou všude si díky čsfd došlo na předpremiéru, tak těm se odpouští :-)

Související novinky

Gibson hláškuje a střílí Rusy

Gibson hláškuje a střílí Rusy

29.01.2010

Jde samozřejmě o mediální masáž před dnešní světovou premiérou thrilleru Na hraně temnoty, ale stejně je to nejlepší filmová novinka za posledních několik... (dosaďte dle libosti). Mel Gibson po… (více)

Ridley Scott a rozparovač

Ridley Scott a rozparovač

16.10.2009

Hollywood našel nový zdroj inspirace (nebo kradení námětů, chcete-li). Po Na odstřel a Edge of Darkness (právě vyšel nadupaný trailer a Mel Gibson je navzdory hlubším vráskám opět za drsňáka) se… (více)

„Restartér“ Bonda zkusí komiks

„Restartér“ Bonda zkusí komiks

06.02.2009

Studio Warner Bros. chce navázat na megaúspěch Temného rytíře a po vzoru Harryho Pottera plánuje rozmáchlou sérii o gothamském mstiteli. Takže trilogií to neskončí, ať už bude Nolan ochoten v… (více)

Režisér Casino Royale má naspěch

Režisér Casino Royale má naspěch

14.11.2008

Musí totiž stihnout Nagasaki Deadline. To je titul akčního thrilleru, do kterého se Martin Campbell pustí hned jak dotočí polit-thriller Edge of Darkness, v němž svůj herecký comeback slaví Mel… (více)

Reklama

Reklama