Knight Rider 2000 (TV film)
Knight Rider 2000
Akční / Sci-Fi
USA, 1991, 91 min
Alan J. LeviHudba:
Jan Hammer ml.Plakáty
V neveľmi vzdialenej budúcnosti sú zakázané všetky zbrane a zločincov na dobu ich trestu hibernujú. Keď začnú v uliciach mesta vystrájať ozbrojení gauneri, na pomoc povolajú nekompromisného strážcu zákona Michaela Kinghta (DAVID HASSELHOFF), ktorého verným pomocníkom je umelou inteligenciou disponujúci čierny Pontiac nazývaný K.I.T.T. Vyjde však najavo, že auto bolo deaktivované. Podarí sa ho uviesť znovu do prevádzky a spolu s Mikeom zločincov eliminovať a navrátiť pokoj do ulíc? (oficiální text distributora) -
Je budúcnosť, v ktorej sú zakázané zbrane a kriminálnici sú na dobu trestu zmrazovaní. Keď začnú na uliciach robiť neplechu ozbrojení gauneri, na pomoc privolajú strážcu zákona Michaela Knighta s jeho umelou inteligenciou disponujúcim čiernym Pontiacom menom K.I.T.T.. Televízny film vychádzajúci zo seriálovej "klasiky". V roku 1994 dokonca vzniklo aj jeho pokračovanie Knight Rider 2010, už bez Davida Hasselhoffa! (POMO)
Toto už bolo dosť zbytočné tláchanie, zlatý seriál. /30%/(28.10.2005)
klerik
Toto sa fakt nepodarilo. Ani štipka nostalgie...(26.12.2009)
jojinecko
Rečnícka otázka na úvod: "Môže existovať "na plátne" odpornejší a nesympatickejší zjav ako David Hasselholf"??? Zodpovedanie tejto zapeklitej filozofickej otázky nechám na každom z vás...Knight Rider 2000 je kinematograficky- masochistická delikateska, zvlášť so slovenským dabingom, ktorý zabije aj tie posledné svetlé okamžiky. * len ako spomienka na seriál, inak bŕŕŕŕ(22.6.2008)
Hogun
Tak toto bolo tak zlé, až som sa pri tom bavil... :) Najmä dialógy medzi KITTom a policajtkou čo mala v hlave jeho pamäťový čip.(23.10.2005)
mis-ko
Bol som zvedavý, ako si tvorcovia poradili s oným zasadením do KITTa do "budúcnosti". Teraz, v r.2004, môžem povedať, že si s tým neporadili dobre. Vo filme neponúkli nič, čo by nebolo už v seriáli a tak jedinou zaujímavou scénou bol kratučký žiarlivý dialóg starého a nového KITTa.(26.6.2004)
prsvl
odpad!Po projekci tohohle filmu jsme si museli zpravit náladu scénami z německy namluveného Soudce Dredda.. :-/ ... Biggest shit award(4.2.2007)
Colonist
odpad!Seriál se dá aspoň z nostalgie, tohle je hnus. Ani Skinner z Akt X to nezachrání. !SPOILER! A se smrtí Devona Milese to vážně přehnali!(14.7.2007)
kongamato2
Soundtrack : Jan Hammer.Niektoré hlášky su super. A prekvapilo cameo Jamesa Doohana.(3.7.2008)
BitlDjus
odpad!Mič Bjůkenen bez afro účesu, s novou károu. To už není ono.(17.8.2010)
kwoky
Scenar je trochu nablbly, ale namet neni spatny. Zase trochu jine ztvarneni "budoucnosti". Mohlo to byt trochu akcnejsi (KITT ma minimalni prostor) a temnejsi. Takhle je to normalni rutinne natoceny film, ktery sice neurazi, ale nadseni se taky nekona.(30.9.2007)
Empire
odpad!Zajímavý hudební motiv bohužel nezachrání film.(16.11.2005)
no2
4/10 - Úsměvné.(24.12.2009)
JasonV
Meganudná sračka s perfektným seriálom to už nemá nič spoločné.(25.9.2007)
mikhail
Už len pre tú srandu 1*.(13.1.2010)
Fondak
odpad!No tak na tohle "dílo" se asi musel režisér pěkně zhulit. Netvrdím, že původní seriál byl z dnešního pohledu nějaký zázrak, ale moje generace na něm vyrostla. Schválně zavzpomínejte. Kdo z nás doma neměl model černýho Trans-ama? Ale tenhle pokus o pokračování mi přijde jako výsměch a parodie. Trans-am nahradil nějakej nepovedenej Ford Probe (sice stejně jako origoš pochází z dílny Jaye Ohrberga, ale dle mého se mu moc nepovedl), příběh bez valného děje a největší úlet si nechali nakonec. Ukázali nám milovníkům Kittových smyků a driftů jak jeho nástupce Kift hrabe předníma kolama! Nemůžu hodnotit jinak než odpad!!!!(15.3.2011)
rischo
1 * za Michaela..inak uplny odpad(23.8.2009)
Související
- Knight Rider (2014)
- Knight Rider - legenda se vrací (TV film) (2008)
- Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál) (2008)
- Knight Rider tým (TV seriál) (1997)
- Code of Vengeance (TV seriál) (1986)
- Knight Rider (TV seriál) (1982)
- Knight Rider (TV film) (1982)
Podobné
- Noční jezdec 2010 (TV film) (1994)