Nick Fury, zvláštní agent (TV film)

Nick Fury: Agent of Shield

Nick Fury, agent Štítu

Akční

USA, 1998, 120 min

Rod Hardy

Kevin Kiner

• Cival

Děs, běs. Všechno špatně. David Hajzlhof měl být se svými hereckými schopnostmi už tak před deseti lety terminován:-)(14.11.2003)

• Lima

Hasselhoff jako jednooký drsný agent chce zachránit svět.... Mám vůbec pokračovat? Odpad všech odpadů. Humus všech humusů. Prostě Hasselhoff, tak jak ho známe a (ne)máme rádi.(13.1.2003)

• choze

Ubohý televizák podle stejnojmenného marveláckého comicsu z pro marvelovské filmové adaptace temných předspider-manovských časů (televizní Hulk, Spidey a F4, Pyunův KAPITÁN AMERIKA). Hasselhoff neúspěšně se pokoušející hrát titulního drsňáka a jeho sexy parťačka představují jedinou zábavu, kterou vám tahle slaboduše napsaná, odehraná a zrežírovaná slátanina poskytne. A to má scénář na svědomí David S. Goyer, který ve stejném roce napsal i prvního BLADEA a později znovuoživil Batmana.(25.2.2008)

• Nin

Poměrně pohodová kravinka, která svojí hloupostí a jednoduchostí dokáže pobavit. David Hasselhoff se snaží být drsný, ale je celkově jen tak nějak zajímavě vtipnej. Na Nicka Furyho si spíš hraje, než že by ho opravdu hrál; tu komiksovou postavu nepřipomíná vůbec. Připomíná to spíš takový Davidův cosplay :) A jinak všechno, co byste tak čekali - Stupidní příběh, klišoidní charaktery, stokrát omletý dialogy, pár logických nesmyslů a sem tam hrozní herci. V tomhle nehraje prim David, ale ta naprosto strašná blonďatá kozatá záporačka, která neuvěřitelně přehrává a celkově svými kostýmky a talentem připomíná herečku z pornofilmu. Všechno špatně a přesto to pobaví. Já se bavil a smál :) (3/10)(25.7.2008)

• Phobia

Hvězdičku, bo jsem se nasmála, div jsem si nenacvrnkala do textilu. David Hajzlhofno ve své nejlepší roli, k tomu spousta černé kůže a bujně obdařených žen! Skoro i lituju, že jsem viděla akorát nesouvislé kousky - jako parodie to je fakt kvalitní kousek, u kterého zamáčknete nejednu slzu a notně posílíte abdomen! 25%(17.5.2010)

twl co proti tomu všichni máte? :D já jsem se nehorázně smál Hasselhofovi kterej v jedný minutě řekl víc jak 10 hlášek a vyhulil milion doutníku :D Ja béčka miluju a tohle se fakt povedlo! Mám rád takovej ten drž, kup drsnák styl! :D(12.8.2010)

• Kryton

Bez auta,bez koz, bez oka a hlavně bez zájmu.(7.5.2009)

• xxmartinxx

Tohle chtělo sakra hodně odvahy. Nebo se někdo zbláznil? Plavčík s páskou pes oko zachraňuje svět. Mě by ale spíš zajímalo, kdo svět zachrání před ním?(16.5.2010)

• c.tucker

Tohle je největší zlo, co to udělali s Nickem Furym. Dobrá komiksová postava od Marvelu a oni s ní udělali něco nepředstavitelného. Sice to jsou 90. léta, ale Bože, až toto. David Hasselhoff na tohle nemá, sice sype hlášky, většinou stupidní, jako většina dialogů, proto mu to krk nezachrání.(24.11.2008)

• demented

Komixoví fanúšikovia Nicka Furyho sa musia chytať za hlavu ... a vlastne všetci ostatní tiež.(19.1.2007)

Neberu to jako vážně míněnou adaptaci Marvelovského comicsu, beru to jako recesi. Všechno je úmělé a levné ale to mi nezabrání si aspoň trochu vychutnat tu super akční béčkovou atmošku. Na film jsem se těšil a vlastně jsem dostal to, co jsem čekal - béčko, comicsové motivy, trapné počítačové efekty a Davida v hlavní roli :)(21.5.2010)

• Natabar

Má ty dobroto!!! Hrůza - děs! DH opět na scéně! A ke všemu akčně a drsně!!! Ne, to není parodie, to je nebetyčná nesoudnost a neschopnost přijmout fakt, že už o něj jako herce opravdu nikdo nestojí.(7.5.2009)

• Kutage

David Hasselhoff ve svý životní roli :-)(5.5.2009)

• Pecival

Jediny film, kde uvidíte vybuchnout oko. David "macho" Hasselhoff jako ten nejultimátnější drsňák, před kterým by se i geneticky upravený klon Eastwooda a Bronsona chvěl jako papír. Aby byl jeho status absolutního nadsamce zcela nezpochybnitelný pochybuje se zpomaleně jako by v řiti čípek měl a přihazuje k tomu tvrdé škleby. Ale i ti největší tvrďáci můžou mít citvlivé srdce a potřebují občas parťáky. Proto mu pomáhá děva o jejíž sličnosti pochyb být nemůže - k zvýraznění svých kvalit používá sexi kožený obleček, ktéry je do pravé akce jako dělaný a proto je asi tak věrohodná jako dělník co není opřený o lopatu. Pokud by vás snad nebavily kožené oděvy hlavních bouráku, máme k dispozici létající pevnost, příšerně přehrávající (ale to je fakt liga) hlavní záporačku, ďábelský plán, nervový plyn, nebohé civilisty, no prostě vše co má mít správná břečka. Hodnocení tohoto filmu není až tak podstatné (já dám za to oko jednu hvězdu), pokud jste schopni do sebe dostat v krátkém čase psychedilika rozličných druhů a kvalit, tento film je ideální volba na strávení rauše na který hned tak nezapomenete :)(29.5.2010)

• Drnqonovic

Když už nic jinýho, Hasselhoff se umí tvářit dostatečně tvrdě....(17.5.2010)

• Dzin01

V životě jsem si nemyslel, že to někdy řeknu, ale výkon Davida Hasselhoffa bylo to nejlepší ve filmu. Kvůli tomu dostal 2*, protože něco takového si zaslouží ocenit.(16.10.2011)

• Illy

15 minut mi bohatě stačilo!!(18.5.2010)

• keoma26

latentní parodie(25.7.2010)

• Jeremiah

Dlouho jsem přemýšlel, za co bych mohl dát alespoň jednu hvězdičku - a nic !!! Pokud tento film byl natočen podle komiksové předlohy, tak i tato musela být hodně druhořadá. Snad jedině Sandra Hess měla světlé okamžiky, ale jinak skutečně ODPAD.(13.8.2010)

• Ravi

No to byl úlet ... nemůžu se z toho vzpamatovat. Ale má to i světlé stránky - každá věta ve filmu byla navržena tak, aby byla památná, každá postava ve filmu byla tak výrazná, že děj zanikl, atakdále. Chvíli jsem si říkal, jestli to není parodie nebo nějaká zkouška diváka, ale asi není. Film, u kterého se zasmějete a pobavíte, ale ne proto, že by to byl účel. Tudy ne, pánové!(13.8.2010)

<< předchozí 1 2 3