Reklama

Reklama

Witchcraft: Vražedná magie

  • Itálie La Casa 4 (více)

Duchové minulosti se střetávají se žhavou přítomností v příběhu šťastné manželské dvojce, která traví noc odříznutá od světa ve starém hotelu na odlehlém ostrově. Těhotná Jane (Linda Blair) prožívá svou nejhorší noční můru, když zjišťuje, že její nenarozené dítě má být obětováno satanskému kultu. Pomalu přestává rozlišovat, mezi realitou a hrůznými vizemi, kterým nedokáže zabránit ani zoufalý manžel Gary (David Hasselhoff). A před vražednou magií přestává být úniku. (Řitka video)

(více)

Recenze (41)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá část série o strašidelných domech by se klidně mohla jmenovat Dáma v černém, jelikož tahle tajemná postava (Hildegard Knefová) postupně přebírá hlavní roli. Lidé uvěznění ve starém hotelu na ostrově, kde se kdysi upalovaly čarodějnice, až pozdě zjistí, že sem byli úmyslně vylákáni a že jejich osud je zpečetěn. Následuje řada bizarních úmrtí, kde nechybí sešívání rtů, vyuzení v komíně, ohnivý kříž či pukající tepny. Ostatně právě konce jednotlivých postav patří k tomu nejlepšímu spolu se snovými scénami, procházením různými portály a pobíháním dlouhými chodbami, co připomene filmy D. Argenta. Bohužel nudná vata mezi napínavějšími scénami zbytečně film natahuje a nabourává tempo i atmosféru. Ani po letech mě snímek příliš nenadchl, hodnocení ponechávám. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Béčko jako vyšitý,ale mě se to líbilo,taky jsem ujetá,co chcete. To byl tedy spolek lidí,chamtivá manželka s kterou si zapálili v krbu,moc dobře nehořela,její manžel strachy vykrvácel s přispěním panenky voodoo, jeden páreček milenců,kterým se zachtělo si trochu užít,chtíč se někdy nevyplácí. Je tu jedna panna na kterou si brousí zuby její přítel(David Hasselhoff), ale už to nestihne, protože jí o hlídané pannenství připraví sám satan, který mohl vypadat líp.Taky je tu jeden malej zvědavej kluk.A těhotná holka,která se bojí o své nenarozené dítě a té se nakonec zmocní právě ďábel,jehož pravou rukou je Černá dáma,bývalá herečka,která se potlesku,ale asi nedočká. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

To bylo tak neuvěřitelně stupidni až to bylo docela srandovní. Pro "běžného diváka" diváka znamená tento film okamžitý a jasný odpad, ale jak je vidět ze zdejšího hodnocení (které bylo ještě v červeném, když jsem si to kupoval) si to vybírají většinou ti správní lidé. Já sice považuju horror za svůj hlavní žánr, někdy se rád podívám i na nějaký ten silně béčkovější, ale tohle bylo moc. Přece jen však tomu tu jednu hvězdu dám, má to něco do sebe. Jinak se tu nebudu rozepisovat a v podstatě bych souhlasil s komentem AGAMENONA. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Môj Bože! Pri niektorých filmoch človek nevie, či to autor naozaj mohol myslieť vážne - či sa smiať alebo plakať - a čo si vlastne myslieť. Witchcraft je jeden z tých filmov. Ukážkový prípad dysfunkčného hororu, v ktorom je všetko na smiech, všetko je lacné a nezvládnuté, televízne. Krv ružová, herecké výkony nulové a keď si Zlo niekoho podrobí, prebieha to za divnej hudby, kriku a neskutočne - ale vážne, že nehorázne - nepodareného efektu červeného tunela á la paródia na Vertigo. Vlastne už samotný casting sľubuje dobrú zábavu. Pozeral som to samozrejme kvôli Linde Blair, ktorej záverečné hrôzostrašné pohľady sú tým zďaleka najvtipnejším na tomto vtipnom filme, a čo do zlého herectva prekonáva ešte aj toho smrteľne vážne sa tváriaceho, pred-baywatchového Hasselhoffa. Už dávno som si povedal, že vyslovené trashe budem hodnotiť srdcom a tak v rámci objektivity dávam aspoň tie dve hviezdičky, aj keď kvality na tomto snímku nejde ani len hľadať. Dve hviezdy za onu megahumornú Lindinú pekelnú kreáciu, super titulkový song, luxusné kozy Leslie Cumming a za tú hodinu a pol, čo ma dokázal Laurenti svojim blbým filmom obstojne baviť. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měl jako malý na vhs s divným over. dabingem. No ale pravda je v tom že jsem ho nikdy nedokoukal protože jsem se bál, dnes když jsem strachu zbavený jsem jen kroutil hlavou čeho jsem se to jako bál? Film docela dost často selhává po hororvé stránce, at se herců či atmosféry týče. Těšil jsem se bud na duchařinu nebo dávku gore a nedostal jsem téměř nic. Pravda je že pár scén je skvělých(soulož s mrtvolákem), ale je tu strašně moc keců, které jsou slabé a dost nudí. Atmosféra je prakticky nulové, čekal jsem od ní hodně. A Hajzlhof je šílenec. Jediný co mi utkvělo v paměti je právě konec s Blair. Ale jinak nuda a pro mě celkem propadák, ale to neznamená že se do průměru nevejde, jen si ho nejspíše už nepustím, některé vzpomínky z dětsví bych oživovat neměl. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama