Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá videoshow, v níž vás skvěle pobaví postavy kapitána Soboty, nadstrážmistra Holzmanna,majora Miloše Zemana a dalších zmatkářů v uniformách. (Carmen Home Video)

Recenze (63)

JimmyL33T 

všechny recenze uživatele

To co funguje jako audio kazeta, nemusí fungovat jako video, obraz zabijí většinu vtipů, spíše všechny. 1 hvězda za to, že audio stopa je tam stejná. ()

Cruise 

všechny recenze uživatele

Audio verze naprosto genialní, ale film se teda vůůůbec nepovedl, ale za to audio, musím dát alespoň 3 hvězdičky. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Marek Dobrodinský určitě svým významným dílem přispěl k tomu, že Česká policejní akademie má co nabídnou i po letech od vzniku. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Kult mého dětství, to starý MCčko jsem ohrával až do zblbnutí :D Film jsem si nedávno znovu připomenul, bohužel oproti audio nahrávkám je to tak o 70 % slabší. Zdejší hodnocení tedy berte spíše jako hodnocení audia než filmu. ()

kebom 

všechny recenze uživatele

Audiozáznam sa s týmto nedá porovnávať, to bola v tej dobe klasa. Takže radšej počúvať, ako pozerať. Zaujímalo by ma, či bola natočená aj slľubovaná II. časť, či dokonca "Detská policejní akademie". ()

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Audionahrávy Policejní Akademie se staly kultem. V okolí mých přátel v podstatě zlidověly a dodnes se těm fórkům smějeme a převádíme je do naší reality. Musím říct, že zfilmovaná podoba není to pravé ořechové. Já osobně jsem měl nějaké představy o tom jak postavy vypadají a na videu samozrejmě vypadaly úplně jinak a kupodivu mi to ani na videu nepřišlo tak vtipné, ovšem audiu budu nadále věrný. "Maňas, vy si ten nos tak vytaháte, že za tejden budete moct šňupat rodinný domky, člověče!" :) ()

Finarfin 

všechny recenze uživatele

V audio verzi zúročuje Zdeňek Izer to, co mu jde podle všeho nejlépe a to je vyprávění vtipů. Podoba policejní akademie (kde mu ještě dělá křoví Marek Dobrodinský) se dá chápat jako převod těchto vtipů do jakési koncepce, tak aby to nebylo jen odvyprávění anekdot a pak už nic, a řekl bych, že se to docela povedlo (já na tom vlastně vyrůstal). Jednoho večera jsem ale narazil na "hranou" verzi tohoto počinu a slovy Ing. Prouzy: "Byl jsem konsternován." Myslím, že tohle bylo opravdu zbytečné. Izer si k sobě vzal partu jakýchsi lidí, kadence vtipů je snížena na polovinu, protože jsou scény zbytečně protaženy neherectvím jednotlivých účinkujících, prostě celkový dojem je o mnoho slabší. Rozhodně doporučuji si raději pustit audio. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Izera mám rád nejvíce ze všech čeksých bavičů, takže mě samozřejmě potěšil a skvěle pobavil v této policejní akademii, ve které ukazuje na nedostatky v policii. Některé vtípky byly obzvlášt povedené. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Legendární audiokazety, zde již byli několikrát zmíněny a jako asi devadesát procent populace ani mě tento kult své doby nemohl minout. V roce jejich vydání mé letokruhy ukazovaly přesně tolik roků, abych stejně jako všichni kolem mne, bandu kolem kapitána Soboty považoval za tu nejzábavnější věc pod slunce, že hodnotil MCcéčka a nedej bože ještě v době jejich aktuálnosti, hvězdiček by bylo jako na americké vlajce. Bohužel pro Zdeňka Izera se bavíme o jejich filmové verzi, plus můj věk se posunul o neuvěřitelných osmnáct let směrem vpřed (ano, tolik roků uběhlo od mého prvního setkání s Českou policejní akademií, ke dni kdy jsem s ní měl tu čest na vlastní oči) a to co uviděly mé dospělé oči, tak z toho mi nebylo dvakrát dobře. Postavy ačkoliv mluvené Zdeňkem Izerem hrané (vyjma kpt. Soboty, kterého si Izer střihl sám) bandou posbíranou zřejmě těsně před natáčení v místní hospodě, vtipům jsem už odrostl nehledě na to, že jim vizuální forma spíše ubližuje a o celkové stylizaci se vůbec nemusíme bavit………….pokud ještě někdy Českou policejní akademii, tak jedině v podobě MP3. ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

Policejní akademii jsem měl svého času "rád" jako mluvené slovo - a bylo to tak lepší. Tento film je místy trapný, ale uznávám, že některé scénky jsou povedené. Izer mě už dnes asi ničím novým nepřekvapí a myslím, že se z toho nejlepšího už vydal. ()

zipoo 

všechny recenze uživatele

Spousty hodin jsem strávil u kazeťáku s Izerkem a Dobrodinským. Ale ten film není to pravé ořechové. Raději lehnu na postel a se zavřenýma očima si vychutnávám mluvené slovo. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Docela slabota. Jednak je to taková levná pitvořina, spíše komediální výstupy (což se ale dalo čekat), hoší je, že jsou dost špatný. A navíc, což je úplně nejhorší, to má upravený dialogy oproti audio verzi. To pak člověka, kterej ty audiokazety slyšel asi tak milionkrát, bije do uší, když repliky nezní přesně tak, jak mají. Víc není co napsat, tohle není skutečnej film, jen ilustrační obrázky. A taky to tak vypadá. ()

Koty 

všechny recenze uživatele

Na MCckach je to nezapomenutelné, video verze byla trošku horší, ale hlášky zůstávají a pět hvězdiček je málo. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Herci prkenní, v některých chvílích nesouhlasí otevírání pus do hlášek, naprosto nechutný Maňas (kterého jsem si nikdy raději moc nepředstavoval, ale ten přidaný zvuk při "prstu v nose" byl nechutnej jak svině...) a velké, velké zklamání při porovnání s audiokazetami. Na těch jsem sice nevyrůstal, až ve třinácti letech jsem se dostal k první Městské policejní akademii, ale i tak si je často a hlavně rád pouštím pořád a pořád dokola a už bych je dokázal odříkat snad i z paměti. Jenže tenhle film-nefilm se zkrátka vůbec nepovedl, video zabíjí audio, herci-neherci zabíjí všechny ty skvělé postavy příběhu a ani Izer nehrál kapitána Sobotu tak, jak jsem si jej vždycky představoval. Kdybych hodnotil kazety, bylo by to jasných pět hvězdiček, za tenhle film bohužel jen dvě... ()

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

5* by bylo za MC, 1* za příšerné video ...průměr 3 + Máš akvárko? a je to za 4*, i když tu VHS si asi už nikdy nepustím :) ()

Reklama

Reklama