Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá videoshow, v níž vás skvěle pobaví postavy kapitána Soboty, nadstrážmistra Holzmanna,majora Miloše Zemana a dalších zmatkářů v uniformách. (Carmen Home Video)

Recenze (63)

AnnaMae 

všechny recenze uživatele

Audionahrávky neznám, takže pro mě to byly prostě scénky s klasickým policejním humorem. Ale co mě dostalo, byly ty politicky nekorektní vtípky, protože takový filmy – se už dneska netočej. ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Po celú dobu filmu som sa asi 2x zasmial. To je sakra málo na komédiu. Tie vtipy boli v danej dobe dobré, ale dnes sú už tak ošúchané, že sa mi ani kútik úst nenadvihne. Celkovo spracovanie na mňa pôsobí veľmi tragicky. Izera mám rád, ale toto fakt nie. ()

Romanka89 

všechny recenze uživatele

Kultovní audioverzi Policejní akademe znám takřka nazpaměť, bylo fajn si při objevení hrané verze trochu zavzpomínat, ale nebylo to ono, bylo to takové jalové..., každopádně *** si podle mě zaslouží :) ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Já nevím občas vtipné, občas(většinu času) naprosto trapné, myslím že hodina a půl je zbytečná a dalo by se to nacpat do půlhodiny ale tak co. Jednotlivé izerovy skeče jsou mnohem zábavnější než tahleta slátanina všeho.. ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, místo toho sem si raději poslechl audio verzi, protože má být údajně lepší než film. Nicméně ani tak nic moc, kromě několika málo vtipných hlášek, nad kterými se člověk opravdu upřímně zasměje, jde o hodně podprůměrný humor se spoustou profláknutých, a tím pádem ne až tak vtipných, historek. ()

Spielbergo odpad!

všechny recenze uživatele

Audio verze je geniální, legendární a nepřekonatelná. Video verzi jsem naštěstí shlédl až po dvaceti letech, takže jsem si zážitky už nemohl zkazit. To co zde (ne)herci předvádějí je na přesdržku od sparťanů a méně amatérsky bych to natočil snad i já. Ještě že je má víra pevná a neotřesitelná a na původní akademii nemůže mít shlédnutí této prasečiny žádný vliv. Takže vám žehnám vole, haleluja! ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Tato obrazová podoba je sice méně povedená, ale za její zvukovou variantu bych panu Izerovi dal rovnou Nobelovu cenu za snad nejvtipnější nahrávku, co jsem měl kdy možnost slyšet. Kloubouk dolů a všem doporučuji si to poslechnout raději na cd - je to přece jen o něco lepší než v této obrazové podobě. Obrazová podoba je na tři bodíky, poslechová na sedm (ze sedmi :-) ), celkem tedy za pět :-) . P. S. Omlouvám se, že hodnotím tedy spíše onu zvukovou nahrávku. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

"Co jste to zase hodil do koše, Drahoš?" "Tož to byl chléb se sádlem, já sádlo nerad." "Jak víte, že to byl chleba se sádlem, když jste to ani nerozbalil?" "Tož já si to celou dobu mažu sám." Je to sestříhané ze 3 nebo 4 (?) audio nahrávek Policejní akademie (městská vyšla až o pár let později) a jako video je to asi nejbizarnější "film", který kdy v Česku vznikl. Poprvé jsem to viděl asi hned v roce 93 nebo 94 ještě na základce a celkem aspoň padesátkrát. Zkrátka klasika nízkého a primitivního humoru ;) ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Televizní verzi neznám,ale audio nahrávky byly nepřekonatelné,a vždy jsem se mohl potrhat smíchy a i když je to už tak starý,pořád to poslouchám a neomrzí mě to:-) ()

iwee23 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem poslouchala ještě na audiokazetách a pár fórků si pamatuji dodnes...Z nostalgie 4* právě za tu audio verzi ()

Reklama

Reklama